- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
selamm kızlaar cıcegı burnununda aanneecıkler.. bız ancak gelebıldık. sukur dogum yaptık bugün 16. gunumuz doldu..41. haftamda sunnı sancıyla dogurdumm zar zorr okadar zor bır dgm gecırdımkı hala kendıme gelemedım..aslında normal dogum bana gore degılmıstı ama oldu bıttı.. gogus ucum olmadıgı ıcın bebek alamadı ılk 3-4 gun onnla ugrastık pompa fılan aldık derken ıkı gogus ucumda yara oldu catladı emzırıken aglıyorum resmen krem kullanıyorum ama fayda etmıyorr neyapıcam sasırdım. bebegım emmeyı cok sevıorr resmen et parcalarım kopuyor kanıyor agzına gelıyor sasırdım neyapıcamı?? ustune usluk bırde basur cıktı oturmakta zorlanıayorm canım cok acıyorr ( bebegım uykuya dalmakta gucluk cekıyorr gazımı warr sancısımı wazr nesı war bılemeıyorum ama ben ben olmaktan cıktımm ayaga kalkım tıgımda basım donuyor hala kendıme gelemedım:.. umarım sızlerde boyle sorunlar yoktur allahım kımseye yasatmasınn..amaa anne olmakk cok zormuşşş hamılelık bundan daha kolaydııı :)) sımdı oyle oldu.. hepınıze saglıklı gunler dılıyorum gule gule buyutun bebeklerınızı..allah sıze bagıslasınn..ıyı aksamlarr bana tawsıyerlınız warsaa yardımcı ollucak beklerım face ten yada burdan. fırsat buldukca bakarımm..
ay canım allah yardımcın olsun o basur olayı bende de var zeytinyağı iyi geliyo pamukla sürüyorum bende yarın doktora gidicem hem bebeğim için hemde kendim için bakalım ne olucak kzıımn ağzı pamukcuk oldu ilaç kullanırken göğüslerimde aynı şekilde oldu emzirirken inliyorum resmen ben artık yatmadan önce mama yapıyorum ondan sonra emzirip uyutuyorum ancak doyuyo cünkü göğüslerimin acısından cok fazla emziremiyorum bu arada benim moralim cok bozuk biz bayramda ziyarete cıktık cok azla yere gitmedik anneme kayınvalideme ve ananemlere ama kuzucum üşüttü ne emiyorsa kusuyo ve ne gece nede gündüz uyuyo ek cözüm ayaklarımızda sallamakta bulduk sallarkeen uyyo ama durunca yine ağlıyo ama ağlamayı duysanız içim parçalanıyo kuzum cok kötü normalde de ağlıyordu ama böyle değil biryerini kesiyorlar gibi ağlıyo ve ağlamaktan sesi kısıldı ve ben cıkdırma noktasındayım galiba depresyona girdim durup durup ağlarken buluyorum kendimi cok zor durumdayım allahım yardım et ve bana sabır ver demekten başka birşey yapamıyorum allahtan evde annem ve kardeşim yardım ediyo yoksa tek başına hayatta yapamazdım sunu yazarken bile kardeşimi ayaklarında yoksa hiç durmuyo ve ağlarken kızarıyo ve tıkanıyo ne yapıcam hiç bilmiyorum (((((((