umarım hiçbirimiz biberon vermek zorunda kalmayız. ancak emzirmek okadar kolay bir şey değil haberiniz olsun. bu benim 2. gebeliğim. oğlumu 17 ay emzirdim. ilk 6 ay su bile vermedik. ancak göğüslerim çok çok çok acıdı. bu yüzden ben şimdiden zeytinyağı sürmeye başladım hepinizede tavsiye ederim. çünkü hepinizin ölçüleri büyüdü :) buda meme başında çok ince çatlaklar oluşmasına sebep olabiliyor. sonuçta göbeğiniz gibi orasıda büyüyor ve kendini bebeğe hazırlıyor.
ben doğumdan önce avent in biberon setini almıştım. biz süt için hiç biberon kullanmadık ama suyu biberondan içiyordu ve ben çok memnundum. cam biberonun çok uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü miniklerimizin yerçekimi denemelerine pek uygun değl cam :)
karınca yağını hiç duymamıştım. keşke bize de kullansalarmış :)))
Off evet yaw halamın kızı mahvolmuştu hep ağlardı,buradada bir arkadaşın kan gelmeye başlamış sen çocuğu 1-2 kez öyle emzirmeye çalışmış sonra tabi bebiş 3 aydan sonra emmemiş inşallah bzim başımıza gelmez öyle şeyler ben her akşam mutlaka bebe yağı sürüyorum.
slm kızlar kimse kalmadı mı.Kayınvalidem bulgaristan a gidiyor yarın yemekler bana kaldı ne güsel alışmıştım yemek yapmamaya :)
canım lahana dolması istemişti yapan kimse yok etrafta bende pek anlama pazardan koca aldı sardım heyecanla 20 tane çıktı 14 tanesini koca yedi banada 6 tane kaldı şöyle güzel yemek bilen tanıdık olsaydı
:1shok: nee ben hepten sapıttım çok yemiyorum ama benden fasla yicek başına gelecekleri biliyor walla uyuyamam akşam bilem kaydirigubbakcemile3
canım lahana dolması istemişti yapan kimse yok etrafta bende pek anlama pazardan koca aldı sardım heyecanla 20 tane çıktı 14 tanesini koca yedi banada 6 tane kaldı şöyle güzel yemek bilen tanıdık olsaydı
Benimde canım lahna dolması istedi, pazarda lahana alsam mı almasam mı karar veremedim, çünkü daha önce hiç denemedim. O yüzden almadım . boshayallersmile hihoyyyt
bende isterimmcokacimcoook lahana sarmasini bende coook seviyorum..ya sen al ben sana tarfi ayrıntılı veririm çok basit bende ilk kez yaptımbiri getiricek diye beklersek rüyamızda görürüz dolmayıa.s
bende isterimmcokacimcoook lahana sarmasini bende coook seviyorum..
ben bebisim dogduktan sonra karinca yagini sürmeyi düsünüyorum..ilk yikadiktan hemen sonra sürülmesi gerekiyormus bebisin tenine..ama kac defa bilmiyorum..biraz daha arastiriyim ben..
kızlar selam aklıma bişey geldi.Tetanos aşısından sonra banyo yapmama durumu varmı birkaç gün yarın vurulucam da c.tesi de yolculuğum var yolculuktan önce mutlaka banyo yaparım ben.Bana 2 gün banyo yapma falan derler mi sağlık ocağında?[/QUO
canım bana bir gün banyo yapma dediler.sen yine de bence banyonu yapta git bence..
kızlar bebişime kapı süsü yapcam kafaya koydum... ekndı el emegım olsun ıstıyorum... kocamda ne gerek var dıyo... kapıda sus olsa neymıs olmasa neymıs
kızlar bebişime kapı süsü yapcam kafaya koydum... ekndı el emegım olsun ıstıyorum... kocamda ne gerek var dıyo... kapıda sus olsa neymıs olmasa neymıs
ya sen al ben sana tarfi ayrıntılı veririm çok basit bende ilk kez yaptımbiri getiricek diye beklersek rüyamızda görürüz dolmayıa.s
kızlar selam aklıma bişey geldi.Tetanos aşısından sonra banyo yapmama durumu varmı birkaç gün yarın vurulucam da c.tesi de yolculuğum var yolculuktan önce mutlaka banyo yaparım ben.Bana 2 gün banyo yapma falan derler mi sağlık ocağında?[/QUO
canım bana bir gün banyo yapma dediler.sen yine de bence banyonu yapta git bence..
Bende geçen cuma vuruldum ama bana hiç banyo yapma falan demediler. İlk defa duyuyorum . bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bende isterimmcokacimcoook lahana sarmasini bende coook seviyorum..
ben bebisim dogduktan sonra karinca yagini sürmeyi düsünüyorum..ilk yikadiktan hemen sonra sürülmesi gerekiyormus bebisin tenine..ama kac defa bilmiyorum..biraz daha arastiriyim ben..
kardeş bizede sürseylerdi keşke bebekken böyle uğraşmazdık kıl tüy derdiyle neler çekiyoruz ya hele daha küçükken kolumun altını kesmiştim jiletle şimdidebiraz azaldı ama her ay kendim sirli ağda alıp yapıyorum kışda olsa öyle erkek gibi dolaşmak istemiyorum
ya bu erkeklerler hiçbir şeyden anlamıyor bebek ihtiyaçları için yarım saat açıklama yapıyorum sen onu biraz özendirmeye çalış ben burada bebek ziyaretine gitmiştim tülden falan kapı süsü yapmış çok beğenmiştim sen kimsenin sözüne bakma neye özeniyorsan hevesini al
yapcam tabıkıde yapmaz olurmuyum:):)bı kapı suus bı ahsap kutu bıde battanıye orcem kızıma ıns:):) tatlım netten malzemelre bakıyorum sımdı bı guzel bıblolar fıgurler var ınsaın oylece alası gelıyo valla:).)Süssüz kapı mı olur deseydin, malzemeleri al yap canım, sonrada resmini yolla bizeeee. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan