- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
selam kızlarr üzülsem mi sevinsemmi anlamadım. neden mi? sırf benim bebeğim böyle sanarken bir baktım herkesin sorunu aynıı üzülüyordumm tuhaflık mı var diye:))
ne zman düzene giricez acaba ütün gün uyumadı şimdide 4 saattir uyuyo gece ayaktayız sanırımmmm uykuyu hiç sevmem normaldee ama uykusuzluk fenaymış.
bende hem emzirip hem mama veriyorum ilk başlarda sütüm yetmemişti mamaya başlamıştık şimdide hem emiyo hem mama yiyiyor saatlerce uykusuz kalıp emiyoo sütmü kalırrr sonra mama veriyorum uyusun diyee 10 dk uyuyorr sonraa deli gibi ağlıyor yine memede uyumak istiyorr. 10 dk sonra kakasını yapıyoor yine ağlıyor :)))) birde gaz sorunumuz başladı resmen bağırsakları ötüyor yavrumun çıkartıyorum gazını mama yinede oluyor dün rezene verdim biraz iyi geldi aradada bebuline sanırım adı ondan veriyorum .
şu karışma olayı oluyor maalesef bende deli oluyorumm söylenip duruyorumm ama hala konuşuyor insanlar geçen eşimin babanesi niye ağlatıyorsun çocuğu diyor ya açtır ya altı pistir. en salağım deliyim çocğumu ağlatıyorum sonra kayınvlidem 20 gün kaldı eskiden çok severdim ESKİDEN. aynı evde olma çok zormuş 20sinde gitti artık bana ne dese beğenirsiniz İYİ BAK ÇOCUĞA GÖZÜM ARKADA KALIYOR gelde delirmee 9 ay ben taşımadım elime verdiler yavrumu sanki.
eşimle olanları anlatmaktan bıktımmm acayip bunalımdayım patlıcam ama az kaldıııı
işte böyle arkadaşlar ...
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNNN
Fahriye'm görüşemiyoruz artıkkkkk. akannehir Kaynanana deseydin "gözünü de al git" . alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Özledik seni.opuyorumnanaktan
selam hanımlar. ben doğuralı yarın 1 ay olacak ve hiç ağrı çekmiyordum ama bugün dikişlerim acıyor. zorlanıyorum hatta. çok şaşırdım böyle olmasına. bu sabah çok özüldüm hatt tüm gün üzgündüm alakası olurmu ki bilemedim. var mı böyle bir ay sonra birdenbire dikişleri acıyan aranızda?
benim kızım da artık daha çok uyanık kalıp bakınmak istiyor. canım benim :)
gaz için tavsiyem günde 1 kez meme başınızı zeytinyağ il silin. gaza çok iyi geliyor.
Benim de bi kaç gündür dikişlerim acıyo hafiftrn ve ara sıra sızlıyo.İlk zamanlar çok rahattım, şimdi niye böyle oldu ben de bilmiyorum. Yani zorlanmıyorum bişey yaparken falan ama yine de ara sıra sızlaması garip geldi bana. Ben de sorucaktım bunu.demek tek ben geğilmişim böyle olan.bilmiyorumkismile