2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


senin de öyle bir meleğin olacak annesiii az sabret ben göremiyorum Özlemin kızını ama nasıl tatlı olduğunu hayal edebiliyorum :)

ayy hayaller kadar güzel gerçekten:))
ya dedim ya 41 kere maşallah melek o nasılda belli:)
inşallah canım hepimizin öyle güzel yavruları olur mis kokulu
bak yine burnum sızladııı:kedi:
 
olucak olucak kızlar allahın izniylen inşallahhhhhh yol yarılandı sayılır:)))
 
Merhaba kızlar :) benim face im filan yok.hiçte anlamam nasıl olcak.
ya ben bide diyelim face e üye oldum.herkes beni görür bulurmu nasıl oluyo.bu konuda çok cahilim hiç te sevmem bu işleri..bi anlatın bakemmm..

CANIM BENİM FACEBOOKA ÜYE OL, AYARLARDAN TÜM BİLGİLERİNİ SADECE ARKADAŞLARIM DİYE GİZLE. BÖYLECE LİSTENDE OLMAYAN HİÇ KİMSE SENİ GÖREMEZ. :1hug:
 
bu grup işi çok iyi olmuş bütün anneler çok güzel maaşallah deminden beri inceliyorum yemek yapıcam kalkamadım yerimdensempatiksalakcinni
 
CANIM BENİM FACEBOOKA ÜYE OL, AYARLARDAN TÜM BİLGİLERİNİ SADECE ARKADAŞLARIM DİYE GİZLE. BÖYLECE LİSTENDE OLMAYAN HİÇ KİMSE SENİ GÖREMEZ. :1hug:

valla bişeyler yaptım ama şimdi onay bekliyom bakalım ne olcak :) saol cnm
 
çıkmam lazım evin yolları göründü bana kendinize eyi bakın bebişlerinizede öpüyorum hepinizi
 
merhaba güzel anneler bir gün gelmedim neler yaptınız siz yaa bende facede görmek istiyorum sizleri başkana gönderdim bakalım kendide yok şuanda burda uf yaaa hepinizi öptüm kocaman :)
 

hahahah cok guzel cok acıklayıcı yazmısısın canmm.. guzel bı grup olmuş gızlı olmasıda guzel olmus.. şuanda 12 kısı yakında herkesler orada olucak ne guzell..çok memnun oldum kızlar gorduklerım Hatice, Ayşe, Duru,we ısmını sayamadıklarım daha nıcklerden alısamadım :))) kafam karıstı anlayın :şutarafagitti
 
yaa başkanımda gidecek tam zamanı buldu benide çok meraklandırdınız kızlar ya :))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…