- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huu huu kimse var mı bakalım?
Selam canım, nasılsın ? Bu arada yeni doğan bebeklerin hapşırması normlamiş, doktoru arayıp sordum bende.Hapşırınca üşüttü sandım,kalın giydiriyodum.Şimdi yine çıtçıtlı bady giydiriyorum. Sürekli hapşırıyo değilmi seninki de? :)
26 / 8 /2010 saat 18.30 da bebişimize kavuştuk Allah herkese nasip etsin
26 / 8 /2010 saat 18.30 da bebişimize kavuştuk Allah herkese nasip etsin
merhaba kızlar.bebeğim üstünü çok giydirdiğimiz için isilik oldu.yüzünde iltihaplı sivilce gibi şeyler çıktı.benim akıllı büyüklerim iç zıbın+dış zıbın+patkli pantolon giydirttiler.şimdi bi tek sıfır kollu badi giydiriyorum.buna rağmen girip çıkıp üstüne bişeyler örtüyorlar.doktor dikkat ederseniz geçer dedi.ama hiç bi azalma yok.sütümden de sürüyorum.benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?
merhaba kızlar.bebeğim üstünü çok giydirdiğimiz için isilik oldu.yüzünde iltihaplı sivilce gibi şeyler çıktı.benim akıllı büyüklerim iç zıbın+dış zıbın+patkli pantolon giydirttiler.şimdi bi tek sıfır kollu badi giydiriyorum.buna rağmen girip çıkıp üstüne bişeyler örtüyorlar.doktor dikkat ederseniz geçer dedi.ama hiç bi azalma yok.sütümden de sürüyorum.benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?
kızlar yardıma ihtiyacım kızım iki gündür acayip gaz sancısı çekiyo ve kaka yapmakta zorlanıyo
kabız da değil ama neden yapamadığını bende anlamadım çok zorlanıyo ve çokta ağlıyo
o ağlayıp ben bişey yapamadıkça deli oluyorum yaaa
aynen canım bizimde başladı malesef bu yaşadığımız en çok korktuğum şey KOLİK.hafif hafif gösterdi kendini.3. haftada başlıyo.internetten araştır tatlım aynen kolik böyle bi şey sanki kakası varda yapamıyo.kolik cd sini tavsiye ediyorum.
off ya çok zormuş gerçekten kolikte uzun sürüyomuş 3 ay falan sürebiliyomuş herlade hatta daha fazlada olabiliyomuş
gerçekten napcamı bilemiyorum artık gaz ilacı rezenede fayda etmiyo
canım bir tavsiyede bulunayım . eğer çok zorlanıyorsaaa kulak çubuğuna azıcık zeytin yağı sür makatına sür . eğer çok zorlanmıyorsa ama yapmak için uğraşıyorsa benimde yaptığım gibi altını aldığında totosuna makata yanibaş parmağınla dairesel hareketlerle masaj yap. rahatlatıyoookızlar yardıma ihtiyacım kızım iki gündür acayip gaz sancısı çekiyo ve kaka yapmakta zorlanıyo
kabız da değil ama neden yapamadığını bende anlamadım çok zorlanıyo ve çokta ağlıyo
o ağlayıp ben bişey yapamadıkça deli oluyorum yaaa
burcucum çok şükür sende katıldın bizeee. Allah analı babalı büyütsünnnnnnnselamlar canlarr nasılsınız
bende geldim şükürler olsun :)
kızımı doğurdum 25 ağustos çarşamba günü saat 10:52 de kızım 3 kilo 50 cm doğdu:)
binlerce şükürki çok sağlıklı 2 gün hastanede yattık dün çıktık ilk gecemiz çok güzel geçti kızımla dün gece 1 kere uyandı o kadar maşallah kızıma:)
spinal anestezi yaptılar çok memnun kaldım acım sızım hiç olmadı hissetmedimde çok korkuyodum ama geçti bitti
yine gelirim şimdi gideyim kızımın gözü azcık çapaklanmış temizlicez
çok öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi Allah a emanet olun