Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende uyuyamayanlardanım.bende dün doktora gittim bebişim 3 kilo olmuş çatı muayenesi yaptı doktor.tam anlamadım ama neyse bir kemiğimden dolayı bebeğin çıkışı zor olabilir dedi birde bebek iri bir bebek olacak falan dedi .10 gün sonra tekrar çağırdı .o zaman belli olur herşey dedi ayırca şuan yakın bir zamanda gelmeye niyeti yok gibi dedi.özellikle hergün 1saat yürümemi söyledi bizden haberler bunlar.birde benim doktor anladığım kadarı ile sezeryen taraftarı hastalarını ona yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi ama ben normal doğumda kararlıyım bakalım herşeyin hayırlısı...inşallah ebru arkadaşımızda iyidir..
Babamızla çıktık biraz yürüdük ark. ugradık geldik 1 saat geçti aradan ayy eve girince cehennem gibiymiş ev.
Yarın annem geliyor eşimin surat 5 karış canımı sıktı.Oysa annemle çok iyi anlaşırlar.Neymiş evinde rahatı olmuyomuş sanki kadın habire geliyoda bide adam zaten 11-11:30 gibi geliyo yemek yiip aşaı inip yatıo burası çok sıcak die bide evinde rahatı olmuyomuş.Sanki evde durduu var SALAK şey salak işte sadece canımı sıkıyor
Bencede canım senin dr sezeryan için bahaneler üretmiş gibi geldi bana.Bi kemik yüzünden garip geldi bide 38. haftandasın ve bebiş 3 kg diyosun çokta iri değil yani...bende uyuyamayanlardanım.bende dün doktora gittim bebişim 3 kilo olmuş çatı muayenesi yaptı doktor.tam anlamadım ama neyse bir kemiğimden dolayı bebeğin çıkışı zor olabilir dedi birde bebek iri bir bebek olacak falan dedi .10 gün sonra tekrar çağırdı .o zaman belli olur herşey dedi ayırca şuan yakın bir zamanda gelmeye niyeti yok gibi dedi.özellikle hergün 1saat yürümemi söyledi bizden haberler bunlar.birde benim doktor anladığım kadarı ile sezeryen taraftarı hastalarını ona yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi ama ben normal doğumda kararlıyım bakalım herşeyin hayırlısı...inşallah ebru arkadaşımızda iyidir..
Yok be canım annem geliyor hurma getiricek hocası umreden geldi bide özel bi hurma varmış sancıların tuttuunda 3 tane çekirdeiyle yutuyomuşun şansıma ondanda bulmuş bide zemzem getircekmiş artık umudu onlara bağladım...aa pelin azıcık daha takılym
sancın var mı?
Bencede canım senin dr sezeryan için bahaneler üretmiş gibi geldi bana.Bi kemik yüzünden garip geldi bide 38. haftandasın ve bebiş 3 kg diyosun çokta iri değil yani...
Yok be canım annem geliyor hurma getiricek hocası umreden geldi bide özel bi hurma varmış sancıların tuttuunda 3 tane çekirdeiyle yutuyomuşun şansıma ondanda bulmuş bide zemzem getircekmiş artık umudu onlara bağladım...
Off evet okudum zorr yaa.Neden şimdi geliyor diyor doumdan sonra gelsin diyor.Dur biraz kalsınlar zaten surat asmaya başlar.Karışıyomuş bazı şeylere eee evladıyız heralde evlendik die ipimizi hepten salıcak hali yokya ana işte.Ama kendi annesi karıştıı zman bişi olmuyo walla herkes kendi işine geldii gibi.
bende taktım hatta beklemeye karar verdim yine 10 unda gidicem ama kontrol etsin tamam bi problem yok derse bu hafta sonuna kadar beklesem die düşünüorum zaten annemde öle düşünüyo.Ama eşim salı güdelim işi bitirelim dio lafa bak "işi bitirelim".
Ben dicem beklicem bi kaç gün eşim dicek gidelim annemde dicek bekleyelim eşimde bi laf sölicek karıştı die sonra annem küsücek offf.