- 5 Ağustos 2008
- 3.283
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok kötüyüm kızımın sarılığı 18 oldu bu gece hastanede yatıcaz kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum anne olmak gerçekten zormuş 2 gece uyumadım emzirmek sarılığını düşürmek için ama olmadı yükseldi yine off allahım inşallah 1 gecede düzelir
kızlar çok kötüyüm kızımın sarılığı 18 oldu bu gece hastanede yatıcaz kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum anne olmak gerçekten zormuş 2 gece uyumadım emzirmek sarılığını düşürmek için ama olmadı yükseldi yine off allahım inşallah 1 gecede düzelir
demetim çok geçmiş olsun canım yaa bende aynı durumdayım acayip acıyor doktor yanlış emziriyorsan ondan yara olur dedi sadece gögüs ucunu değil gögüs altındaki kara yerlerinde bir kısmını ağızına sokmak gerekiyormuş
cisemcim mertin resimleri burada var face 8 gün sonra koyacağım kaynanam izin vermedi nazar değermiş allahım neyse öyle işte buradan bakabilirsin oğluşuma :))
kızlar günaydın acil yardım istiyorum.
sabahtan beri oğlumu emziremiyorum göğüs uçlarım felaket oldu ya çok acıyor imkansız emzirmem. bende sütümü hemen sağıp verdim biberonla ama oğlum memede uyumaya alıştığı için kaç saattir uyumadı çıldırdım. azıcık verdim sağ göğsümden ama acısından ağladım o emerken sonra baktım gözler kapanıyor hemen çektim yatırdım. ya ne yapacağım bu göğüs uçlarına ya eşim bir krem almış eczaneden ama kar etmiyor yaa...doğal bir yöntem felan bilen var mı?
selam kızlar. bi türlü buluşamıyoruz şuracıkta.
yarın doktorum izinden geliyor kontrolüm var. zaten cuma günü son günüm 40 haftam doluyor.doktorum sezeryan teklif ederse kabul etmeyi düşünüyorum artık. sonuçta bebişim çoktan gelicekti ama çatım dar demek ki yürüsem de bi değişiklik olmadı çünkü. hep normal istiyordum ama kısmetten ötesi yokmuş.gelişmelerden haberdar ederim dua edin emi?
pelincim merak etme hepsi gider ya ben inanmıyorum sezeryanla göbek kalır diyenlere. dikkat edersen kalmaz cnm merak etme daha erken.
kızlarrr dikiş yerinde hiç ufacıkta olsa açılma olan var mı? Zorladım mı aceba..ben de küçücük bi açıklık var..yapıştırma yapıyorlar ya zaten. cvp bekliyorumm.
Kizlar merhaba;bu göğüs ile ilgili sıkıntıyı ben de çektim. Kuzum daha iki günlüktü, sabah bi baktım göğüslerim taş gibi ve inanılmaz ağrıyo. Normale ufaktır, ama kocaman olmustu. Süt dolmus, emzirmek gerek ama agrısından ölüyodum. 2 gün çığlık attım resmen. Sonra ögrendim ki,her emzirmeden sonra gögüsün hava almasını sağlamak,nemli bırakmamak. Artık acımıyo :) çok da güzel emiyo artık. Bi de LANSINOH diye bi krem aldım. Bebek için de zararsız. Çok şükür sorunumuz yok suan. Bazen geceleri gaz çıkaramama sorunumuz oluyo nedense, umarım o da geçer :)
selam kızlarrr
benimde göğüslerim çok acıyoo krem sürüyorumm ped koyuyorum kalkanı kullanamadımm ama bi iki kere çekince azalıyo acısıı. birde en günde 3 kere mama veriyorummm ama mamadan sonrada yine memede uyumak istiyoo alıştıı napıcam bilemedimm
bugün göbeğimiz düştüü sabahın köründen beri ayaktayımmmm çok huysuzzz. sağlıkları yerinde olsunda yeter.
su verdiğimi söylemiştim bana doktor önerdi karbonatlı suyu 1 çay bardağı suya 1 1,5 çay kaşığı kadar karbonat günde 3 kere 5 kaşık pamukçuk içinn. çok şüükrü geçtii.
normal suyuda ben mamada verdiğim için 10 çay kaşığı ver beslenmeden sonra dediii.
öptümmmmm hepinizi
kızlar benim kızımın burnu çok tıkanıyo temizliyorum sürekli ama uyurken bazen hırıltı geliyo içim gidiyo.yaa üşüttükmü yoksa bu fizyolojik bi şeymidir?başka bebeğinin burnu tıkanan varmı?neler yapıyosunuz?
selam kızlarrr
benimde göğüslerim çok acıyoo krem sürüyorumm ped koyuyorum kalkanı kullanamadımm ama bi iki kere çekince azalıyo acısıı. birde en günde 3 kere mama veriyorummm ama mamadan sonrada yine memede uyumak istiyoo alıştıı napıcam bilemedimm
bugün göbeğimiz düştüü sabahın köründen beri ayaktayımmmm çok huysuzzz. sağlıkları yerinde olsunda yeter.
su verdiğimi söylemiştim bana doktor önerdi karbonatlı suyu 1 çay bardağı suya 1 1,5 çay kaşığı kadar karbonat günde 3 kere 5 kaşık pamukçuk içinn. çok şüükrü geçtii.
normal suyuda ben mamada verdiğim için 10 çay kaşığı ver beslenmeden sonra dediii.
öptümmmmm hepinizi
Kimsecikler yok mu ? Ben bugün ilk defa kendim yıkadım kızımı bu arada :)
Kimsecikler yok mu ? Ben bugün ilk defa kendim yıkadım kızımı bu arada :)