- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet normal istediğim için bekliyorum gelmesinii.boshayallersmile
selamlar canlar nasılsınız
benim için yorucu bi gündü yeni eve geldik sayılır
hemen bi duşa attm kendimi buz gibi nerdeyse
birde size bakayım dedim
hepinize iyi geceler guzel anneler :)
erken yatip erken kalkmam lazim,yarin 9:30 da doktora gidicez bakalım ne dicek guclubacismile
iyi aksamlar herkese.. berrakada seninle satlarimiz ayni.. ben de normal olsun istiyorum beklemedeyim..kim once dourcak bakalim kaydirigubbakcemile3
bugünde doğuramadım deli gibi hurma yiyorum
hep hareket halindeyim belki faydası olur..
iyi aksamlar herkese.. berrakada seninle satlarimiz ayni.. ben de normal olsun istiyorum beklemedeyim..kim once dourcak bakalim kaydirigubbakcemile3
hayırrrrrrrrr ben doğurcam önce :)
selam kızlar ben geldim
Hoşgeldin canımm.Nasılsın ? Bebiş nasıl ? Sen sor merak ettiklerini, biz henüz doğurmayanlar cevaplarız. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 En son Özlemkg ve Şeyma doğurdu. Didoba'nın suyu gelmişti, ama doğum haberini almadık henüz.Doğurmuştur o da sanırım. opuyorumnanaktan Pelin'in 40'ı bugün doluyo ama henüz doğurmadı.Çisem de doğurmadı sanırım.Doğursa mesaj atıcaktı telden. opuyorumnanaktan Şimdilik aklımda kalanlar bunlar. :)) Başka merak ettiğin kişiler var mı ? Heee Soho Özlem de doğurmadı henüz.Ebru dün sezeryan olucaktı ama henüz haber alamadık ondan da. opuyorumnanaktan
Hoşgeldinnn...
Doğurabilirsin canım, kimin ne zaman doğurucağı belli olmuyo baksana, yatıyoruz gece, sabah bi kalkıyoruz biri doğum yapmış .kaydirigubbakcemile3
Kimin ne zaman doğuracağı hakkaten belli olmuyor. Ancak en geç doğuracak olan benim diye düşünüyorum. Hepiniz büyüksünüz bizden. Düşününc şimdi aramızda çok fark var gibi geliyor. Ama sonra bir bakmışız çocuklar yaşıt oluyor...