- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam annecikler doruk uyudu ben de size bakayım dedim biraz.çok işim var aslında
ama yorulmuş bi vaziyetteyim kolumu kaldıracak halim yok.
bebişlerini kucağına alanlar
bişey sorucam 1 pkt bezi kaç günde bitirdiniz?
bir de bizim göbeğimiz haala düşmedi bugün 11.gün.
kilo olayına gelince ben 56 ile hamiile kalmıştm sezryandan sonra 7.gün 57 kiloya düştüm..
benim sıpa çok emiyo sürekli emiyo ondan olabilir diye düşünüyorum göbişte kalmadı hiç...
merhaba kızlar bende annemle konuştum şimdi .ve sezeryan olmaya karar verdim.Annem boşuna kendini strese sokma suni sancı zor dedi hiç sancın yokken suni sancı çok kötü yapar dedi bende yarın gidip hastaneye bebişime kavuşmaya karar verdim.Hakkımızda hayırlısı olsun.......
Bende sezeryanda kilo vermek daha zor diye biliyorum canım.Ben doğuma girerken 65 tim. Şimdi 57 ye düştüm. Karnımda indi. Görenler hiç doğum yapmış birine benzemiyosun diyo.Doktora kontrole gittik geçen hafta, o da öyle dedi.opuyorumnanaktan Ama ben doğuma kadar bol bol yürüdüm, denize girdim, gezdim hep.opuyorumnanaktan Normal doğum istiyodum bende,ama olmadı maalesef.bilmiyorumkismile
biz 2.paketın yarısına geldık 17-18.gündeselam canımmm.opuyorumnanaktan 78 li yenidoğan bezi 12 günde bitirdik biz. Sürekli kaka yapıyo bizim kız. :) senin ne kadar gitti bi paket ?
canım benim bebis de sarilik oldu,15 e cikmisti cok sukur en son 14 e dustu
bizimkini de uyandirmak mesele,ama surekli emzirmeden gecmiyor,o yuzden sen uyandırmaya calıs,uyanmazsa uzerini cıkar,ıslak mendille sil uyanır
kızlar bende kanlı bir akıntı oldu az önce birazda belim ağrıyor acaba doğummu başlıyor yoksa dr muayeneden mi kaynaklanıyor.Şimdiye kadar kaç muayene oldum hatta en son dün ama böle bişey olmadı ....eyvahedigeldismile
bende 70 kiloydum şimdi 56 ya düşmüşüm 17gun oldu doğum yapalıda
biz 2.paketın yarısına geldık 17-18.günde
cok mu acaba
sık sık besle canım yoksa düşmüyo bizimde 15te takılmıstı 17olursa dr hastaneye yatırırz dedı.gece saat kuruyorum hala.10gunu atlatınca sonra yükselmio .Allah yardım etsın valla zor
kızlar yardım
Hiç bi kıyafetüm olmuo yaa
Karnımda da şişlik var hala
Gerçi daha bir hsfta oldu ama ya karnım kalırsa
Kilo verilirde ama karın
Üstelik sezeryan olunca karında kalabilio dimi
kızlar yardım
Hiç bi kıyafetüm olmuo yaa
Karnımda da şişlik var hala
Gerçi daha bir hsfta oldu ama ya karnım kalırsa
Kilo verilirde ama karın
Üstelik sezeryan olunca karında kalabilio dimi
Normal canım o kadar bez kullanmanız.Sizinki de kakalı mı bizimki kadar.kaydirigubbakcemile3 Sen kaç kilo almıştın hamileliğinde?