2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

umarım hiçbirimiz biberon vermek zorunda kalmayız. ancak emzirmek okadar kolay bir şey değil haberiniz olsun. bu benim 2. gebeliğim. oğlumu 17 ay emzirdim. ilk 6 ay su bile vermedik. ancak göğüslerim çok çok çok acıdı. bu yüzden ben şimdiden zeytinyağı sürmeye başladım hepinizede tavsiye ederim. çünkü hepinizin ölçüleri büyüdü :) buda meme başında çok ince çatlaklar oluşmasına sebep olabiliyor. sonuçta göbeğiniz gibi orasıda büyüyor ve kendini bebeğe hazırlıyor.
ben doğumdan önce avent in biberon setini almıştım. biz süt için hiç biberon kullanmadık ama suyu biberondan içiyordu ve ben çok memnundum. cam biberonun çok uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü miniklerimizin yerçekimi denemelerine pek uygun değl cam :)

karınca yağını hiç duymamıştım. keşke bize de kullansalarmış :)))

slm kızlar kimse kalmadı mı.Kayınvalidem bulgaristan a gidiyor yarın yemekler bana kaldı ne güsel alışmıştım yemek yapmamaya :)

Off evet yaw halamın kızı mahvolmuştu hep ağlardı,buradada bir arkadaşın kan gelmeye başlamış sen çocuğu 1-2 kez öyle emzirmeye çalışmış sonra tabi bebiş 3 aydan sonra emmemiş inşallah bzim başımıza gelmez öyle şeyler ben her akşam mutlaka bebe yağı sürüyorum.

kız kardeşimdede oldu bebişe kesinlikle mama yedirmiycem dedi biliyorsundur aç kaldıklarındada sarılık oluyorlar hemen gelmedi sütü pompa ile saatlerse uğraştı böyle yapıp göğsünü morartanlar var panikmi oluyorlar nedir sonra ra oldu göğsü zorlamaya gerek yok aslında bir iki gün sonra geliyor süt bu arada mamada verilebilir bence katı olmaya gerek yok

slm kızlar kimse kalmadı mı.Kayınvalidem bulgaristan a gidiyor yarın yemekler bana kaldı ne güsel alışmıştım yemek yapmamaya :)

ne iyi kayınvalideler var ya beim rahmetli kayınvalide pek yemekten anlamazdı birde mart annelerinde okudum ne cadı kaynanalar varmış meğer allah hepimizi korusun kızlar

canım lahana dolması istemişti yapan kimse yok etrafta bende pek anlama pazardan koca aldı sardım heyecanla 20 tane çıktı 14 tanesini koca yedi banada 6 tane kaldı şöyle güzel yemek bilen tanıdık olsaydı

Allah a şükür iyidr iyidir biraz yağlı yapıyor o da pek anlamaz ama idare ediyoruz walla Allah razı olsun yiğidi öldür hakkını yeme demişler...Ben yatıp kalkıp (çok karışsa da) halime dua ediyorum...

canım lahana dolması istemişti yapan kimse yok etrafta bende pek anlama pazardan koca aldı sardım heyecanla 20 tane çıktı 14 tanesini koca yedi banada 6 tane kaldı şöyle güzel yemek bilen tanıdık olsaydı

:1shok: nee ben hepten sapıttım çok yemiyorum ama benden fasla yicek başına gelecekleri biliyor walla uyuyamam akşam bilem kaydirigubbakcemile3

:1shok: nee ben hepten sapıttım çok yemiyorum ama benden fasla yicek başına gelecekleri biliyor walla uyuyamam akşam bilem kaydirigubbakcemile3

canım benim ya ne yapacaksı koca ben hamile kalınca kilo aldı hamilelik ona yaradı:uhm: ya kaynana dırdırı çok kötü sana karışıyor arada galiba aman hiç çekilmiyorlar vallahi nedir bu kıskançlık canım vermesinler oğullarını ozaman kimselere birde görümce elti olayları var tabi delikafadulden

Benimde canım lahna dolması istedi, pazarda lahana alsam mı almasam mı karar veremedim, çünkü daha önce hiç denemedim. O yüzden almadım . boshayallersmile hihoyyyt

Benimde canım lahna dolması istedi, pazarda lahana alsam mı almasam mı karar veremedim, çünkü daha önce hiç denemedim. O yüzden almadım . boshayallersmile hihoyyyt

ya sen al ben sana tarfi ayrıntılı veririm çok basit bende ilk kez yaptımbiri getiricek diye beklersek rüyamızda görürüz dolmayıa.s

ya sen al ben sana tarfi ayrıntılı veririm çok basit bende ilk kez yaptımbiri getiricek diye beklersek rüyamızda görürüz dolmayıa.s
bende isterimmcokacimcoook lahana sarmasini bende coook seviyorum..

ben bebisim dogduktan sonra karinca yagini sürmeyi düsünüyorum..ilk yikadiktan hemen sonra sürülmesi gerekiyormus bebisin tenine..ama kac defa bilmiyorum..biraz daha arastiriyim ben..

kızlar bebişime kapı süsü yapcam kafaya koydum... ekndı el emegım olsun ıstıyorum... kocamda ne gerek var dıyo... kapıda sus olsa neymıs olmasa neymıs

tamam kızlar yarın yazıcam çok basit kopyalarsınız hemen yarım saatte oluyorhihoyyyt

kızlar bebişime kapı süsü yapcam kafaya koydum... ekndı el emegım olsun ıstıyorum... kocamda ne gerek var dıyo... kapıda sus olsa neymıs olmasa neymıs

ya bu erkeklerler hiçbir şeyden anlamıyor bebek ihtiyaçları için yarım saat açıklama yapıyorum sen onu biraz özendirmeye çalış ben burada bebek ziyaretine gitmiştim tülden falan kapı süsü yapmış çok beğenmiştim sen kimsenin sözüne bakma neye özeniyorsan hevesini al

Süssüz kapı mı olur deseydin , malzemeleri al yap canım, sonrada resmini yolla bizeeee. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Annemler 1-2 haftaya gelicek, anneme yaptırıcam gelince. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kardeş bizede sürseylerdi keşke bebekken böyle uğraşmazdık kıl tüy derdiyle neler çekiyoruz ya hele daha küçükken kolumun altını kesmiştim jiletle şimdidebiraz azaldı ama her ay kendim sirli ağda alıp yapıyorum kışda olsa öyle erkek gibi dolaşmak istemiyorum

Ya ben o karınca yumurtası yağını duydum, doğru değilmiş o. Yine de siz bilirsiniz. :)

Süssüz kapı mı olur deseydin , malzemeleri al yap canım, sonrada resmini yolla bizeeee. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yapcam tabıkıde yapmaz olurmuyum:):)bı kapı suus bı ahsap kutu bıde battanıye orcem kızıma ıns:):) tatlım netten malzemelre bakıyorum sımdı bı guzel bıblolar fıgurler var ınsaın oylece alası gelıyo valla:).)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…