15-20 gün sonra topic hepten boş kalcak herkes bebiş uyutma derdinde olucak o zamanda ay sarılık oldu mu kaç çıktı gazı var diye konuşucaz inşallah
selamkızlarr....
çisem nerde yoksa doğumamı gitti?
geçmiş olsun ya noluyor bu hamilelere bilmiyorum yani bak kaç kişi doğurdu yüzde 90 sezeryan anacım.Ya tabiki hayırlısı olsun önemli olan bebeğimize sağlıkla kavuşmamız ama neden normal olmuyor bu süreç ...Sende takma kafana canım yapacak bişey yok baksana herkes sezeryan oluyor..
damla üzülme bak kavuşuyorsun bebeğine sağ salim alırsın inşallah kucağına bak hemde ramazanın ilk günü ne güzel işte sakın üzme kendini kavuşuryorsun ayy bizede sıra gelsinnn
yaa herkes doğuruyor ben kaldım yineben 10 unda doğurucaktım bi şey yok eşimde geldi az önce dalga geçiyor hani doğurmuyormusun diye dedim gece 12 ye kadar vaktim var ah kızım ben 10 unda gelicek içime doğuyor diyip durdum gelmezse çok bozulurum dedim bozuldum cidden yaktı beni :))) şaka bi tarafa ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin gelsinler bebişler
Üzülme. Ne güzel kavuşacaksın bebişine...:))) Hayırlı olsun...
Cnm hayırlısı..ne güzel bebişine kavuşcaksın işte..dr un ne güzel herşeyi konuşmuş anlatmış sana..boşver öyle veya böyle önemli olan sağlıkla bebişini kucağına alman..senin adına çok sevindim.inşallah çok kolay ve rahat bir doğum olur cnm..şimdiden hayırlısı olsun..
Wild cat cim seninde gözün aydın..oğluşunu kucağına almışsın..allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun bebeğin :))
berrakada canım ne mutlu işte kavuşuyorsun kuzuna allahın izniyle kolay bir doğum olur inşallah.... desene gelio bizim minik kız....
Teşekkür ederim kızlar, sizle konuştukça biraz rahatlıyorum.opuyorumnanaktan Şimdi hastaneye ne götürmem gerek, gecelik almıştım ben 2 tane, bi de pijama. Onlar yeter mi acaba? Sezeryan olanlar bilirler.Hasta bezi falan filan lazım oluyomu acaba, ped falan. Ay daha gidip emzirme sütyeni ve yenidoğan bebek bezi almam gerek. boshayallersmile Hastane de kaç gün kalıyoruz acaba ?
Teşekkür ederim kızlar, sizle konuştukça biraz rahatlıyorum.opuyorumnanaktan Şimdi hastaneye ne götürmem gerek, gecelik almıştım ben 2 tane, bi de pijama. Onlar yeter mi acaba? Sezeryan olanlar bilirler.Hasta bezi falan filan lazım oluyomu acaba, ped falan. Ay daha gidip emzirme sütyeni ve yenidoğan bebek bezi almam gerek. boshayallersmile Hastane de kaç gün kalıyoruz acaba ?
kızlar ben geldim damla noluyooo hep sen gidiyon 1 i doğuruyodu
bugün ben gittim sen doğuruyosun:)))
ya ben anlamadım neden sezeryan damla bebişin gelişimi durması sezeryan sebebi mi ki?
daha akşam konuştuk gece ladyfog la onunda bebişinin gelişimi durmuş.dr.sunni sanccı önermiş
o kabul etmemiş ondan sezeryan olmuş...senin niye sezeryan????
bebişim aglıyor önce emzirmem lazım sonra sana yazıcam hayırlı olsun tekrardan...
ped hatta hasta bezi gibi büyük boy lazım oluyomuş canım. ben genelde sezeryanlıların dikişleri nedeniyle pijamayla rahatsız olduklarını duymuştum. biberon götürebilirsin ne olur ne olmaz diye ben koydum. bebişe 3 tane hastane çıkışı koydum ben. göğüs pedi lazım olabilir sütün akarsa diye. evden götürlcek şahsi şeylerini al da canım eksik bişiy olursa hastane yada eczaneden karşılayabilirsin.
Tamam canım , teşekkür ederim şimdiden.opuyorumnanaktan
Biberon koydum, 2 gecelik var, bi pijama da koydum ne olur ne olmaz diye. ( normal düşünüp koymuştum aslında) Pompa yolda , ablam getiricek bugün ya da yarın sabah erkenden.Bi hastane çıkışı, ayrıyeten de 2 takım daha koydum bebişe. Ama ben bi kaç parça daha koyayım. Göğüs pedi koydum.Tel şarjımı foto makinasını falanda koyarım şimdi. Sana da teşekkür ederim canımm. opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim damla noluyooo hep sen gidiyon 1 i doğuruyodu
bugün ben gittim sen doğuruyosun:)))
ya ben anlamadım neden sezeryan damla bebişin gelişimi durması sezeryan sebebi mi ki?
daha akşam konuştuk gece ladyfog la onunda bebişinin gelişimi durmuş.dr.sunni sanccı önermiş
o kabul etmemiş ondan sezeryan olmuş...senin niye sezeryan????