2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba nasılsınız bakim? :kahve:Yarın detaylı Usg ye gircem. Çok heyecanlıyım nedense, bebeğimi görücem diye! İnşallah bi sorun çıkmaz.İkili testim riske yakın çıktı, dörtlü iyi çıktı. Ama ikili testim riskli çıktı diye, doktorum "detaylı da sorun çıkarsa amniyosentez isticem senden" demişti. İnşallah bişi olmaz da.. :Saruboceq:

İnşallah canım bir sorun çıkmaz..İkili testinde ne kadar riskin çıktı canım?

cnm benimde paketim geldi milupadan baya da oldu geleli. içinde çok bişi yok benimkininde
bebek bezi huggies 2 adet,nıvea ıslak mendili,nıvea şampuan var sanırım.bide tansaş ve migrosta kullanılacak 6-7 tane indirim kuponları var cd var bide kitapçık.
herkese farklı farklı şeler mi koyuyolar yahu ?

canım tansaşla özellikle migrosta bebiş için çok güzel şeyler var orada indirim kuponu kullanabilirsin örneğin en çok tercih edilen dr braun gaz yapmayan biberonlar var migrosta dalinin emzileri niveya nemlendirici pişik kremi oradan alıcam 100de kaç indirim kuponları birde migrosta bebiş çorapları çok güzeldi ben 5 tane aldım tanesi 2tl pamuklu

anam bizim bu Masalımızla Doruğumuz aynı gr da zaten kuşum ama benim gelinim daha tombik olsun biz ağırığınca altın vermeye razıyızkaydirigubbakcemile3Hem anasına benzerse mmmm fıstık gibi kıs olacak o:dance:

Olur olur merak etme ben gelini besliyom ama sen damadıma bağırma sonra pısırık olur biraz kazak erkek olsun yoksa benim kız parmağında oynatır onu :sm_cool:

cnm benimde paketim geldi milupadan baya da oldu geleli. içinde çok bişi yok benimkininde
bebek bezi huggies 2 adet,nıvea ıslak mendili,nıvea şampuan var sanırım.bide tansaş ve migrosta kullanılacak 6-7 tane indirim kuponları var cd var bide kitapçık.
herkese farklı farklı şeler mi koyuyolar yahu ?

Benim daha gelmediCADIARZU

Bu arada yüncüye gittim ondan yazamadım kızıma kırmızılı beyazlı kırçıllı yün aldım anneannesi elbise vs örecek...

waoowww süpper bu şeymaaa nasıl yapılıyormuş ki çok şeker:)))mavisini de düşündüm de o da çok güzel olur...

ayyy tatlısım sorma bende begendım de didem aynısı 17tl almıs... benımde hıc ugrasasım gelmıyo sımdı 17 tl ıcın okadar emek vercem olmadı bakıyım saga sola falan haber gonderem konyaya antalyaya hazır alalım ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım aynısının beyaz olanını ben aldım eminönünden aynısı sadece tülü beyaz bebekleri pembe bir de tülün bazı yerlerinde ara ara pembe kelebekler var keşke ist. da olsan ben 17tlye aldım uğraşmazdın

şekerim eminönünden nereden aldın 17 tl de ucuzmuş hani...

doktoruna güven canım onlar tecrubeli bu konuda benimkide ikili testin iyi çıkarsa üçüncüyü yapmıycam demişti kilo olayına gelince 600 gr olan bebşler var şu an bizim haftamıza göre bende ya zayıf çıkarsa diye korkuyorum

600 grammı:1shok::1shok: kimin bebişi 600 gram????

BEBEK HAREKETLERİNİ ARADA HİSSETMEYEN YOKMU HİÇ arkdaşlar...diye sormuştum canım...

yazmıyayım dedim ama ısrarla soruyorsun arkadaşım ben de yorum yapıym ozaman valla benim bebiş heran her dakika sürekli kendini hissettiriyor uzuuuun süredirde böyle allaha şükür öyle pek merak ettirdiği olmadı kendini ama sen kafana takma canım daha bu haftalarda olabilir miş öyle istikrarsızlıklar.Hissedersin yani sırtüstü yatıp beklemeni tavsiye ederim...

okudum geçmişte aklımda kalmış canım ne zamandan beri hatta eşim sordu dün bizimki kaç gr dır diye bende foruma göre 400 le 600 gr olabilirmiş inşallah zayıf çıkmaz dedim zaten arkadaşınkini doktoru kilolu bulsa mutaka uyarırdı kilolu haftasına göre diye diyet verirdi dimi

şekerim eminönünden nereden aldın 17 tl de ucuzmuş hani...

Canım bir han var havuzlu han orada en alt kattan aldım. Ayrıca 7tlye canım kızım yazan yazı da aldım pembe kapısına asıcam tavsiye ederim.

Benimki 2 hafta önce 390-417 gram arasıydı. 2 dr. iki ayrı rakam verdi şimdi olmuştur bence 600.)

yook canım bence getirirler...

İşallah

Ama kimse bana cevap yazmamış küstüm size ...berrakada arkadaşım hariç sağol canım insan aynı durumda olan arkadaşlarından bazı şeyleri duymak iyi geliyor her ne kadar okusanda birebir yaşayan kişilerin söyledikleri daha etkili oluyor.BEBEK HAREKETLERİNİ ARADA HİSSETMEYEN YOKMU HİÇ arkdaşlar...ç

Ya canım; benim arada olsa neyse, ben nerdeyse hiç hissetmiyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı, hareket ediyosa da anlamıyom. :çok üzgünüm: Pazartesi en son ultrasona girdim, bebeğimin herşeyi normaldi. Neyse biraz daha beklim bari
akannehir

nasılsın defne bende üye olucaktım milupaya ihmal ediyorum keşke bir senelik hediye paketi gönderselerdelikafadulden yaşaka maka milupanın ürünlerini met ediyorlar bende doğumda itibaren sütünden bulundurucam ne olur ne olmaz .sen kendi beslenmene dikkat ediyormusun neler yiyosun yemek yapabiliyormusun

iyiyim arkadaşım nasıl oliym keyifliyim bugün...ihmal etme canım hemen oluver netten çok zor bişi değil...
Valla biz kayınvalidemlerle birlikte yediğimiz için öyle çok çok zorluk çekmiyorum.Yani insan hamileyken pek kendi yapıp yemek istemiyor.Kayınvalidemle birlikte yapıyoruz.Bayada sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.Hem de acayip yemek yiyorum çokk işthlıyım yani üstelik yaklaşık 3 kilo falan aldım şimdiye kadar bebişin gramı iyi çok şükür.Özellikle yediğim bazı şeyler var mesela hiç ihmal etmeden hergün yediklerim muz,ceviz,bal,yoğurt ayran vs.(süt içemediğim için)Bir de et kıyma türü yemeklerden sık sık yapmaya çalışıyoruz

Bu havuzluhan nerelerde kalıyo tam olarak kÜrkÇÜ hanın neresınde kalıyo bende bu ay sonu gıderım dıye dÜŞÜnÜyorum

Olur olur merak etme ben gelini besliyom ama sen damadıma bağırma sonra pısırık olur biraz kazak erkek olsun yoksa benim kız parmağında oynatır onu :sm_cool:

Benim daha gelmediCADIARZU

Bu arada yüncüye gittim ondan yazamadım kızıma kırmızılı beyazlı kırçıllı yün aldım anneannesi elbise vs örecek...

anam benim bu karnımdaki zıpır pısırık olursa ne diyim ben artık nerdeyse annesini dövecek:)))

Ama kimse bana cevap yazmamış küstüm size ...berrakada arkadaşım hariç sağol canım insan aynı durumda olan arkadaşlarından bazı şeyleri duymak iyi geliyor her ne kadar okusanda birebir yaşayan kişilerin söyledikleri daha etkili oluyor.BEBEK HAREKETLERİNİ ARADA HİSSETMEYEN YOKMU HİÇ arkdaşlar...ç

sen kafana takma boşver benim doktorumun söylediğine göre 22 haftada hissetmeye başlayanlar var her kezin yapısı bir değil ben 22 haftadayım bir haftadır hissediyorum

iyiyim arkadaşım nasıl oliym keyifliyim bugün...ihmal etme canım hemen oluver netten çok zor bişi değil...
Valla biz kayınvalidemlerle birlikte yediğimiz için öyle çok çok zorluk çekmiyorum.Yani insan hamileyken pek kendi yapıp yemek istemiyor.Kayınvalidemle birlikte yapıyoruz.Bayada sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.Hem de acayip yemek yiyorum çokk işthlıyım yani üstelik yaklaşık 3 kilo falan aldım şimdiye kadar bebişin gramı iyi çok şükür.Özellikle yediğim bazı şeyler var mesela hiç ihmal etmeden hergün yediklerim muz,ceviz,bal,yoğurt ayran vs.(süt içemediğim için)Bir de et kıyma türü yemeklerden sık sık yapmaya çalışıyoruz

Yarasın damadıma iyi bak kız

Canım bir han var havuzlu han orada en alt kattan aldım. Ayrıca 7tlye canım kızım yazan yazı da aldım pembe kapısına asıcam tavsiye ederim.

Benimki 2 hafta önce 390-417 gram arasıydı. 2 dr. iki ayrı rakam verdi şimdi olmuştur bence 600.)

e Didemcim aramızda haftası en büyük olanlardan birisin artık 600 gr olabilir yani ama geçmişte okudum falan diyor arkadaş.Başka biryerde de okumuş olabilir.Çünkü ben hiçbir sayfayı kaçırmıyorum:kedi: uzun süredir öyle bişiyde hatırlamıyorum....

kıslar ben bir yandan bavul hazırlıyorum birazda ütüm var onlarıda yapiiiym ara ara gelir bakarım size cevap yazabilirim.oy çok alıştım ben buraya canım sıkılacak siz olmadan yaa:KK43:((

X