kardeş bizede sürseylerdi keşke bebekken böyle uğraşmazdık kıl tüy derdiyle neler çekiyoruz ya hele daha küçükken kolumun altını kesmiştim jiletle şimdidebiraz azaldı ama her ay kendim sirli ağda alıp yapıyorum kışda olsa öyle erkek gibi dolaşmak istemiyorum
Aynen ama ben bekliyordum yaprak olanından off ya derken komşum çağırdı misafir geldi dün gel bişiler atıştıralım die gittim birde ne göreyim delikafadulden önümde kocaaaaman bir tabak dolusu sevinçten ağlıcaktımya sen al ben sana tarfi ayrıntılı veririm çok basit bende ilk kez yaptımbiri getiricek diye beklersek rüyamızda görürüz dolmayıa.s
Onlar birşey anlamazlar sen neye hevesleniyorsan yap ben başlıcam mevlüd şekerlerine benimki gülüp duruyor kayınvalidemde bilmediinden boşver heves etme dedi ama yüz kere olmayacak ya bi kere olucak sonuçta...kızlar bebişime kapı süsü yapcam kafaya koydum... ekndı el emegım olsun ıstıyorum... kocamda ne gerek var dıyo... kapıda sus olsa neymıs olmasa neymıs
Kıskançlık yapmaz bilakis bzi teşvik eder oraya gidin buraya gidin kızı gezdir felan diye.Örneğin;güneş çıksın bana diyor güneş var bugün hava güzel camlarını ac havalansın ev :bbo: sanki ben bilmiyorum... :1shok:canım benim ya ne yapacaksı koca ben hamile kalınca kilo aldı hamilelik ona yaradı:uhm: ya kaynana dırdırı çok kötü sana karışıyor arada galiba aman hiç çekilmiyorlar vallahi nedir bu kıskançlık canım vermesinler oğullarını ozaman kimselere birde görümce elti olayları var tabi delikafadulden
Ben banyomu yaptım öyle gittim sağlık ocağına bnce sende öyle yap...kızlar selam aklıma bişey geldi.Tetanos aşısından sonra banyo yapmama durumu varmı birkaç gün yarın vurulucam da c.tesi de yolculuğum var yolculuktan önce mutlaka banyo yaparım ben.Bana 2 gün banyo yapma falan derler mi sağlık ocağında?[/QUO
canım bana bir gün banyo yapma dediler.sen yine de bence banyonu yapta git bence..
Kızlar bi başlık gördüm de az önce , taaa 2008 senesinin başlığı.Konu da eşiniz uyurken sayıklıyomu? Sizin eşiniz sayıklıyomu hiç uykusunda ? Benim ki sayıklıyo . :roflol: :roflol: Bi gün yatıyoruz ,gecenin kaçı bilmiyorum, baktım eşim üstünden yorganı atıyo , sonra da "üstümde kıllı bişey varrr, üstümde kıllı bişey varr " diyo. Ben de dedim üstünde yorgan var, başka bişey yok . :roflol: :roflol: Başka bi günde baktım gözlerini kocaman açmış , kıpkırmızı gözler, işaret parmağı havada , sallıyo , üstüme doğru eğilmiş , diyo ki " Allah'ına dua et " niye diyorum ,( hani ne yaptım acaba diye ) , O' da tekrar Allah'ına dua et dedim sana diyo. Korktum o gece ondan.Dövücek gibiydi valla . :roflol: :roflol:
Aynen ama ben bekliyordum yaprak olanından off ya derken komşum çağırdı misafir geldi dün gel bişiler atıştıralım die gittim birde ne göreyim delikafadulden önümde kocaaaaman bir tabak dolusu sevinçten ağlıcaktım
Onlar birşey anlamazlar sen neye hevesleniyorsan yap ben başlıcam mevlüd şekerlerine benimki gülüp duruyor kayınvalidemde bilmediinden boşver heves etme dedi ama yüz kere olmayacak ya bi kere olucak sonuçta...
Kıskançlık yapmaz bilakis bzi teşvik eder oraya gidin buraya gidin kızı gezdir felan diye.Örneğin;güneş çıksın bana diyor güneş var bugün hava güzel camlarını ac havalansın ev :bbo: sanki ben bilmiyorum... :1shok:
Ben banyomu yaptım öyle gittim sağlık ocağına bnce sende öyle yap...
toxicdaisy sizin kırklareli nasıl alışveriş için bizim altınolukta pek birşey bulunmuyorboshayallersmile
Kızlar bi başlık gördüm de az önce , taaa 2008 senesinin başlığı.Konu da eşiniz uyurken sayıklıyomu? Sizin eşiniz sayıklıyomu hiç uykusunda ? Benim ki sayıklıyo . :roflol: :roflol: Bi gün yatıyoruz ,gecenin kaçı bilmiyorum, baktım eşim üstünden yorganı atıyo , sonra da "üstümde kıllı bişey varrr, üstümde kıllı bişey varr " diyo. Ben de dedim üstünde yorgan var, başka bişey yok . :roflol: :roflol: Başka bi günde baktım gözlerini kocaman açmış , kıpkırmızı gözler, işaret parmağı havada , sallıyo , üstüme doğru eğilmiş , diyo ki " Allah'ına dua et " niye diyorum ,( hani ne yaptım acaba diye ) , O' da tekrar Allah'ına dua et dedim sana diyo. Korktum o gece ondan.Dövücek gibiydi valla . :roflol: :roflol:
haber türk ü açın hemen kızlar.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kızzz nerden aklına geldı acayıp guldurdn su gece vaktı benı:):):)
bebek yeni dogduktan sonra faydasi oluyormus..denemekte yarar var..eskiden hanimilar karincanin yumurtalarini direkt olarak sürerlermis bebeklerin tenine...söyleyenler var faydasi oldu diye..Ya ben o karınca yumurtası yağını duydum, doğru değilmiş o. Yine de siz bilirsiniz. :)
Başlığı görünce yazayım dedim .:roflol: :roflol: :roflol: Dur en sonuncuyu anlatim . Geçen salonda oturuyoruz, kocamda uzanmış ,koltukta uyuyakalmış.Bende bilgisayardayım, yan koltukta oturuyorum. Baktım bu konuşmaya başladı, " nerdeyiz biz?" ben de dedim evdeyiz. Sonra dedi ki " biz burda değildik, ne zaman geldik buraya ? " :roflol: :roflol: Sonra uyandı tabi ki. :roflol: :roflol:
angelnrcn altınolukta nerdesin. bende yaklaşık 1 aydır altınoluktayım. yarın gidiyorum. burada gerçekten hiçbirşey yok. sağlıkocağı kan sayımı bile yapmıyor. poliklinik kapalı. ama havası yokmu. o herşeye değer. bebeğin bile ciğerleri genişliyormuş gibi geliyor bana :)))
açtık ta beyinden bahsedio heralde eşim sıkıldı değiştirdi pek anlayamadım kortex için ne yemek gerekmiş hamileyken???
yağcılardayım canım daha önce bilsek görüşürdük merkaze münibüsle 5 dakika evet dediğin gibi sağlık ve eğtim çok iyideğil burada ama ne yapalım kısmetboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol: Bizim ki bi gece heyt heyyyt die bağırmıştı neymiş köpekler kovalıyormuş bi gece de çok pis kahkaha atmıştı çok korkmuştum arda bişler söyler ama ağzının içinde.Babam anlatırmış babanem keçip karşısına sorar o da anlatırmış keşke bisimkide öle olsa da bari herşeyi öğrensek aklinialirimsmileKızlar bi başlık gördüm de az önce , taaa 2008 senesinin başlığı.Konu da eşiniz uyurken sayıklıyomu? Sizin eşiniz sayıklıyomu hiç uykusunda ? Benim ki sayıklıyo . :roflol: :roflol: Bi gün yatıyoruz ,gecenin kaçı bilmiyorum, baktım eşim üstünden yorganı atıyo , sonra da "üstümde kıllı bişey varrr, üstümde kıllı bişey varr " diyo. Ben de dedim üstünde yorgan var, başka bişey yok . :roflol: :roflol: Başka bi günde baktım gözlerini kocaman açmış , kıpkırmızı gözler, işaret parmağı havada , sallıyo , üstüme doğru eğilmiş , diyo ki " Allah'ına dua et " niye diyorum ,( hani ne yaptım acaba diye ) , O' da tekrar Allah'ına dua et dedim sana diyo. Korktum o gece ondan.Dövücek gibiydi valla . :roflol: :roflol:
Lüleburgaz tarafındayız biz pek birşey yok hele buradaki hamileler ne giyiyor merak ediyorum doğrusu bi pantolon zor buldm.Bebek içinse pffff buluşma olursa ist gitmeyi düşünüyorum dörtgözle annemlere oradan bakıcam...Aynen ama ben bekliyordum yaprak olanından off ya derken komşum çağırdı misafir geldi dün gel bişiler atıştıralım die gittim birde ne göreyim delikafadulden önümde kocaaaaman bir tabak dolusu sevinçten ağlıcaktım
Onlar birşey anlamazlar sen neye hevesleniyorsan yap ben başlıcam mevlüd şekerlerine benimki gülüp duruyor kayınvalidemde bilmediinden boşver heves etme dedi ama yüz kere olmayacak ya bi kere olucak sonuçta...
Kıskançlık yapmaz bilakis bzi teşvik eder oraya gidin buraya gidin kızı gezdir felan diye.Örneğin;güneş çıksın bana diyor güneş var bugün hava güzel camlarını ac havalansın ev :bbo: sanki ben bilmiyorum... :1shok:
toxicdaisy sizin kırklareli nasıl alışveriş için bizim altınolukta pek birşey bulunmuyorboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol: tam komedısınız ya:):):) acaba ne goruyodu ruyasında:).) benımkı en fazla horlar canım yoksa genelde ıkımızde kedi gibim uyuruz:):)
:roflol::roflol::roflol: tam komedısınız ya:):):) acaba ne goruyodu ruyasında:).) benımkı en fazla horlar canım yoksa genelde ıkımızde kedi gibim uyuruz:):)