- 5 Ocak 2009
- 2.733
- 10
siercim özeline bak tatlımmm...
baktım cnm aldım msj ını da benim face de hesabınız daha onaylanmadı diyooo..mailime bişeyde gelmedi daha bakıyom sürekli..ondanmı davet edemiyon beni acaba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siercim özeline bak tatlımmm...
yok tatlım msnden konusyoz... benım annem baya teknolojık:):)
oyyyy çok karıştı face kim kim şimdi karışıtırıyorm ben
oturup iyice bi çalışmak lazım:))))
woooow her zaman özenmişimdir öyle annelere :)) işte benim genç anne olmayı istememe sebeplerimden biri daha :)))
OYY CANIM BENİM KIYAMAM SANA, AMA İNAN ŞUAN O KADAR YOĞUNUM Kİ, FACE DE DEĞİLİM AMA, ZATEN ŞİRKETTE YASAK, ARADA ANCA AÇIYOM ÇAKTIRMADAN.zemuszemusBi ben yok um face teee...mafoldumben mafoldumben senağlamasenağlama :a015::a015:
HOŞGELDİN KUZUŞ, FACEDE EKLERİZ, BAKARIZ BİRBİRİMİZE kaydirigubbakcemilemerhaba güzel anneler bir gün gelmedim neler yaptınız siz yaa bende facede görmek istiyorum sizleri başkana gönderdim bakalım kendide yok şuanda burda uf yaaa hepinizi öptüm kocaman :)
BEN FACEDEN ÇOK BURDAYIM KUZUŞLAR, AMA İŞLER ÇOK YOĞUN DİYE ,FAZLA BAKAMIYORUM sositosositoben de yokum canım üzülmeee :)))
Kızlar halloldu cok sukur barıstık:):):):) hihoyyyt hihoyyyt
BAKTIKÇA ALIŞIRIZ SANIRIM. hihoyyythihoyyytoyyyy çok karıştı face kim kim şimdi karışıtırıyorm ben
woooow her zaman özenmişimdir öyle annelere :)) işte benim genç anne olmayı istememe sebeplerimden biri daha :)))
evet ya ne güzel demi gerçi benim annem de 49 yaşında ama
öğrenmeye çalışıyo gene herşeyi bir de ilgilenen olsa kadınla:roflol:
Bilgisaayara falan oturur nette sörf yapar yane:roflol:
yemek tarifi neym araştırıyo valla.
Hele birde babannem var maşallah diyeyim 73 yaşında cep
telefonunun herşeyini biliyo en son mesaj yazmayı öğreniyodu.
Bide bir okey oynar erkek kardeşimin arkileri ile 17 18 yaşında
çocuklarla:roflol:
biz geldikkkk :) yürüdük alışveriş yaptık oğlumla babamızın yanınada gittik :) gelip karnımızıda doyurduk mutlu olduk ve pıtır pıtır oynamaya başladık :)
Bu arada tel msj geldi turkcellden bebek mi bekliosunuz uzmanlar tarafından hazırlanan bilgi kampanya ücretsiz içeriklerimizden yararlanın die bi msj geldi turkcell den bende onaylayıp son sat tarihimi girdim.
Ve msj geldi gebeliğinizin 18. HaftasındasınıZ doğuma yaklaşık 23 haftanız var.
Bakalım başka neler gelcek :)
oyyyy çok karıştı face kim kim şimdi karışıtırıyorm ben
bayda hızlı yazıyo haaaa.... gulen yuz falan yapıyo
biz geldikkkk :) yürüdük alışveriş yaptık oğlumla babamızın yanınada gittik :) gelip karnımızıda doyurduk mutlu olduk ve pıtır pıtır oynamaya başladık :)
Bu arada tel msj geldi turkcellden bebek mi bekliosunuz uzmanlar tarafından hazırlanan bilgi kampanya ücretsiz içeriklerimizden yararlanın die bi msj geldi turkcell den bende onaylayıp son sat tarihimi girdim.
Ve msj geldi gebeliğinizin 18. HaftasındasınıZ doğuma yaklaşık 23 haftanız var.
Bakalım başka neler gelcek :)
Kızlar ben kacıyorum... hepınızı kocaman opuyorum.... cok mutluyum cokkkkk sımıde gıdıp kocısımle ugrasıyım bıraz herkezı sevıyorum:):)
Ben de başkana msj attım face için akşam bulurum sizi şimdilik bye
kızlar bizde kaçtık.sonra görüşürüz. :)
Kızlar bu bebiş erkek bebiş demi yav çok hoşuma gitti ama
erkeğe benziyor ben de koydum :)))
bilmem :) ama öğrenmişler yada şansıma :)