Evet aynısı bende de oluyo. Birden sızlıyo ve ucundan süt geliyo kendi kendine. :)
evet bende de oluyor
genelde yemek yerken felan
süt yüklemesi oluyor diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynısı bende de oluyo. Birden sızlıyo ve ucundan süt geliyo kendi kendine. :)
evet bende de oluyor
genelde yemek yerken felan
süt yüklemesi oluyor diye düşünüyorum
hızlı emdiğinden oluo cnm bizde yaşıoruz o sorunu sık sıkselam herkese iyi bayramlar... bişey sorcam benim kızım emerken tıkanıyo nfes nefese kalıyo varmı bu sorunu yaşayan yada ne yapılması gerektiğini bilen...bu arada pamukçuk olmuştu bebeğim mikostatin diye bi damla kullanıyorum çok iyi geldi ..
kuzularım uyudu,çamaşırşarım var onalrı yıkıycam şimdi 2 posta,bi sepet ütülenecek var onalrı da halledeyim,kociş bayram gezmesine çıktı biraz önce,annem arefe günü evine gitti daha da gelemedi beli çok ağrıyormuş yatıyormuş evde
gelen giden uğraşıyorum işte bende
arada kocişe aramız bozuluyo neymiş oğlanın gazını çıkarmıyormuşum da huysuzlanıyormuş diye
amannn
hava çom gzüel benimde gezesim var ama olmuyor işte
evi süpürdüm bide toz alyım bayram mayram demiyorlar bebek görmeye geliyorlar gelsinler
bide kriz fena vurdu sanırımmilleti hiç altın takan yokk
dayımlar eşimin teyzesi bile takmadı
heleki halasını kızı eli boş gelmiş bebk bakmaya düşünün yani
ben olsam gidemezdim ufacık da olsa alırdım yani
ne demişler yarım elma gönül alma
aman çenem düştü işler beni beklerr
koş özlem koşşşşş
merhaba kızlar bayramıda atlattık.kızlar sağlık ocağında topuğundan kanı ne zaman alıyor ben 14 günü gittim bayram tatiline giriyorlarmış diye almadılar 20 gününe kaldı zamanı geçmiyormu .sordum 1 ay içinde alınabilir dedi ama bildiğim kadarıyla 15 gün içinde alınması lazım .Neyse yapacak bişey yok pazartesi alacaklar....
selamlar kıslar nasılsınız
uzun zamandır giremedim hepinizi merak ediyorum umarım herşey yolundadır bebişlerimz sağlıklıdır
bende orta hal gidiyorum :)) bugün kızım 19 günlük oldu çok şükür genel olarak sıkıntımız yok
benimse tek sıkıntım göğüslerim felaket yara oldular ne yapacağımı şaşırdım acısından kıvranıyorum resmen emzirdiğim ilk 1 dk ölüm sonrasında uyuşuyor sanırım vermezsemde şişiyor deli gibi süt akmaya başlıyor bende bazen sağıyorum bazen veriyorum zor yani sizde durumlar nasıl?
lansioh krem falanda bi işe yaramadı valla en son arkadaşımın eczacı tanıdığı bi krem önerdi dün onu aldı eşim mini-x diye bi krem tamamen bitkisel bakalım o biraz daha işe yarayacak gibi.
onun dışındada sorun yok Allah a şükür pek ağlamıyor kızım ancak acıkınca:))
evdede yalnız kalmadım hiç kayınvalidem vardı arefe gününe kadar o gitti bayram için 10 günlüğüne şimdi annem geldi kayınvalidem bu hafta içi gelincede annem eve gidecek öle işte nöbet halindeler anlayacağınız:))
eee sizde durumlar nasıl
bu arada geç oldu ama hepinizin bayramı mübarek olsun yavrularımızla ilk bayramımız süper geçti dimi eve tıkındık ama neyse artık:))
hepinizi öpüyorum kocaman Allah a emanet olun...