- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
Selam canım, hoşgeldinn. opuyorumnanaktan İyiyiz sen nasılsın ? Benimde kızım uyuyo şimdi, kahvaltı ettim bende. Uyuyo diyoruz ama biraz sonra uyanıyolar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kaç saatte bir emziriyosun sen canım ? bi de benimki ağzından fazla gaz çıkarmıyo, nette araştırdım da bazı bebekler ağzından gaz çıkarmayabilirmiş. Gaz için ilaç falan da vermedi henüz doktor. Yavaş yavaş gaz sorunu başladı bizimkinin de. bilmiyorumkismile
canım ben genelde 3 saatte bir emziriyorum eğer uyuyorsa ama uyanıksa ful emişiyoruz beni yalancı meme gibi kullanıyor sırf bu yüzden gögüslerim yara oldu ne yapacağım bilmiyorum yalancı memede almıyor uf yaaa bizden böyle işte gaz sorunu pek yok çok şükür inşallahta olmaz zaten gaz ilacımız var onu içiriyorum çok sıkışırsa
nurcan günaydın cnm.ay ne güzel oğluşun 1 ayını geçti bile. bizimkiler ne zaman büyüycek yaa...
benimki yine uyandı mama verdim uyudu. bende banyo yapayım. bugün sağlık ocağı kontrolümüz var her ikimizinde. bakalım ne dicek aile doktorumuz...
merhaba demetim büyür büyür zaman su gibi akıp geçiyor valla