- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma canımmm bizimde öyle oldu kuruyoo sonraa bende korkmuştum şimdi daha iyii. opuyorumnanaktankızlarrrrrrrr oğluşumu yıkadık giydiioduk ki göbişi düştü ama kanadı(( çok korktum bi kez daha yaptm pansuman başka bişi yapmaya gerek yok sanırım
Kanamaz inş daha
yok cnm ya benim göğüs uçlarım yara olmaya başladı. dinlendirmek amaçlı arada sağıyorum. bugün sol göğsümden emiyor sağı da sağıyorum. yarın sağı vericem solu sağıcam. arada memeyi de alıyor cnm. doktor 10 gün dinlendir dedi sağ ver dedi ama kıyamıyorum. böyle de geçmiyor aslında hala iaç da sürüyorum ama. kıyamıyorum yavruma meme istiyor kokumu unutmasın diye valla bazen ağlayarak veriyorum ya çok kötü oldular..
Bak bunu bilmiyordum cnm.birdahakine birde öyle deneyeyim bende. inşallah iyi gelir cnm saol.kaydirigubbakcemile5
yok kaldırmadım cnm hala var fotoları. bende görünce benzettim ikisi de sarı beyaz tenli. allahım bahtlarını güzel eylesin inşallah hepsinin. meek bunlar melek.
cnm biraz ütüm var hazır kuzu yatıyorken yapayım bari. sonra yine görüşürüz. kuzuyu kokla benimiçin gıdısından. öpüyorum ikinizi de
merhaba annişler epic doğurmuş çok şükür oda kurtuldu allahım kavuşamayanları biran önce kavuştursun inşallah bende oğluşu uyuttum çok şükür şimdi bende uyusammı diye yatağa bakıyorum valla ama burayıda merak ediyorum işte öyle :))
Nasılsınız kızlar biz geldik ve gidiyoruz iyiyiz oğlumla çok şükür ama bir sürü sorunlarım var ondan giremiyorum bi müddet de giremicem sütüm kesilmesin die her gün dua ediyorum.Hayat şimdi başladı herkes kendini yeni belli etti Allah herkese kolaylık versin.görüşürüz...
selam hanımlar,
Elif Azra kızımız da nihayet aramıza katıldı...
geçmişi özetleyeyim kısaca;
p.tesi kontrole gittiğimizde kızımız yan dönmüştü. moralimiz bozuk bir şekilde ayrıldık hastaneden. Doktor bizi çarşambaya (40+3) te tekrar kontrole çağırdı. Tekrar aşağı dönmüşse suni sancı verecekti, dönmemişse sezeryana alacaktı. Bu arada sancılar başlarsa da sıklaşmadan gidecektik.
Çarşamba sabahı sahurdan sonra düzensiz sancılar başladı, 10 dk da bir sancıyla hastaneye gittik.
NST de kızım hiç hareket etmedi, uyuyordu:) Kafasını aşağıya çevirmiş görünce doktor tekrar kaçmadan suni sancıyla hızlandıralım dedi. Ama bunun uzun bir süreç olabileceğini, verimli sancıların geç başlayabileceğini ve doğumun geceyi bulabileceğini söyledi. yatışımız yapıldı, serum bağlandı. 10 dk NST ben sancıdan yerimde duramaz oldum. Bu arada ıkınma hissi gelirse haber vermemi istediler ki bende çoktan gelmişti. Ebe bakmaya geldi. ooo bu geliyormuş dedi ve koşturarak beni nasıl doğumhaneye aldılar bilemediler...biz geceyi göze almışken kızım bizi yormadan, 1 saat içinde doğdu çok şükür...11 de kızımız doğdu, gece 9 dan sonra da evimize iki kişi olarak döndük çok şükür.
darısı kalan hamilelerin başına...
selam ve sevgiler...
Erdem Hastanesi
Azra Çoban, kızımızı görebilirsiniz...
selam ve sevgilerimle...
selam hanımlar,
Elif Azra kızımız da nihayet aramıza katıldı...
geçmişi özetleyeyim kısaca;
p.tesi kontrole gittiğimizde kızımız yan dönmüştü. moralimiz bozuk bir şekilde ayrıldık hastaneden. Doktor bizi çarşambaya (40+3) te tekrar kontrole çağırdı. Tekrar aşağı dönmüşse suni sancı verecekti, dönmemişse sezeryana alacaktı. Bu arada sancılar başlarsa da sıklaşmadan gidecektik.
Çarşamba sabahı sahurdan sonra düzensiz sancılar başladı, 10 dk da bir sancıyla hastaneye gittik.
NST de kızım hiç hareket etmedi, uyuyordu:) Kafasını aşağıya çevirmiş görünce doktor tekrar kaçmadan suni sancıyla hızlandıralım dedi. Ama bunun uzun bir süreç olabileceğini, verimli sancıların geç başlayabileceğini ve doğumun geceyi bulabileceğini söyledi. yatışımız yapıldı, serum bağlandı. 10 dk NST ben sancıdan yerimde duramaz oldum. Bu arada ıkınma hissi gelirse haber vermemi istediler ki bende çoktan gelmişti. Ebe bakmaya geldi. ooo bu geliyormuş dedi ve koşturarak beni nasıl doğumhaneye aldılar bilemediler...biz geceyi göze almışken kızım bizi yormadan, 1 saat içinde doğdu çok şükür...11 de kızımız doğdu, gece 9 dan sonra da evimize iki kişi olarak döndük çok şükür.
darısı kalan hamilelerin başına...
selam ve sevgiler...
Erdem Hastanesi
Azra Çoban, kızımızı görebilirsiniz...
selam ve sevgilerimle...
merhaba cnm,
ya acıdı kanadı diyorsun ya benimçok acıyor dayanamıyorum ki vermeye. o kadaracıyor ki acıyla meleğime zarar vereceğimden korkuyorum. offf yok mu bir çözümü başka yaaa..bilmiyorumkismile
merhaba kıslar nasılsınız?
şimdi oğluma süt sağdım verdim üzeriniideğiştirdim terlemiş biraz. siz evde ne giydiriyorsunuz? ben kısa kollu çıtçıtlı bady giydiriyordum oğlum çok hapşırmaya başladı bende artık pijama tk veya tulumlarından giydiriyorum. terlerse de hemen dğeişitiriyorum üzerini.
bende kızımı uyuttum bi bakayım dedim gündüz olabildiğince gürültü yapıyoruz evde oda sık sık uyanıyor şükür. ben kısa kollu body giyidiryorum çorabını çıkartmıyorum gecede uzun kollu body le patikli alt ama akşam gelen giden olucak olursa yani kayınvalidemler falan biraz daha özenli giydiriyorum çünkü kucaktan kucağa geziyor evin bütün pencereleri açık inşallah hasta olmaz zaten şuruba başladık idrar yolu iltihabı için 10 gün kullanıcaz.
göbeğimizin düşmesinide dört gözle bekliyoruz babamız hiçç bakamıyor üzerini değiştirirken kaçıyor resmen bir an önce düşer inşallah gerçi iyice kurudu ve inceldi drda bugün yarın düşer dedi bakalım.
ha bide sezeryan olan arkadaşlar dikişiniz var mı ya ben bakıyorum dikiş falan yok anlamadım korkudan elimi süremiyorum ama görünürde bi şey yok bi bant yapıştırmıştı dr banyo için dün çıkardı bugün baktım aynada ne dikiş var nede izi sadece karnım berbat sarkmış vaziyette dr mutlaka sar yoksa böle kalır dedi yarın sarıcam eski çarşaf bekliyorum :) çenem düştü :))
seni ne kadar iyi anladığımı anlatamam bende bu dönemii çok farklı hayal etmiştimmm Allahım hayırlı yazılar yazsın ne diyimNasılsınız kızlar biz geldik ve gidiyoruz iyiyiz oğlumla çok şükür ama bir sürü sorunlarım var ondan giremiyorum bi müddet de giremicem sütüm kesilmesin die her gün dua ediyorum.Hayat şimdi başladı herkes kendini yeni belli etti Allah herkese kolaylık versin.görüşürüz...
ben hep çıtçıtlı giydiriyorum uzun kolluda çok sıkılıyooo terliyoo . yenmerhaba kıslar nasılsınız?
şimdi oğluma süt sağdım verdim üzeriniideğiştirdim terlemiş biraz. siz evde ne giydiriyorsunuz? ben kısa kollu çıtçıtlı bady giydiriyordum oğlum çok hapşırmaya başladı bende artık pijama tk veya tulumlarından giydiriyorum. terlerse de hemen dğeişitiriyorum üzerini.
benim karnım felaket özellikle alt kısmı löp löp sallanıyoo en çok kilolu hamile kaldım hamilelikte çok almadım ama yine göbekliydim şimdi sarktıı dikiş korkusundan saramıyorumda birde çok sıcakkk benim ev. hatta benimm eşim olacak bana bebeğim 3 günlükten bu duruma moralinin bozulduğunu söyledi . 3 gün önce ben acılar içinde kıvranırken başımda ağlayan o değildii aman sağlıklısınız diyen yokkk mafoldumbenmafoldumben neyse ya çok doluyummmmmbende kızımı uyuttum bi bakayım dedim gündüz olabildiğince gürültü yapıyoruz evde oda sık sık uyanıyor şükür. ben kısa kollu body giyidiryorum çorabını çıkartmıyorum gecede uzun kollu body le patikli alt ama akşam gelen giden olucak olursa yani kayınvalidemler falan biraz daha özenli giydiriyorum çünkü kucaktan kucağa geziyor evin bütün pencereleri açık inşallah hasta olmaz zaten şuruba başladık idrar yolu iltihabı için 10 gün kullanıcaz.
göbeğimizin düşmesinide dört gözle bekliyoruz babamız hiçç bakamıyor üzerini değiştirirken kaçıyor resmen bir an önce düşer inşallah gerçi iyice kurudu ve inceldi drda bugün yarın düşer dedi bakalım.
ha bide sezeryan olan arkadaşlar dikişiniz var mı ya ben bakıyorum dikiş falan yok anlamadım korkudan elimi süremiyorum ama görünürde bi şey yok bi bant yapıştırmıştı dr banyo için dün çıkardı bugün baktım aynada ne dikiş var nede izi sadece karnım berbat sarkmış vaziyette dr mutlaka sar yoksa böle kalır dedi yarın sarıcam eski çarşaf bekliyorum :) çenem düştü :))