2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım normal usg de öyle gözle görülür bariz birşey yoksa korkma bence yaaa.Bişeycik çıkmayacak görürsün bak miss gibi sağlıklı bi bebişin var senin karnında o testleri de allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inanmıyorum ben bu testlere ama yaptırmadan da olmuyor işte...

İnşallah canım ya. ben de öyle olduğuna inanıyorum ikili testte biyokimyasal risk 1/139 yaşla birlikte 1/822 çıkmıştı. sonra 3lü yapıldı kimyasal 1/4890 çıktı. dr A.S önermedi bakalım eyüp ekiciye gidicez yarın bu konuda ank.da en iyilerinden. sağlık haberleri ile dönerim inşallah.

Ay şimdi gelde laf etme. Sen değilmisin sonuçlar çıktı çıkmadı diye hergün burada panik yapan. Şimdi büyümüş de tesellilere başlamış. İnanmıyormuş da testlere falan filan ne o zaman bizi üzüp strese sokuyosun her günnnnn:eek:klava:

Bu arada şaka bir yana o kadar sağlıklı gözüken bebişlerinizde hiç 1 şey çıkmayacak görürsünüz hep beraber horon çekicez daha...:dance:

ama koptum şimdi yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

:1hug:

Canım buldum ben kuponları:roflol:

yok canım aynı evde değil altlı üstlü oturuyoruz.

evet canım allah için iyi insanlar ama bazen çok sıktıkları da oluyor yani kayınpederim değil de kayınvalidem ve onun kayınvalidesi bir çok şeye karışabiliyorlar yani ama kendi kayınvalidem daha iyidir yine de buradai herkesten daha çok seveim onu.Ama eşime de söylüyorum bunu kaynana kaynanadır yani çookkk hasta olduğum zamanlarda bile kızım sen otur ben yapıym demez sadece karnım kasıklarım ağrıyor dersem aa hemen sırtüstü yat ama öliym baş ağrısından mide bulantısından yine de mutfaktan çıkamam e o git uzan demedikçe ben de gidemiyorum.Yani dediğim gibi normalde çok iyi bir insan ama ne de olsa kaynana iştekaydirigubbakcemile3
Şimdi geçenlerde kiracının kızı sordu 16 17 yaşında bebişin cinsiyetini bende erkek dedim babannemizin yanında söyledim ben de saf gibi ayıpladıda aypladı kızı öyle şey sorulmazmış onlarda ayıpmış falan hiççbirşekilde bebekle ilgili konuşamıyoruz evde ancak ben kayınvalidem ve eşim aramızda saklı falan konuşuyoruz yani..Yaşılara da ayak uydurmak zorr.

haaa bu arada evimin heryerini eşim kendi çalıştığı parasıyla yaptı.evet çokk güzel herşeyin en iyisini yapmaya çalıştı ama kendi parasıyla kayınpederimin az biraz katkısı vardırBirde sağolsun bilezik falan yaptılar bana.Eşim hem ünv.okumuş hem çalışmış iyide bir işi var alaha şükür ama tamamen kendi birkimiyle.Şimdi yakında kaynım evlenicek babannemiz yukarıya ne olduysa orta katada aynısı olacak diyor onlar yapıcaklar kendileri çünkü kaynım çalışmaya yeni başlıyacak.Ama ben kıskançlık yapmıyorum allah versin daha da güzelleri onların olsun bize dokunnmasınlarda(masraf falan) kendilerinden.
derdini veren allah dermanınıda veriyor canım bizim rahmetli kayınvalide başlarda beni sevmemişti görümcede bayağı zorluk çekmiştim yardım falan istemezdim onlardan daha çok iş çıkar insanın başına hizmet falan edeceksin birde yaşlılar hep kendi çektikleri sıkıntıları anlatıyor bunaltıyorlar insanı ne yapalım biz çekmedik sanki sıkıntı eşimle biz evlenirken eşim bana 4 bilezik aldı kayınvalidede istemiş bilezik banada al bilezik demiş kendi öz babamda çocuk olunca beni anlarsın diyo sanki bizi el bebek gül bebek büyüttü bir kere başımız okşamadı nasihat vermekten başka ne işe yararlar sanki

hııı Şeymacım birde aynen dediğin gibi hep aşağıda olıym istiyorlar en baştan yemek işine tamam dedik ama khvaltı olayını falan zor kurtardım:roflol:kendi evimde kendi başıma olmak daha güzel ama birkaç saat inmeyince hep nerdesin napıosun yukarıda niye inmiyorsun aşğıya falan gibi şeylerle karşılaaşıyorum...evet aile apartmanı 3 er katlı ikitane yanyana.eşimin akrabaları var yanda da...

ooo senın işin zormus bacım:):) varmı akrabalrın ıcnde falan baska gelın alan yanına yoldas olur en azından... gelınler kaynanalar ıttıfakı kurarsınız:):)

bekliyorlar mı bilmiyorum ama babanne birgün dedi kaynıma abisi var babası var yapıcaklar tabi el birliğiyle falan dedi.:kedi:

Beklerler anam beklerler benim eşimin babası yok her şeyi biz eşimle çalışıp yaptık kaynanam o zaman "babası yok napalım böyle olucak" dedi şimdi kardeşi evleniyor "aaa ne derler koskoca abisi var herşeyini yapacak borçla mı evlendirsin kardeşini" diyor yani ona öyle bize böyle. ben kendi takılarımın parasını bile düğünden sonra kaynanama ödemedim o da kuyumcuya verdi. Ahh Ahhh deşmeyin yaramı sinirlebniyorum

didoba-angelnrcn ilk sayfamızdaki liste için gerekli bilgilerinizi yazarsanız sizide ekleyeyim listemize..

Hallisnacım,

SAT 8 Kasım 2009
Tahmini D.T:15 Ağustos 2010
İlk kilo 75
isim: nazlı
Güncel bilgi:3.lü yapıldı yarın dataylı usg var.

ooo senın işin zormus bacım:):) varmı akrabalrın ıcnde falan baska gelın alan yanına yoldas olur en azından... gelınler kaynanalar ıttıfakı kurarsınız:):)

Canım inanki olsa ne olur ben en fazla gelir eşime anlatırım birde buraya yazarım :)))
kimseye bişey demem inanki aileme bile tek kelime etmiyorum sonra diyorum ne kaynanalar var babanneden bahsetmiyorum ama yine de iyidir benim kayınvalidem.Allah beterinden saklasın.Öyle dedikoduyla falan işi yoktur kadının işte ne varsa kendi aramızda oluyor.

Hallisnacım,

SAT 8 Kasım 2009
Tahmini D.T:15 Ağustos 2010
İlk kilo 75
isim: nazlı
Güncel bilgi:3.lü yapıldı yarın dataylı usg var.

Gelince yaz ha bize burada olmasak da yaz. ben yarın izinliyim akşama bakarım ama merak ettirme bu kadar hamişi

Beklerler anam beklerler benim eşimin babası yok her şeyi biz eşimle çalışıp yaptık kaynanam o zaman "babası yok napalım böyle olucak" dedi şimdi kardeşi evleniyor "aaa ne derler koskoca abisi var herşeyini yapacak borçla mı evlendirsin kardeşini" diyor yani ona öyle bize böyle. ben kendi takılarımın parasını bile düğünden sonra kaynanama ödemedim o da kuyumcuya verdi. Ahh Ahhh deşmeyin yaramı sinirlebniyorum

AH AH sen almışsında ödemişsin benimki koskoca düğün ve nişanda sadece ve sadece b,1 tane bilezik taktı şimdi de e ozaman durumumuz öyleydi ama kendisi düğüne 1 ay kala devremğlk aldı nişana 15 gün kala bütün kapıları değiştirdi ne diyimde ne olsun

Canım inanki olsa ne olur ben en fazla gelir eşime anlatırım birde buraya yazarım :)))
kimseye bişey demem inanki aileme bile tek kelime etmiyorum sonra diyorum ne kaynanalar var babanneden bahsetmiyorum ama yine de iyidir benim kayınvalidem.Allah beterinden saklasın.Öyle dedikoduyla falan işi yoktur kadının işte ne varsa kendi aramızda oluyor.

Sen bir meleksin ya kadınla oturuyor işini gücünü de yapıyor bir de iyidir diyor. herhalde iyi olacak senin ayağını yıkayıp suyunu içmesi lazım. O bizleri görse ne yapar kimbilir.

ayyyy nası sinir oluyorum yaaa el girmiş araya keseler ayrılmış bir de çocuk geliyor.Hadi eşin versin kendi rıskından ama olmaz ki bebişin rızkı var seninki var olmaz böyle birşey yaaa...Hem düşünüyorumda böyle bir durumda biz bir yabancı olarak elin kızının(elti)evini düzmek zorundamıyız allah allah:eek:klava::eek:klava:

AH AH sen almışsında ödemişsin benimki koskoca düğün ve nişanda sadece ve sadece b,1 tane bilezik taktı şimdi de e ozaman durumumuz öyleydi ama kendisi düğüne 1 ay kala devremğlk aldı nişana 15 gün kala bütün kapıları değiştirdi ne diyimde ne olsun

Bizimki de sürekli evine ve de kızına bir şeyler alıyor bize söylemiyor evi boyatmış klima almış biz gidince gördük ha bire para istiyor bitti yetmiyor filan diye tabii alacaklarını söylemiyor. Ben de ona sinir oluyroum adam gibi ben evi boyatıcam oğlum kıızım para yollayın dese ne ala. Bir de dideme söyleme diyormuş eşimde en son valla bütün heseplar didemde şifrelerim bile onda söylemeden olmaz zaten görüyor demiş iyi o zaman demiş. Ama bana bir teşekkür yok o ayrı

tatlım anladım oyle ya halısın ne kayınnalar var... tek beklentısı fazla herhalde oda olur gıder ya... ınsallah Allahım muhabbetınızı arttırsın:):)

kıslar ben kacar ust komsumla dolascaz ısarda bıarz yuruyus yapmıs olurum hem opuyorum hepınızı... cıgdemcım hayırlı yolculuklar sana... unutma bızı olur mu?? arada yazmaya calıs bıde sonucunu mutlaka yaz optum herkezı

ayyyy nası sinir oluyorum yaaa el girmiş araya keseler ayrılmış bir de çocuk geliyor.Hadi eşin versin kendi rıskından ama olmaz ki bebişin rızkı var seninki var olmaz böyle birşey yaaa...Hem düşünüyorumda böyle bir durumda biz bir yabancı olarak elin kızının(elti)evini düzmek zorundamıyız allah allah:eek:klava::eek:klava:

Ya ben napıyım ben benimle yaşıt kıza bir de yatak odası alıcam ben 5 senedir çalışıyorum daha okuyordum işe girdiğimde ama hanımefendi master yaptı şunu yaptı bunu yaptı tüm yurrty okul paraları bizden işe girmedi evlenince çalışacakmış. Eee okut yatır giydir bir de yatak odasını al töbe töbe benimle yaşıt ya... Ben de senelerdir ona bakıp çalışıyım. Maaşımın 2/3ü ona gitti bu sene ne o formasyon alıyormuş

Ahh şu kaynana kayınpederden benim kadar çeken var mıdır? oğluma 35 günlükten 1,5 yaşına kadar baktılar benim evimde. kendiler başka şehirde oturuyo. 1,5 yılım burnumdan geldi. en son boşnam davası açıyodum eşime ki, gittiler :KK43:

Sen bir meleksin ya kadınla oturuyor işini gücünü de yapıyor bir de iyidir diyor. herhalde iyi olacak senin ayağını yıkayıp suyunu içmesi lazım. O bizleri görse ne yapar kimbilir.

Canım evet doğru belki de..Ben hep uyumlu olmaya çalıştım.artık yapmıyorum işini falan ama hamilelikten önce yapıyordum yani e şimdide yemek faslı falan baya bir yardımım oluyor iyiyiz işte napalım insan herşeye alışıyor benim tek isteğim karışmasınlar bize yeter.

Ahh şu kaynana kayınpederden benim kadar çeken var mıdır? oğluma 35 günlükten 1,5 yaşına kadar baktılar benim evimde. kendiler başka şehirde oturuyo. 1,5 yılım burnumdan geldi. en son boşnam davası açıyodum eşime ki, gittiler :KK43:

Her şeye karıştılar di mi eşin de laf söyletmedi hep aynı senaryo

X