2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
24 ağustosda doğum yaptım buraya yazmak nasip olmadı
oğlum su yutmuş yenidoğan yoğun bakıma alındı hala orda
şimdi durumu daha iyi 2-3 gündür emzirmeye gidiyorum süt de sağıp bırakıyorum
zeynebimde çok hasta oldu kanlı ishali var onu da yatırayım dedi dr farklı hastanelerde oalcak diye istemedim şimdi daha iyi bakalım geçmezse mecbur yatacak
dualarınzı eksik etmeyin lütfen kavuşayım yavruma
 
selam kızlar.biz oğlumla aşıya gittik bugün.çok ağladı yavrum yaaa mafoldumben tabi bende ağladım.
mşlh oğlum güzel kilo almış ve boyuda baya uzamış.hemşire ii yaramış sütün dedi çok mutlu oldum sositososito
bir dahaki aşımızda 1 ay sonra.5 li karma olacak.3 gün yıkamayacaksın çocuğu dedi.valla oğlum nasıl dayancak bilmem alıştı hergün yıkanmaya.neyse silerim mustela ile artık.
bu arada öptük herkesi.
 

cnm kızınada oğluna geçmiş olsun.işin zor gerçekten.inş sağlıkla evinize dönersiniz.
 
merhaba kızlaar
fırsat bulmuşken gelip selam vereyim yazayım istedim nasılsınız?
geçmişi okudum doğurmayan kalmamış gibi bişiy :) ne güzel opuyorumnanaktan

ben de 26 ağustos ta kontrole gitmiştim zaten 27 sinde 40 haftam doluyordu o gün kafamda sezeryan vardı eğer kızımın gelmeye niyeti yoksa daha beklemiycektim ama kontrolde 3 cm lik açılma vardı doktorum suni sancıyı deneyelim olmazsa 2-3 saat sonra alırız dedi.12 ye doğru yatışım yapıldı 16.05 te doğurdum kızımı. epiduralsiz normal doğum yaptım çok kolay oldu çok şükür.nst de sancım vardı ama hissetmiyordum bile suni sancı alınca da farketmedi adet sancısı gibiydi dayanılmıycak değildi sadece açılmam 9 cm olduğunda son 3 sancım çok güçlüydü o zaman biraz korktum ama geçti :))

kızım 48 cm ve 2890 gr doğdu. ilk gün sütüm azdı ama onu da hallettik çok şükür. göbeğimizin düşmesini bekliyoruz opuyorumnanaktan
 

tebrikler canım çoook sevindim bende böyle bi doğum yaşamak çok isterdim.yaşamasamda sen böyle kolay bi şekilde bi doğum yaptığın için sanki kendim yapmış gibi sevindimm.maşallah kızına.sağlıkla büyütmeyi nasşb etsşn mevlamm.
 

tşk ederim canım. allah razı olsun.
 
bu ter meselesi bende de fena lahusalık teri diyorlar ödemleri atıyormuşuz tabi bu sıcaklarda terbi yandan camı açıyorsun bi rüzgar malesef ben hasta oldum gibi.bu aralar herkes kocasına takık yada kocalar bize takık en iyisi görmemek bu bi daha yaşamayacağımız güzel zamanları iyi değerlendirmek yoksa bende doluyum emme kızımla mutluyum.
canım önce hayırlı olsun tebrik edrim ve de geçmiş olsun mevlam acil şifalar versinn..
kızlar eşimi aramışlar sağlık ocağından bi kez daha topuk kanı istiyorlarmış napıyım?
canım yaa zor iş aldırıyosun bebeğin canı acıyı aldırmasan için rahat etmiyicek en iyisi aldırmakçgeçmiş olsun.

ayyy korkulu rüyam aşıııı perşembe gidicez bizde off ağlamasınlar yaaa.çok sevindim ne kadar olmuş oğlun .banyo meselesini duyduğum iyi oldu gerçi her gün banyo yaptırıyorum ama bazen uyuya kalıyo kıyamıyorum.
bu arada kızlar sütün en faydalı yeri son gelen kısmıymış önce gelen su sonu yağlıymış onun için bi memeyi tamamen bitirip ondan sonra öbürkünee.
 


5 kg olmuş cnm.3800 doğmuştu normalde 700-800 gr alıyomuş ilk ayda bebekler.
bende hergün yıkıyorum sabah hemde.çünkü benim oğlum sağolsun sabah ezanındAn önce dikiliyo bilmiyorumkismile sabah en geç 9 a kadar banyosu bitmiş oluyo.heralde alıştı oda o saatlerde huzursuzluk yapıyo soymaya başlayınca ohhh keyfi yerine geliyo.ama neyse eylül sonunda havalar daha serin olur terlemez oğlum 3 gün idare eder.
emzirme konusuna katılıyorum.ilk gelen süt bebeğin su ve şeker ihtiyacını karşılıyormuş.arkadan gelen yağlı sütte doyuruyomuş.ve şuda var emzirmeye son emzirilen memeden başlamak gerekiyomuş.
 

oh maşallah sanada oğluşunada.benimkide aynen saat 5 ten sonra zorlanıyorum uyutmakta.ama banyosunu gece uykusuna geçerken yaptırıyorum az daha uzun uyuyo o zaman tabi bendeee.ben bi aklımda tutabilsem en son hangi memeyi verdiğimi.sürekli memede oluncaakannehir
 
ya kızlar ben kuzumu öyle iki saatte 3 saatte emzirmiyorum uyuyoo ne zman uyanırsa emziriyorum baktım çok ağlarsaaa mama veriyorum genelde öğlen ve akşam birde gece mama veriyorum oda doyuracak kadar değill birazda emince yetiyo sanırım
birde emerken 10dk sonra uyuyooo 10dk sonra uyanıp yine meme yine meme yine uyuyoo
öğlen yıkıyoruzz emiyoo mama yiyioo uyuyo:)))))
hayatımıza baktımda ne komikkkkkkk

çok geçmiş olsunnnnnnn

amanda amannnn doğurmuşşşşda gelmişşşş:)
 
kızlar.bişi sormak istiyorum.gerçi kimse yok ama gelen görünce cevaplar umarım.

kanamanız devam ediyormu???benim 35 gün oldu halaaa devam ediyo az az.sinir olmaya başladım.daha nekadar sürecek ya offf.
 
merhaba taze anneler,öncelikle sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Ben bişey sorucam size,hastane çantası 1 tane bebek 1 tane anne için 2 tanemi hazırlanıyo yoksa 1 çanta yetiyomu?Yani bebeğin giyeceklerini hemşirelere çantasıylamı veriyoruz yoksa ayrı çantaya gerek yokmu? deneyimlerinize ihtiyacım var
 
kızlar.bişi sormak istiyorum.gerçi kimse yok ama gelen görünce cevaplar umarım.

kanamanız devam ediyormu???benim 35 gün oldu halaaa devam ediyo az az.sinir olmaya başladım.daha nekadar sürecek ya offf.

evet az az devam ediyo,40 gün sürüyomuş sanırım.


Ben ayrı hazırladım.Hatta bebeğin ilk giyeceği kıyafeti hastane çıkışındaki, battaniyesinin arasına koyup bohça gibi yaptım.opuyorumnanaktan diğerlerini normal olarak koydum.Çanta büyükse 2 taneye gerek yok canım. Çantayı vermiyosun..Sende benim gibi battaniyeye sar,onu öylece versinler hemşirelere.
 

tamam canım anladım,öyle yapayım o zaman bende teşekkürler cevabın için
 

Hayırlı olsun bebişin ve geçmiş olsun kuzucuklara.Allah şifa versin.En kısa zamanda eve dönersiniz inşallah canım.


Hayırlı olsun seninde bebişin canım.Ohhh ne güzel normal doğurdun.opuyorumnanaktan
 
Tatlım hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun
İnş en kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz..
kızlar eşimi aramışlar sağlık ocağından bi kez daha topuk kanı istiyorlarmış napıyım?
Bizim dr böle bişi olursa verin çekinmeyin demişti..
Maşallah kuzuya tebrik ederim cnm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…