- 7 Haziran 2009
- 1.880
- 94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydinlarrrrr
bugun erken kalktik,az sonra doktora gidicez bakalım neler dicek :)
ay sonlara dogru heyecan artiyor,hayirlisi bakalimmmm kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnn
artık bu geceler canımı sıkıyoooo. sabah olsun diye dua ediyorummm. bölük pörçük bir uyku her yerim ağrıyooo. çok şükür yine sadece canım sıkılıyoo.
gece 2 posta çamaşır yıkadımmm sabahın köründe astımmmm. yat kalk sabah olduuu.
eşim diyo ki sabah bu hafta dinlen ben gelince yaparız. sanki 9 ay yardım ettide son hafta yardım edecek kötükedihüso zaten dünden beri gıcığımnaniknanik
yaa ebruyu çokk merak ettim teli yok mu? hastaneyimi arasak bilemedim.
ben kahvaltımı edeyim buralardayım
BU ARADA SON 4( ctesi sayılmaz) :)
Günaydın bayanlar. Ben de sabah erkenden uyandım Eşim işe giderken 6.30 da. Bugün annemler geliyor. Heyecandan uyuyamadım. Çocukluktan beri böyleyim. Bir yere giderken birisi gelirken mutluluktan heyecan yapıyorum. Yıllardır hep uzakta hep uzakta yaşayınca insan böyle oluyor. Herkese heyecanlanıp seviniyorum. Hele annemler için....:)))
kimse yok mu?
burda gök gürlüyor hava kapalı ama benimiçim havadan daha kapaılı inanın yaa..
gunaydın canım....
burada oyle guzel yağıyorkı anlatamam...
bızımde bugun 12 de randevumuz var catı muayenesı olucaz bakalım catım normal doğuma musaıtmı zaten bebısımın kafasıda kocamanmıs doktor teyzemıos oyle dedı normal olursa kesısız olmaz...
bıde aksam kaynımı aradık gec saatte doğumgunuydu...kayınvalıdemler gelıyormus bugun suprız yapcaklarmıs bılmıyormusuz gıbı yapıcaz mecburen bende cıkıyım ancak yetısırım kontrole..
haa bıde dua edın kızlar ya su catı muayenesınden cok tırsıyorum
gunaydın canım....
burada oyle guzel yağıyorkı anlatamam...
bızımde bugun 12 de randevumuz var catı muayenesı olucaz bakalım catım normal doğuma musaıtmı zaten bebısımın kafasıda kocamanmıs doktor teyzemıos oyle dedı normal olursa kesısız olmaz...
bıde aksam kaynımı aradık gec saatte doğumgunuydu...kayınvalıdemler gelıyormus bugun suprız yapcaklarmıs bılmıyormusuz gıbı yapıcaz mecburen bende cıkıyım ancak yetısırım kontrole..
haa bıde dua edın kızlar ya su catı muayenesınden cok tırsıyorum
fahriyecim eğer sezeryana ok derse ben en geçpazartesi düşünüyorum evimin biraz dağınığı var. kaynanam saolsun perdeleri yıkattı ve ütülemedi öylece duruyor. bugün serin olursa ötülerim demişti.çarşamba annemin gelecweğini duyunca vazgeçti annen ütülesin dedi. saolsun çok işimi de yapmadı zaten mutfak dolapları silinecek vitrin silinecek. offoff o yüzden biraz beklesin dedim hiç değilse ev topklansın halılar serilsin en son sonra da alınsın. zaten o zmana kadar bile nasıl dayanorom bilmiyorum kötürüm gibi hissediyorum kendimnii inan.