- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
Merhaba annelerrr...ben de cuma günü sat 09.18 de minik defneme kavuştum..şükürler olsun herşey yolunda gitti. Pek bi sıkıntım olmadı..bu sezaryen de çok fena değilmiş aslında..normal diye diretmeme çok gerek yokmuş. Şimdi kızımla evimizdeyiz. Dün öğleden sonra çıktık hastaneden. Ben de ayağa kalktım çok şükür. Kızım 3.160 gr doğdu..halbuki usg'de 4 kilo görünüyordu..buna çok şaşırdım. Neyse gelirim yine ben..öpüyorum hepinizi...
Hayırlı olsun canım,Allah analı babalı büyütsün.Doğum kilosuna fazla takılma, usg'de her zaman doğru çıkmayabiliyo. Pınar'ada 3800 gr demişler en son, 4750 gr. doğdu kızı. Bazen böyle büyük farklar olabiliyo. :)
hepinizin gözü aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün bu bebişleri bende yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek aslında ağrılarım başladı bende normal doğum istiyorum ama artık beklemekte istemiyorum bir an önce oğluma kavuşmak istiyorum ...darısı bana tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına...a.s.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun sende bebeğine canımm. opuyorumnanaktan
herkese günaydın kıslarr nasılsınız
kociş işe gitmek üzere gitmeden bi bakayım dedim
benim son 2 günüm çok heycanlıyım artık karnıma sürekli ağrılar giriyor galiba heycandan ve korkudan birde felaket başağrım oluyor
Allah ım hepimizin hakkında hayırlısını versin
hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum
güzel bir gün geçiririz inşallah
Günaydın canım, daha şimdiden strese sokma kendini Allah'ın izniyle rahatça yaparsın doğumunu. Asıl heyecanı seni ameliyathaneye götürürlerken yaşıycaksın.Ailen falan giderken el sallıycaklar sana falan, o zaman çok heyecanlı oluyo . :)) opuyorumnanaktan Gözlerin doluyo , bi garip hissediyosun o zaman. :)