- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
valla canım ben doğum kont önce o iş nasıl olacak ondan korkuyorum bilmiyorumkismile
Niye korkuyosun canım ? sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım ben doğum kont önce o iş nasıl olacak ondan korkuyorum bilmiyorumkismile
öyle ama korkunun ecele faydası yok adamlar kaç aydır bekliyo
bence bizimkiler bekleye bekleye gebermiş
cadı uyandı ben kaçtım
kız normal doğum olduya ondan korkuyorum acaba acırmı diye uf ya valla bizimki delirmek üzere ne kadar kaldı diye sorup duruyor beyfendi :))
kociş 11 de gelio o gelince ev gezmesine gitsek bişi olmaz demi
Çok sıkıldım ben hiç çıkmadm evdwn doğumdan beri
Hani 40ı çıkmadan evden çıkılmaz derler ya ?
slm kızlar benim göğüsler çok kötü oldu sürekli sancı giriyor iğne batıyormuş gibi oluyor tam acısı geçti derken şimdide süt birikmeye başladı göğsümde, inanılmaz sancı yapıyor sağmam lazımmış doktoruma sordum sürekli boşalana kadar emzir ya da sağ dedi ama bebiş çok ufak ya garibim hemen doyuyor onun midesinden ne olacak ufacık bişey, çok emzirincede gazı çok olmaya başladı ne yapmam lazım, kociş evde eczaneye gönderdim pompa alsın diye ama bi taraftanda istemiyorum pompayı...Çünkü bir iki gün içinde düzelirse göğüslerim boşuna almış olucam benim gibi olan var mı arkadaşlar almamız iyi oldumu acaba?
ben uzuuun süre bakamadım buraya ilk defa bugün oturdum yazıyorum.
zaten ilk günler ev kalabalıktı.sonra herkes gitti babannem kaldı o da cuma
gitti bugün ilk defa bebemle yalnızım ama çok güzel bir duygu valla.
kızlar naptık biz böyle yaaa 59 doğumdan sadece 10 tanesi normal doğuummm:1shok:
şimdi baktımda benim oğlum çok becerikli iki tepikte battaniyesini açıyor.kışın ne yapıcam ben geceleri hep kontrol etmem lazım.ayaklar uyurken bile faaliyet halinde hayret bişi valla.
bence bizimkiler bekleye bekleye gebermiş
kızlar daha önce de sormuştum.bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı.şimdi geçmişe baktım da bugün konuşulmuş yine.bizimkiler başta bembeyazdı iltihaplı gibi.şimdi kurumaya döndü.bebeğim patlatır diye eldivenlerini hiç çıkarmıyordum.bugün banyo sırasında iki yanağını da çizmiş galiba bi baktım kan .temizledim ama korkutuyor bunlar beni ya.napsamki?