- 18 Ocak 2010
- 5.910
- 0
defnecim haklısın canım sende ama tecrubeli bir büyük olsa daha iyi olurdu her şey benim annemle kayınvalidem rahmetli oldu maalesef altınoluktayız eşimle burada çevremde yok internetten araştırıyorum herşeyi örneğin bebek arabası olayı herkezin met ettiği pierre cardinin yılın arabası seçilen bir modeli var eşim onu alalım dedi kadınlar kulübünde onu kullananlar bir sürü sıkıntı yaşamış strese girmişler 350 tl fiyatı firmaya şikayet falan etmişler ama sonuç alamamışlar yani demek istediğim bilinçli olmaya çalışmamız gerek birde chiconun biberonları bile gaz yapıyormuş en iyisi dr braun muş araştırmadan almıyım diyorum
Canım bak ne yap biliyor musun buradaki kimse daha öyle ihtiyaçları tamamlamadı.Yani evet herkes çıkıp bebişine kıyafet falan alıyor ama biberon
vs.pek kimse almadı o yüzden bekle derim ben daha önce de böyle
herkes bişeyler araştırıyor ve buraya yazıyor aaa bak şunun şuysu iyiymiş falan diye..
önce bir liste yap ben kendime yapmştım(şimdi bakamıyorum bile)sonra yavaş yavaş
araştıra araştıra tek tek almaya çalış.Ben listeyi yaparken öyle düşünmüştüm.Birkaç şey
hakkında soracaklarımda vardı hatta işte bunu ne marka alsak falan diye.kaçtane alsak
diye buraya da tek tek sorabilirsin biliyosun buradaki annecikler hiçbişeyi cevpsız bırakmıyorlar....