2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

defnecim haklısın canım sende ama tecrubeli bir büyük olsa daha iyi olurdu her şey benim annemle kayınvalidem rahmetli oldu maalesef altınoluktayız eşimle burada çevremde yok internetten araştırıyorum herşeyi örneğin bebek arabası olayı herkezin met ettiği pierre cardinin yılın arabası seçilen bir modeli var eşim onu alalım dedi kadınlar kulübünde onu kullananlar bir sürü sıkıntı yaşamış strese girmişler 350 tl fiyatı firmaya şikayet falan etmişler ama sonuç alamamışlar yani demek istediğim bilinçli olmaya çalışmamız gerek birde chiconun biberonları bile gaz yapıyormuş en iyisi dr braun muş araştırmadan almıyım diyorum

Canım bak ne yap biliyor musun buradaki kimse daha öyle ihtiyaçları tamamlamadı.Yani evet herkes çıkıp bebişine kıyafet falan alıyor ama biberon
vs.pek kimse almadı o yüzden bekle derim ben daha önce de böyle
herkes bişeyler araştırıyor ve buraya yazıyor aaa bak şunun şuysu iyiymiş falan diye..
önce bir liste yap ben kendime yapmştım(şimdi bakamıyorum bile)sonra yavaş yavaş
araştıra araştıra tek tek almaya çalış.Ben listeyi yaparken öyle düşünmüştüm.Birkaç şey
hakkında soracaklarımda vardı hatta işte bunu ne marka alsak falan diye.kaçtane alsak
diye buraya da tek tek sorabilirsin biliyosun buradaki annecikler hiçbişeyi cevpsız bırakmıyorlar....

Evet canım , o yüzden 1 tane nevresim yetmez, en az 2-3 tane olmalı. Hepsini de en iyisinden almana gerek yok. Hastane çıkışını bizde ablamın bebeğine bi tane almıştık.Hastanede üstüne bi işedi ilk gün. kaydirigubbakcemile3 Bi kaç parça fazladan vardı da içinde de onları giydirdik hastanedeyken, diğerlerini de annem elinde yıkadı hastanenin peteklerinde kuruttu. kaydirigubbakcemile3 Burda hastane çıkışları 20 tl den başlıyo canım.

haklısın canım şu 10 lu set olanlar pahalı sadece bizim pazarda bile ama birde beş altı parça olanlar var onlar uygun dediğin gibi çok pahalıya gerek yok en iyisi bile bir ikikere yıkıyınca şekli deyişiyo

Canım bak ne yap biliyor musun buradaki kimse daha öyle ihtiyaçları tamamlamadı.Yani evet herkes çıkıp bebişine kıyafet falan alıyor ama biberon
vs.pek kimse almadı o yüzden bekle derim ben daha önce de böyle
herkes bişeyler araştırıyor ve buraya yazıyor aaa bak şunun şuysu iyiymiş falan diye..
önce bir liste yap ben kendime yapmştım(şimdi bakamıyorum bile)sonra yavaş yavaş
araştıra araştıra tek tek almaya çalış.Ben listeyi yaparken öyle düşünmüştüm.Birkaç şey
hakkında soracaklarımda vardı hatta işte bunu ne marka alsak falan diye.kaçtane alsak
diye buraya da tek tek sorabilirsin biliyosun buradaki annecikler hiçbişeyi cevpsız bırakmıyorlar....

ok. canım

Ben de birazdan kocişimle gezmeye gidicem kızlarrr. sonra görüşürüzzzz. opuyorumnanaktan Bu arada ben de henüz pek bişey almadım canım. Bi kaç tulum, bi kaç bady. 1-2 tane de elbise. :)

defnecim haklısın canım sende ama tecrubeli bir büyük olsa daha iyi olurdu her şey benim annemle kayınvalidem rahmetli oldu maalesef altınoluktayız eşimle burada çevremde yok internetten araştırıyorum herşeyi örneğin bebek arabası olayı herkezin met ettiği pierre cardinin yılın arabası seçilen bir modeli var eşim onu alalım dedi kadınlar kulübünde onu kullananlar bir sürü sıkıntı yaşamış strese girmişler 350 tl fiyatı firmaya şikayet falan etmişler ama sonuç alamamışlar yani demek istediğim bilinçli olmaya çalışmamız gerek birde chiconun biberonları bile gaz yapıyormuş en iyisi dr braun muş araştırmadan almıyım diyorum

Bu arada başınız sağolsun bizimkiler sağolsunlar yaşıyorlar ama hiçbirşeyden
haberleri yok ne benim tarafımın ne eşimin tarafının o yüzden herşeyi araştırarak
halledicez...

Kızlar bu bıberonlara bakıyorum şimdide dar agızlı genıs agızlı faln dıyo... veya yavas akıyo hızlı akıyo falan dıyo... bıde damaklı damaksız diyo... bunlar ne demek?? ne işe yarıyo bızım hangısını almamız gerekıyo

haklısın canım şu 10 lu set olanlar pahalı sadece bizim pazarda bile ama birde beş altı parça olanlar var onlar uygun dediğin gibi çok pahalıya gerek yok en iyisi bile bir ikikere yıkıyınca şekli deyişiyo

Merhabalar biz geldik...
Benimde önerim var daha doğrusu yeni 3 ay önce doğum yapmış bir arkadaştan;
Hastane çıkışını 10 felan almış özel hastanede doğum yaptıı halde gerek yok diye istememişler bebek zaten pis oluyor diye,bana dedi sen 10 takımını yine al ama 5 li felan çok iyi olmayan bi takım daha al 2 sni de götürürsün 5 li takımı giydirir öle hastaneden çıkarırsın sonra ötekini tekrar hasatneye geiceksin 1 hafta sonra (topuktan kan alma,kontrol vs..) o zaman gydirirsin diye.Bu arada görümcem doğum yaptıında bizim yiğen kusmus başka takım getirmedikleri için de mecbur hastanede yıkamak zorunda kalmışlar...

Ve eczaneye emzik sordum kauçuk değil silikon al dedi silikon daha iyiymiş kauçuk plastik kokuyormuş ama damaklı damaksız konusuna bakmadım açıkçası...

Kaç gündür yoktuk kotamız dolmuştu nasılsınız bu arada,benim oğlum yemek yediimde pıtır pıtır başlıyor oynamaya artık tekme atsın yaaww

inş biberona ihtiyacımız olmaz.. mama yerine kendi sütlerimizden veririz bol bol inş...
ve sorunsuz emerler inş.
ama mecburiyetler olunca da yapacak birşey yok.. cam biberon en sağlıklısı yada daha az zararlıdır diyelim..

Kuzenlerimin 1,5 yaşında çocukları var ist te bana kadir has ı tavsiye ettiler(çok çeşit ve uygun fiyat açısından) ve benim bulduklarımdan biri de sevibebe heryerde ürünleri satılıyor.Ve birşey alıcaksam eğer ilk önce ŞikayetVar.com a bakarım her zaman tabi birazda şans işi sen hiç memnun kalmassın ama ben çok memnun kalabilirim...

inş biberona ihtiyacımız olmaz.. mama yerine kendi sütlerimizden veririz bol bol inş...
ve sorunsuz emerler inş.
ama mecburiyetler olunca da yapacak birşey yok.. cam biberon en sağlıklısı yada daha az zararlıdır diyelim..

İnşallah canım inşallah tek temennimiz...

selam kizlar size birsey sormak istiyorum...yeni dogan kiz bebeklerin 40 günü cikmadan vücüduna karinca yagi sürüyorlarmis bazi hanimlar...ilerde bizim gibi kil tüy cilesi cekmesin diye..esimin amca kizinin annesine yapmislar hic birtane tüyü yokmus annesinde..annesindende ona gecmis onunda tüy sorunu yok...nediyorsunuz..

kızlar selam aklıma bişey geldi.Tetanos aşısından sonra banyo yapmama durumu varmı birkaç gün yarın vurulucam da c.tesi de yolculuğum var yolculuktan önce mutlaka banyo yaparım ben.Bana 2 gün banyo yapma falan derler mi sağlık ocağında?

kızlar selam aklıma bişey geldi.Tetanos aşısından sonra banyo yapmama durumu varmı birkaç gün yarın vurulucam da c.tesi de yolculuğum var yolculuktan önce mutlaka banyo yaparım ben.Bana 2 gün banyo yapma falan derler mi sağlık ocağında?
tatlım bana öyle birşey söylemediler..

X