2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öylede kötü olur bizim kayınvalidemle komşu gibiyiz saolsun 2 yıldır evliyim bana ya 5 yada 6 defa gelmiştir biz gideriz eşimle oturur muhabbet eder evimize geliriz böylesi daha ii hem cok içiçe olmuyorsunuz o nedenle de cok sık tartışmıyorsunuz ama ne ki kaynana ağzınla kuş tutsa yaranamıyo :))))))

benımde senın gıbı canım mesela bebiş icin bız haftada 1 gun ıspanak yıyoruz.. ve hergun mutlaka 2 bardak sut ayran 1 avuc fındık yıyorum.. ve kırmızı et sevmedıgım ıcın tavuk yıyorum sıklıkla...

ayyy canım ınan kayınvalıdenızın veya annenızın yanınızda olması okadar guzel bişeymıskı... bıdahakı hamılleıgımde keısnlıkle yanlarında olcam ıns... cok zor gldı bana.. yemek yapamadım 3 ay cunku burdakı arkadasların gozlerıne bakyodum bızı yemege cagısrsalar keske dıye... eşimin yaptıklarınıda yıyemıyodum... cok kotu gunlerdı ya

evet canım benim kayınvalideyle anne rahmetli oldu zaten hamileliğin başlarında yemek yapamamıştım bir süre eşimde pek anlamaz bir makarna haşlıyordu fazla pişmiş yanına et birde uzun süre öyle yemiştim zor oluyor kimsen olmayınca ama öyle dırdırcı kaynanam olsun istemezdim zaten bizim rahmetli kaynana pek yemek bilmezdi

Arkadaşlar ben de yarın detaylı ultrasona gireceğim. ikili testimde biyokimyasal risk yüksek çıkmıştı. korkuyorum yarın için. dua edin kızıma.

evet canım benim kayınvalideyle anne rahmetli oldu zaten hamileliğin başlarında yemek yapamamıştım bir süre eşimde pek anlamaz bir makarna haşlıyordu fazla pişmiş yanına et birde uzun süre öyle yemiştim zor oluyor kimsen olmayınca ama öyle dırdırcı kaynanam olsun istemezdim zaten bizim rahmetli kaynana pek yemek bilmezdi

hımm anladım tatlım... ama benım yanımda kayınvalıdem olsun cok ısterdım... Allah razı olsun kendı kızı gıbı sever benı... ama bız uzakta olunca kımse gelemedı... ve hayatımda bıdaha yasamak ıstemedıgım gunler ınan kı... eşim yapmasına yapıyo ama dedıgın gıbı sonucta erkek nekadar yapsada... hazır yıyoduk artık bızde... ınan 3-4 gun hıc bısey yıyemedıgımı bılırım... yesemde kusuyodum zaten... Allahım kımseye yasatmasın cok zordu...

inşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı doğar :)))
annelerinin minik kuzuları gerçi ben kurbağcık diye seviyorum ama olsun :)))))))))

dr broun biberonları tavsiye ederim canım al indirim fırsatın varken 2 tane olmalıymış birde biberonlar ikinci çocuğu olacak annelerin tavsiyesine göre birde nivea yada janson ürünlerini tavsiye ederim pudra almamıza gerek yokmuş öle diyorlar bakım seti olarak değilde tek tek alsan daha iyi olur bence kremi falan kızkardeşim set almıştı dalin sabunla yağı hiç kullanmadı

dr braunun ürününde indirm yok diye biiyorum.
biberon ismini bende duydum gaz yapmıyormuş kullananlar memnun,birde chico nun var aynı biberonlarından onlarada iyi diyorlar
bakalım araştırıp alacağız.
henüz öle detaylı alışveriş yapmadım bebişime.dayanamıyorum ama :KK70:

Ya olmaz ben sana takılınca senin gülmeni seviyorum dünürüm:1hug:
:1hug:
hmm tamam cnm hatırladm pardon :KK43:
herkese farklı şeler koyuyolar,saçma klasik bi paket olmalı bence..
Canım buldum ben kuponları:roflol:
aynı evde mi oturuyorsunuz kayınvalideyle
yok canım aynı evde değil altlı üstlü oturuyoruz.
tatlım senın yasam tarzın bızım oraya benzıyo bılıyomsun... karamanda herkez gelınını ya altındakı daıreye alır yada karsısındakı daıreye... herseyını 4 4luk alır bıde guzelce sererler... ama gelın eve gırdıkten sonra sadece yatmaya gıdebılıyo evıne yanı ılk cocugu olana kadar hep kayınnasının yanına gıdıyo sabah kahvaltıdan aksam yemegıne kadar sonra uyumaya evlerıne cıkıyolar:):)

bıde canım sızınkı aile apartmanı herhalde yanlıs tahmın etmıyosam hep ıc ıce gıbısınız...

evet canım allah için iyi insanlar ama bazen çok sıktıkları da oluyor yani kayınpederim değil de kayınvalidem ve onun kayınvalidesi bir çok şeye karışabiliyorlar yani ama kendi kayınvalidem daha iyidir yine de buradai herkesten daha çok seveim onu.Ama eşime de söylüyorum bunu kaynana kaynanadır yani çookkk hasta olduğum zamanlarda bile kızım sen otur ben yapıym demez sadece karnım kasıklarım ağrıyor dersem aa hemen sırtüstü yat ama öliym baş ağrısından mide bulantısından yine de mutfaktan çıkamam e o git uzan demedikçe ben de gidemiyorum.Yani dediğim gibi normalde çok iyi bir insan ama ne de olsa kaynana iştekaydirigubbakcemile3
Şimdi geçenlerde kiracının kızı sordu 16 17 yaşında bebişin cinsiyetini bende erkek dedim babannemizin yanında söyledim ben de saf gibi ayıpladıda aypladı kızı öyle şey sorulmazmış onlarda ayıpmış falan hiççbirşekilde bebekle ilgili konuşamıyoruz evde ancak ben kayınvalidem ve eşim aramızda saklı falan konuşuyoruz yani..Yaşılara da ayak uydurmak zorr.

haaa bu arada evimin heryerini eşim kendi çalıştığı parasıyla yaptı.evet çokk güzel herşeyin en iyisini yapmaya çalıştı ama kendi parasıyla kayınpederimin az biraz katkısı vardırBirde sağolsun bilezik falan yaptılar bana.Eşim hem ünv.okumuş hem çalışmış iyide bir işi var alaha şükür ama tamamen kendi birkimiyle.Şimdi yakında kaynım evlenicek babannemiz yukarıya ne olduysa orta katada aynısı olacak diyor onlar yapıcaklar kendileri çünkü kaynım çalışmaya yeni başlıyacak.Ama ben kıskançlık yapmıyorum allah versin daha da güzelleri onların olsun bize dokunnmasınlarda(masraf falan) kendilerinden.

öylede kötü olur bizim kayınvalidemle komşu gibiyiz saolsun 2 yıldır evliyim bana ya 5 yada 6 defa gelmiştir biz gideriz eşimle oturur muhabbet eder evimize geliriz böylesi daha ii hem cok içiçe olmuyorsunuz o nedenle de cok sık tartışmıyorsunuz ama ne ki kaynana ağzınla kuş tutsa yaranamıyo :))))))

Benimkide antalyada 1,5 sene oldu evleneli daha 2 kere geldi 15er gün kaldı gitti. 3 kere de biz gittik kurtban bayramlarında ve yazın tatile o kadar . alkisalkisalkis

dr braunun ürününde indirm yok diye biiyorum.
biberon ismini bende duydum gaz yapmıyormuş kullananlar memnun,birde chico nun var aynı biberonlarından onlarada iyi diyorlar
bakalım araştırıp alacağız.
henüz öle detaylı alışveriş yapmadım bebişime.dayanamıyorum ama :KK70:

Ben biberonalrı chicco emzikleri nuk aldım herkes onları tavsiye etti bana

:1hug:

canım buldum ben kuponları:roflol:

yok canım aynı evde değil altlı üstlü oturuyoruz.

evet canım allah için iyi insanlar ama bazen çok sıktıkları da oluyor yani kayınpederim değil de kayınvalidem ve onun kayınvalidesi bir çok şeye karışabiliyorlar yani ama kendi kayınvalidem daha iyidir yine de buradai herkesten daha çok seveim onu.ama eşime de söylüyorum bunu kaynana kaynanadır yani çookkk hasta olduğum zamanlarda bile kızım sen otur ben yapıym demez sadece karnım kasıklarım ağrıyor dersem aa hemen sırtüstü yat ama öliym baş ağrısından mide bulantısından yine de mutfaktan çıkamam e o git uzan demedikçe ben de gidemiyorum.yani dediğim gibi normalde çok iyi bir insan ama ne de olsa kaynana iştekaydirigubbakcemile3
şimdi geçenlerde kiracının kızı sordu 16 17 yaşında bebişin cinsiyetini bende erkek dedim babannemizin yanında söyledim ben de saf gibi ayıpladıda aypladı kızı öyle şey sorulmazmış onlarda ayıpmış falan hiççbirşekilde bebekle ilgili konuşamıyoruz evde ancak ben kayınvalidem ve eşim aramızda saklı falan konuşuyoruz yani..yaşılara da ayak uydurmak zorr.

Haaa bu arada evimin heryerini eşim kendi çalıştığı parasıyla yaptı.evet çokk güzel herşeyin en iyisini yapmaya çalıştı ama kendi parasıyla kayınpederimin az biraz katkısı vardırbirde sağolsun bilezik falan yaptılar bana.eşim hem ünv.okumuş hem çalışmış iyide bir işi var alaha şükür ama tamamen kendi birkimiyle.şimdi yakında kaynım evlenicek babannemiz yukarıya ne olduysa orta katada aynısı olacak diyor onlar yapıcaklar kendileri çünkü kaynım çalışmaya yeni başlıyacak.ama ben kıskançlık yapmıyorum allah versin daha da güzelleri onların olsun bize dokunnmasınlarda(masraf falan) kendilerinden.

umarım sizden bişiy beklemezler genelde size yapıldı ıonada yapılacak davası oluyo

tatlım senın yasam tarzın bızım oraya benzıyo bılıyomsun... karamanda herkez gelınını ya altındakı daıreye alır yada karsısındakı daıreye... herseyını 4 4luk alır bıde guzelce sererler... ama gelın eve gırdıkten sonra sadece yatmaya gıdebılıyo evıne yanı ılk cocugu olana kadar hep kayınnasının yanına gıdıyo sabah kahvaltıdan aksam yemegıne kadar sonra uyumaya evlerıne cıkıyolar:):)

bıde canım sızınkı aile apartmanı herhalde yanlıs tahmın etmıyosam hep ıc ıce gıbısınız...

hııı Şeymacım birde aynen dediğin gibi hep aşağıda olıym istiyorlar en baştan yemek işine tamam dedik ama khvaltı olayını falan zor kurtardım:roflol:kendi evimde kendi başıma olmak daha güzel ama birkaç saat inmeyince hep nerdesin napıosun yukarıda niye inmiyorsun aşğıya falan gibi şeylerle karşılaaşıyorum...evet aile apartmanı 3 er katlı ikitane yanyana.eşimin akrabaları var yanda da...

o kadar çok korkuyorum ki. rüyalarıma giriyo. şimdi muayenehaneden aradılar daha çok heyecan yaptım

Canım normal usg de öyle gözle görülür bariz birşey yoksa korkma bence yaaa.Bişeycik çıkmayacak görürsün bak miss gibi sağlıklı bi bebişin var senin karnında o testleri de allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inanmıyorum ben bu testlere ama yaptırmadan da olmuyor işte...

evet canım allah için iyi insanlar ama bazen çok sıktıkları da oluyor yani kayınpederim değil de kayınvalidem ve onun kayınvalidesi bir çok şeye karışabiliyorlar yani ama kendi kayınvalidem daha iyidir yine de buradai herkesten daha çok seveim onu.Ama eşime de söylüyorum bunu kaynana kaynanadır yani çookkk hasta olduğum zamanlarda bile kızım sen otur ben yapıym demez sadece karnım kasıklarım ağrıyor dersem aa hemen sırtüstü yat ama öliym baş ağrısından mide bulantısından yine de mutfaktan çıkamam e o git uzan demedikçe ben de gidemiyorum.Yani dediğim gibi normalde çok iyi bir insan ama ne de olsa kaynana iştekaydirigubbakcemile3
Şimdi geçenlerde kiracının kızı sordu 16 17 yaşında bebişin cinsiyetini bende erkek dedim babannemizin yanında söyledim ben de saf gibi ayıpladıda aypladı kızı öyle şey sorulmazmış onlarda ayıpmış falan hiççbirşekilde bebekle ilgili konuşamıyoruz evde ancak ben kayınvalidem ve eşim aramızda saklı falan konuşuyoruz yani..Yaşılara da ayak uydurmak zorr.

haaa bu arada evimin heryerini eşim kendi çalıştığı parasıyla yaptı.evet çokk güzel herşeyin en iyisini yapmaya çalıştı ama kendi parasıyla kayınpederimin az biraz katkısı vardırBirde sağolsun bilezik falan yaptılar bana.Eşim hem ünv.okumuş hem çalışmış iyide bir işi var alaha şükür ama tamamen kendi birkimiyle.Şimdi yakında kaynım evlenicek babannemiz yukarıya ne olduysa orta katada aynısı olacak diyor onlar yapıcaklar kendileri çünkü kaynım çalışmaya yeni başlıyacak.Ama ben kıskançlık yapmıyorum allah versin daha da güzelleri onların olsun bize dokunnmasınlarda(masraf falan) kendilerinden.

ayyy canım aynne katılıyorum sana... bu kayın meselesınde... bencede Allh onlara daha ıyısını versın herseyın ama bıze gelmesınler yarın su eksık bunuda sen yap sunu sen yap dıye... benımde eşim kendısı yaptı herseyı... kaynım bıraz şımarık herseyı aıleden beklıyo... calısmıyoda okumuyoda... ama dedıgın gıbı bızde dokunmasınlarda:):)

Canım normal usg de öyle gözle görülür bariz birşey yoksa korkma bence yaaa.Bişeycik çıkmayacak görürsün bak miss gibi sağlıklı bi bebişin var senin karnında o testleri de allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inanmıyorum ben bu testlere ama yaptırmadan da olmuyor işte...

Ay şimdi gelde laf etme. Sen değilmisin sonuçlar çıktı çıkmadı diye hergün burada panik yapan. Şimdi büyümüş de tesellilere başlamış. İnanmıyormuş da testlere falan filan ne o zaman bizi üzüp strese sokuyosun her günnnnn:eek:klava:

Bu arada şaka bir yana o kadar sağlıklı gözüken bebişlerinizde hiç 1 şey çıkmayacak görürsünüz hep beraber horon çekicez daha...:dance:

X