- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
herkese merhaba:) kızımla evimizdeyiz allahım sizlerede sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. perşembe günü nst çekildikten sonra dr sezeryana karar verdi
tabi önce biraz suni sancı verdi kızımın kalp atışlarında değişme olmayıncada bi kaç saat içinde hemen sezeryana alındım genel anestezi oldu ve gayet başarılıydı çok şükür atlatık o kadar sezeryandan korkandan ben güle oynaya girdim ameliyathaneye. kızım 3350 doğdu boyuda 49 cm sağlığı yerinde çok şükür sadece ben uykusuzum en son çarşamba gecesi uyudum annem olsaydı daha rahat olurdum kayınvalidem var ama sürekli uyuyor geceleri sen uyu biz göz kulak oluruz diyen yok neyse allah yardımcımız olsun saat 4 e kadar eşim ilgilendi tabi ben arada kalkıp altını değiştirdm emzirdim falan şimdi eşimi uyuttum kızımıda size bakayım dedim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
amin herkesi yavrusun kvuştursun canım analı babalı büyüsün
Canım benim gözün aydın, Allah anali babalı büyütsün. Kuzuna da masallah. Kayinvalidenin uyuma muhabbeti bana da malum oldu. Ilk hafta bizde kaldı, o kadar uykusuz kalıyodum. Hiç demiyodu bile;sen biraz uyu,ben bakarım kızına diye. Ama akıl edemiyolar bence.. :) :) neyse kuzum herseyin yolunda olması çok iyi. Kendine ve kuzuna çok iyi bak.
kayinvalide işte hepsi aynı :)))))))
,selam kızlar,
uzun süredir gelemedim malum masal hanım tğüm vaktimi alıyor 1 ayımız dolmak üzere artık yavaş yavaş düzene giricez sanırım ama dün kaka yapamadı şimdi de o sorunumuz var mamadan sanırım neyse buna da şükür herkesin iyi olmasına sevindim. hepinizi öpüyorum
maşallah bebişne inş. ilk yaşlarını da görücez :) hep birlikte
Selam kızlarrrrr. Doğurmayan kimler kaldı? Bu ağustos kuzuları çok inatçı galiba . opuyorumnanaktan Çıkmak istemiyolar içerden bi türlü .kaydirigubbakcemile3
kuzular içeride cok mutlular galiba cıkmak istemiyolar
Ben geldim, kimseler yok mu yaw?
canım hoş geldin nasılsın
Kızımla biz varızzzzz. opuyorumnanaktan Nasılsın canım? Kuzucuk nasıl?
bebeişin nasıl ya gece uyuyormusunuz ?? biz iki gecedir maşallahımız var hiç uyumuyoruz
birde yeni ticker nasıl ypıcaz