2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kardeş bizede sürseylerdi keşke bebekken böyle uğraşmazdık kıl tüy derdiyle neler çekiyoruz ya hele daha küçükken kolumun altını kesmiştim jiletle şimdidebiraz azaldı ama her ay kendim sirli ağda alıp yapıyorum kışda olsa öyle erkek gibi dolaşmak istemiyorum

kızkardeşime diyorum ağda yaptım diye ya bebişe bir şey olursa diyo ağda yapmaktan ne olurki:ecrin_bebek:

ya sen al ben sana tarfi ayrıntılı veririm çok basit bende ilk kez yaptımbiri getiricek diye beklersek rüyamızda görürüz dolmayıa.s
Aynen ama ben bekliyordum yaprak olanından off ya derken komşum çağırdı misafir geldi dün gel bişiler atıştıralım die gittim birde ne göreyim delikafadulden önümde kocaaaaman bir tabak dolusu sevinçten ağlıcaktım :KK70:
kızlar bebişime kapı süsü yapcam kafaya koydum... ekndı el emegım olsun ıstıyorum... kocamda ne gerek var dıyo... kapıda sus olsa neymıs olmasa neymıs:KK43::KK43:
Onlar birşey anlamazlar sen neye hevesleniyorsan yap ben başlıcam mevlüd şekerlerine benimki gülüp duruyor kayınvalidemde bilmediinden boşver heves etme dedi ama yüz kere olmayacak ya bi kere olucak sonuçta...
canım benim ya ne yapacaksı koca ben hamile kalınca kilo aldı hamilelik ona yaradı:uhm: ya kaynana dırdırı çok kötü sana karışıyor arada galiba aman hiç çekilmiyorlar vallahi nedir bu kıskançlık canım vermesinler oğullarını ozaman kimselere birde görümce elti olayları var tabi delikafadulden
Kıskançlık yapmaz bilakis bzi teşvik eder oraya gidin buraya gidin kızı gezdir felan diye.Örneğin;güneş çıksın bana diyor güneş var bugün hava güzel camlarını ac havalansın ev :bbo: sanki ben bilmiyorum... :1shok:

kızlar selam aklıma bişey geldi.Tetanos aşısından sonra banyo yapmama durumu varmı birkaç gün yarın vurulucam da c.tesi de yolculuğum var yolculuktan önce mutlaka banyo yaparım ben.Bana 2 gün banyo yapma falan derler mi sağlık ocağında?[/QUO

canım bana bir gün banyo yapma dediler.sen yine de bence banyonu yapta git bence..
Ben banyomu yaptım öyle gittim sağlık ocağına bnce sende öyle yap...

Kızlar bi başlık gördüm de az önce , taaa 2008 senesinin başlığı.Konu da eşiniz uyurken sayıklıyomu? Sizin eşiniz sayıklıyomu hiç uykusunda ? Benim ki sayıklıyo . :roflol: :roflol: Bi gün yatıyoruz ,gecenin kaçı bilmiyorum, baktım eşim üstünden yorganı atıyo , sonra da "üstümde kıllı bişey varrr, üstümde kıllı bişey varr " diyo. Ben de dedim üstünde yorgan var, başka bişey yok . :roflol: :roflol: Başka bi günde baktım gözlerini kocaman açmış , kıpkırmızı gözler, işaret parmağı havada , sallıyo , üstüme doğru eğilmiş , diyo ki " Allah'ına dua et " niye diyorum ,( hani ne yaptım acaba diye ) , O' da tekrar Allah'ına dua et dedim sana diyo. Korktum o gece ondan.Dövücek gibiydi valla . :roflol: :roflol:

Kızlar bi başlık gördüm de az önce , taaa 2008 senesinin başlığı.Konu da eşiniz uyurken sayıklıyomu? Sizin eşiniz sayıklıyomu hiç uykusunda ? Benim ki sayıklıyo . :roflol: :roflol: Bi gün yatıyoruz ,gecenin kaçı bilmiyorum, baktım eşim üstünden yorganı atıyo , sonra da "üstümde kıllı bişey varrr, üstümde kıllı bişey varr " diyo. Ben de dedim üstünde yorgan var, başka bişey yok . :roflol: :roflol: Başka bi günde baktım gözlerini kocaman açmış , kıpkırmızı gözler, işaret parmağı havada , sallıyo , üstüme doğru eğilmiş , diyo ki " Allah'ına dua et " niye diyorum ,( hani ne yaptım acaba diye ) , O' da tekrar Allah'ına dua et dedim sana diyo. Korktum o gece ondan.Dövücek gibiydi valla . :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kızzz nerden aklına geldı acayıp guldurdn su gece vaktı benı:):):)

Aynen ama ben bekliyordum yaprak olanından off ya derken komşum çağırdı misafir geldi dün gel bişiler atıştıralım die gittim birde ne göreyim delikafadulden önümde kocaaaaman bir tabak dolusu sevinçten ağlıcaktım :KK70:

Onlar birşey anlamazlar sen neye hevesleniyorsan yap ben başlıcam mevlüd şekerlerine benimki gülüp duruyor kayınvalidemde bilmediinden boşver heves etme dedi ama yüz kere olmayacak ya bi kere olucak sonuçta...

Kıskançlık yapmaz bilakis bzi teşvik eder oraya gidin buraya gidin kızı gezdir felan diye.Örneğin;güneş çıksın bana diyor güneş var bugün hava güzel camlarını ac havalansın ev :bbo: sanki ben bilmiyorum... :1shok:

Ben banyomu yaptım öyle gittim sağlık ocağına bnce sende öyle yap...

toxicdaisy sizin kırklareli nasıl alışveriş için bizim altınolukta pek birşey bulunmuyorboshayallersmile

canım benim ya yazık sana ben olsam çok korkardım bizimki sayıklar ama emlakçı kendi anahtarları getirdinmi falan der sinirimi bozar seninki daha sinir bozucuCADIARZU

angelnrcn altınolukta nerdesin. bende yaklaşık 1 aydır altınoluktayım. yarın gidiyorum. burada gerçekten hiçbirşey yok. sağlıkocağı kan sayımı bile yapmıyor. poliklinik kapalı. ama havası yokmu. o herşeye değer. bebeğin bile ciğerleri genişliyormuş gibi geliyor bana :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kızzz nerden aklına geldı acayıp guldurdn su gece vaktı benı:):):)

Başlığı görünce yazayım dedim .:roflol: :roflol: :roflol: Dur en sonuncuyu anlatim . Geçen salonda oturuyoruz, kocamda uzanmış ,koltukta uyuyakalmış.Bende bilgisayardayım, yan koltukta oturuyorum. Baktım bu konuşmaya başladı, " nerdeyiz biz?" ben de dedim evdeyiz. Sonra dedi ki " biz burda değildik, ne zaman geldik buraya ? " :roflol: :roflol: Sonra uyandı tabi ki. :roflol: :roflol:

Ya ben o karınca yumurtası yağını duydum, doğru değilmiş o. Yine de siz bilirsiniz. :)
bebek yeni dogduktan sonra faydasi oluyormus..denemekte yarar var..eskiden hanimilar karincanin yumurtalarini direkt olarak sürerlermis bebeklerin tenine...söyleyenler var faydasi oldu diye..

Başlığı görünce yazayım dedim .:roflol: :roflol: :roflol: Dur en sonuncuyu anlatim . Geçen salonda oturuyoruz, kocamda uzanmış ,koltukta uyuyakalmış.Bende bilgisayardayım, yan koltukta oturuyorum. Baktım bu konuşmaya başladı, " nerdeyiz biz?" ben de dedim evdeyiz. Sonra dedi ki " biz burda değildik, ne zaman geldik buraya ? " :roflol: :roflol: Sonra uyandı tabi ki. :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: tam komedısınız ya:):):) acaba ne goruyodu ruyasında:).) benımkı en fazla horlar canım yoksa genelde ıkımızde kedi gibim uyuruz:):)

angelnrcn altınolukta nerdesin. bende yaklaşık 1 aydır altınoluktayım. yarın gidiyorum. burada gerçekten hiçbirşey yok. sağlıkocağı kan sayımı bile yapmıyor. poliklinik kapalı. ama havası yokmu. o herşeye değer. bebeğin bile ciğerleri genişliyormuş gibi geliyor bana :)))

yağcılardayım canım daha önce bilsek görüşürdük merkaze münibüsle 5 dakika evet dediğin gibi sağlık ve eğtim çok iyideğil burada ama ne yapalım kısmetboshayallersmile

açtık ta beyinden bahsedio heralde eşim sıkıldı değiştirdi pek anlayamadım kortex için ne yemek gerekmiş hamileyken???

yumurta ile spermden geçen genetik şifreler.
insanın çockluktan daha fazla etkilendiği dönem anne karnındaki dönemmiş falan.
değişik enteresan.

damlacım benım kardesm cok sayıklardı... gece 3 de falan kalkar onu dınler 1 saat gulerdım:):)

nese kızlar herkeze hayırlı geceler ben kacar... kocısım benı bekler uyuyacazmısız:):):hepınızı optum kocamn yarın gorusuruz ıns...

:roflol::roflol::roflol: Bizim ki bi gece heyt heyyyt die bağırmıştı neymiş köpekler kovalıyormuş bi gece de çok pis kahkaha atmıştı çok korkmuştum arda bişler söyler ama ağzının içinde.Babam anlatırmış babanem keçip karşısına sorar o da anlatırmış keşke bisimkide öle olsa da bari herşeyi öğrensek aklinialirimsmile

toxicdaisy sizin kırklareli nasıl alışveriş için bizim altınolukta pek birşey bulunmuyorboshayallersmile
Lüleburgaz tarafındayız biz pek birşey yok hele buradaki hamileler ne giyiyor merak ediyorum doğrusu bi pantolon zor buldm.Bebek içinse pffff buluşma olursa ist gitmeyi düşünüyorum dörtgözle annemlere oradan bakıcam...

:roflol::roflol::roflol: tam komedısınız ya:):):) acaba ne goruyodu ruyasında:).) benımkı en fazla horlar canım yoksa genelde ıkımızde kedi gibim uyuruz:):)

ya bir şeyi yotur sonuçta rüyasında konuşuyor derin uyuyor demekki:ecrin_bebek: bizim kocada uykuya pek düşkün gece yattığımızda beş dakika konuşalım diyorum hemen uyumaya başlıyor ben seviyorum yatak sohbeti tam kafana göre bulamıyorsun işte ne yapıcaksınboshayallersmile

X