2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizi seven yakınımız olsa her gün yapsa getirse yemekleri dolmalar tatlılar ne iyi olur ama ozamanda 100 kilo oluduk dimisempatiksalakcinni

oo her gün:)) o zaman kesin 100 kilo olurduk...
benım annem ve kayınvalidem yakınımda çoğu gün gidiyorum yada yemek alıyorum zaten :))))

canım tansaşla özellikle migrosta bebiş için çok güzel şeyler var orada indirim kuponu kullanabilirsin örneğin en çok tercih edilen dr braun gaz yapmayan biberonlar var migrosta dalinin emzileri niveya nemlendirici pişik kremi oradan alıcam 100de kaç indirim kuponları birde migrosta bebiş çorapları çok güzeldi ben 5 tane aldım tanesi 2tl pamuklu

valla yanlış hatırlamıyorsam yüzde 15-20-25 lik indirim kuponları var.ben ölesine tansaşa uğradığımda bakmıştım orda da güsel şeler var.
ama migrosa uğramadım yakın zamanda uğrayacağım. çünkü indirim kuponlaı nisan sonuna kdr geçerli.
böle bi şansım varken kullanayım bari :))

valla yanlış hatırlamıyorsam yüzde 15-20-25 lik indirim kuponları var.ben ölesine tansaşa uğradığımda bakmıştım orda da güsel şeler var.
ama migrosa uğramadım yakın zamanda uğrayacağım. çünkü indirim kuponlaı nisan sonuna kdr geçerli.

nassı yani yaaa bana niye gelmedi kiii...

iyiyim arkadaşım nasıl oliym keyifliyim bugün...ihmal etme canım hemen oluver netten çok zor bişi değil...
Valla biz kayınvalidemlerle birlikte yediğimiz için öyle çok çok zorluk çekmiyorum.Yani insan hamileyken pek kendi yapıp yemek istemiyor.Kayınvalidemle birlikte yapıyoruz.Bayada sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.Hem de acayip yemek yiyorum çokk işthlıyım yani üstelik yaklaşık 3 kilo falan aldım şimdiye kadar bebişin gramı iyi çok şükür.Özellikle yediğim bazı şeyler var mesela hiç ihmal etmeden hergün yediklerim muz,ceviz,bal,yoğurt ayran vs.(süt içemediğim için)Bir de et kıyma türü yemeklerden sık sık yapmaya çalışıyoruz

benımde senın gıbı canım mesela bebiş icin bız haftada 1 gun ıspanak yıyoruz.. ve hergun mutlaka 2 bardak sut ayran 1 avuc fındık yıyorum.. ve kırmızı et sevmedıgım ıcın tavuk yıyorum sıklıkla...

ayyy canım ınan kayınvalıdenızın veya annenızın yanınızda olması okadar guzel bişeymıskı... bıdahakı hamılleıgımde keısnlıkle yanlarında olcam ıns... cok zor gldı bana.. yemek yapamadım 3 ay cunku burdakı arkadasların gozlerıne bakyodum bızı yemege cagısrsalar keske dıye... eşimin yaptıklarınıda yıyemıyodum... cok kotu gunlerdı ya

benımde senın gıbı canım mesela bebiş icin bız haftada 1 gun ıspanak yıyoruz.. ve hergun mutlaka 2 bardak sut ayran 1 avuc fındık yıyorum.. ve kırmızı et sevmedıgım ıcın tavuk yıyorum sıklıkla...

ayyy canım ınan kayınvalıdenızın veya annenızın yanınızda olması okadar guzel bişeymıskı... bıdahakı hamılleıgımde keısnlıkle yanlarında olcam ıns... cok zor gldı bana.. yemek yapamadım 3 ay cunku burdakı arkadasların gozlerıne bakyodum bızı yemege cagısrsalar keske dıye... eşimin yaptıklarınıda yıyemıyodum... cok kotu gunlerdı ya

evet canım normal zamanda pek iyi olmuyor ama hamileliğimin ilk 3 ayında çok iyi olmuştu zaten iştahsızsın ne canın istiycekte ne yapıcasın birde eşin var düşünmen gereken...işta kayınvalide yanında oturmanın en büyük avantajı başka da pek bi avantajı yok ama söyliym:roflol:

evet canım normal zamanda pek iyi olmuyor ama hamileliğimin ilk 3 ayında çok iyi olmuştu zaten iştahsızsın ne canın istiycekte ne yapıcasın birde eşin var düşünmen gereken...işta kayınvalide yanında oturmanın en büyük avantajı başka da pek bi avantajı yok ama söyliym:roflol:

aynı evde mi oturuyorsunuz kayınvalideyle

tatlım senın yasam tarzın bızım oraya benzıyo bılıyomsun... karamanda herkez gelınını ya altındakı daıreye alır yada karsısındakı daıreye... herseyını 4 4luk alır bıde guzelce sererler... ama gelın eve gırdıkten sonra sadece yatmaya gıdebılıyo evıne yanı ılk cocugu olana kadar hep kayınnasının yanına gıdıyo sabah kahvaltıdan aksam yemegıne kadar sonra uyumaya evlerıne cıkıyolar:):)

bıde canım sızınkı aile apartmanı herhalde yanlıs tahmın etmıyosam hep ıc ıce gıbısınız...

dr broun biberonları tavsiye ederim canım al indirim fırsatın varken 2 tane olmalıymış birde biberonlar ikinci çocuğu olacak annelerin tavsiyesine göre birde nivea yada janson ürünlerini tavsiye ederim pudra almamıza gerek yokmuş öle diyorlar bakım seti olarak değilde tek tek alsan daha iyi olur bence kremi falan kızkardeşim set almıştı dalin sabunla yağı hiç kullanmadı

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım inşallah iyisinizidir ben anca gelebildim dışarda işlerim vardıdün karnım çok ağrıdığı için bu gün doktora gittim bebeğim iyiyidi çok şükür ama kasılmaların devam ederse yada artarsa beni aradedi suyuna falan baktı herşey yolunda çok şükür kilosu 543 gr olmuş 22+5 günlük dedi şimdilik bu kadar hepsi kocaman öpüldünüz

yemek yiyip geleceğim :kedi:

dr broun biberonları tavsiye ederim canım al indirim fırsatın varken 2 tane olmalıymış birde biberonlar ikinci çocuğu olacak annelerin tavsiyesine göre birde nivea yada janson ürünlerini tavsiye ederim pudra almamıza gerek yokmuş öle diyorlar bakım seti olarak değilde tek tek alsan daha iyi olur bence kremi falan kızkardeşim set almıştı dalin sabunla yağı hiç kullanmadı

Ben de kesinlikle dr browns tavsiye ediyorum. kozmetik ürün olarak da özellikle pişik kreminde içinde çinko olanları tercih edin. çinko pişiği söndürüyor. chicco ve nivea da var. chicconun oranı daha fazla. ben nivea da aldım ama chiccodan daha çok memnun kaldım oğlumda

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım inşallah iyisinizidir ben anca gelebildim dışarda işlerim vardıdün karnım çok ağrıdığı için bu gün doktora gittim bebeğim iyiyidi çok şükür ama kasılmaların devam ederse yada artarsa beni aradedi suyuna falan baktı herşey yolunda çok şükür kilosu 543 gr olmuş 22+5 günlük dedi şimdilik bu kadar hepsi kocaman öpüldünüz

yemek yiyip geleceğim :kedi:

hosgeldın canım oy masallah kuzucuma... hadı afıyet olsun tatlım

X