Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam.
ya benim oğlan kurulmuş saat gibi her sabah 5 de uyanır.öncesindede uyanıyor ama emip yatıyor tekrar.5 de uyandımı çocuk uyumuyor yaaa.zor uyuttum :))
ben kii uykuya okadar düşkün bi insan nasıl bukadar dayanıyorum acabaaa.neden olacak anneyim ben anneeee opuyorumnanaktan
oğlum sünnet olduğu için yıkayamıyorumda offf.oysaki çok seviyor banyo yapmayı anası gibi.1 hafta yıkanmayacak havalarda sıcak.ama bugün kafasını yıkıycam rahatlar birazcık yavrum.
bakalım pipisinin etrafındaki sargıları bugün çıkarmam lazım nasıl olcak.dr zeytinyağıyla yumuşat dedi bende döktüm hertarafı yağ ama olsun kolayca çıkar inş canı yanmaz.böle işte.
canım...bebeğini sünnet mi ettirdiniz?...hayırlı olsun...ne iyi yapmışsınız....ne kadarlık oldu oğlun?....biz de şubat tatilinde yaptırmayı düşünüyoruz..geç mi olur sence?...
selam.
ya benim oğlan kurulmuş saat gibi her sabah 5 de uyanır.öncesindede uyanıyor ama emip yatıyor tekrar.5 de uyandımı çocuk uyumuyor yaaa.zor uyuttum :))
ben kii uykuya okadar düşkün bi insan nasıl bukadar dayanıyorum acabaaa.neden olacak anneyim ben anneeee opuyorumnanaktan
oğlum sünnet olduğu için yıkayamıyorumda offf.oysaki çok seviyor banyo yapmayı anası gibi.1 hafta yıkanmayacak havalarda sıcak.ama bugün kafasını yıkıycam rahatlar birazcık yavrum.
bakalım pipisinin etrafındaki sargıları bugün çıkarmam lazım nasıl olcak.dr zeytinyağıyla yumuşat dedi bende döktüm hertarafı yağ ama olsun kolayca çıkar inş canı yanmaz.böle işte.
bizimde bugün aşımız yapıldı...önümüzdeki ay 3 aşı birden yapılacakmış 2 bacağına 1 koluna nasıl dayanacağız bilmiyorum (
canım...bugünkü aşı yapılmadan önce ateş düşürücü verdiniz mi?...yani ateş düşürücü veripte mi aşı yaptırdınız?...
geçmiş olsun kuzucuğa bende bayram sonrasına düşünüyorum.nasıl zor oldumu iyileşmesi kaç gün sürüyor insan kıyamıyor ama ne kadar erken olursa onlar için okadar iyi
saol hayatım.ya zor derken anne için çok zorda ama ii oldu yaptırmam.pazartesi öğlen oldu sünnet.bugün bantlarını çıkardım bi köşesinde yapışmış.akşama kadar çıkar inş.bol bol zeytinyağıyla yumuşatıyorum.dikişler kendinden eriyomuş.biraz şişlik var.10 günde iyileşiyomuş.inş sorunsuz atlatırız.
merhaba kıslar sitemiz olmuş şükürler olsun.
Herkese hayırlı bayramlar diliyorummm
kızlar bebişlerinizle birlikte ilk bayramınız kutlu olsun!......
Daha nice bayramlara inşallah....
Herkesi öpüyorum....
Herkese iyi bayramlarrrrrr.