Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım demek çok güçlü çekiyor hepsini ziyan etmeden içiveriyor belki ondan akmıyordur aman doysun kakiş yapsın kilo alsında yeter :)))oğluşum günde 10 kereye yakın bezini kirletiyor buda bebişimin doyduğunu gösterir değil mi....
İyi bayramlar kızlarrr...
herkese iyi bayramlar
bizde bu bayram 4 kişilik çekirdek aile olduk ,baya kalabalığız valla ya
öptük sırayla babamızı
Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın
herkese iyi bayramlar.bütün bebişlerimizi öpüyorum.oğlumda sizin ellerinizden öpsün :)))[/QU
kızlar bebişlerinizle birlikte ilk bayramınız kutlu olsun!......
Daha nice bayramlara inşallah....
Herkesi öpüyorum....
Herkese iyi bayramlarrrrrr.
iyi akşamlar
ben de hepizin bayramını kutluyorum
bebişlerimizle beraber güzelce geçirme dileğiyle
hekezın bayramı mubarek olsun... bebıslerınızle cok guzel bır bayram gecırmenız dılegıyle...
bayramınız mübarek olsun kızlar.kızlar ya sütünüz akıyor mu .benim akmıyor bebişim doyuyor aslında ama bu süt akma meselesine taktım acaba sütüm mü yok azmı diye endişelneiyorum.....yani arkdaşların bazıları sütün akması lazım şimdi diyorlar....
herkese iyi bayramlar kızlar
bebilerimizle bu ilk bayramımız
daha nice bayramlara inş.
slm kızlar hepınızın bayramı kutlu olsun cok mutluyum allaha sukur bebısımle gecırdıgım ılk bayram:) daha nıce saglık dolu bayramlara gırerız ınsallah bebıslerımızle oglum optu ellerınızden teyzelerı:ecrin_bebek:
Kızlar benim gün içinde bikaç kere göğüslerim çok kötü sızlıyor ve süt akıyor o sırada dokunamıyorum bile...
Aranızda aynı durumda olan veya bi fikri olan varmı?...