Hurma neye yarıyormuş? pek cahilim bu adetler konusunda (
valla doğumu kolaylaştırır,doğumu başlatır gibi efsaneler dolanıyor ama bilmiyorum ne kadar doğru:) ben zaten çok severim yiyorum.zaten yemesem böyle olmazdım 22 kilo aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurma neye yarıyormuş? pek cahilim bu adetler konusunda (
Ferayeb dr ne dedi doum konusunda ne konuştunuz gelmezse bu bebiş ??
Evet tarih süper.Beki benim oğlanda o zman gelir.Anladım canım...ya benim ilk gittiğim kontrolden beri hep 10gün eksik çıkıyordu bebek.şimdi haftasıyla uyumlu çıkıyor ama doktorum "ultrason son haftalarda yanıltıcı oluyor bizim için ilk ölçümler daha doğru ve doğum tarihi 19 ağustos "diyor.perşembe çatı muayenesi yapcak.bakalım ne diyecek.
bide ben mayıs doğumluyum ama nüfusa 10 ağustos olarak yanlış yazdırmışlar.oğlum 10 ağustosta gelcek gibi geliyor bana.tarihte güzel 10.08.10:)
Hepimiz 10 ağustosta doğuralımmmm . kaydirigubbakcemile3
Bence de :) Hepimiz yeterince istersek bu iş olur gibime geliyor :))
Merhaba guzel annisler ve bal hamisler:) ben geldim kuzumu emzirdim uyuyo şimdi. Siz napıyosunuz bakalım, umarım hersey yolundadır. (bağlantı berbat, umarım yazdıklarm gelır)
Merhaba guzel annisler ve bal hamisler:) ben geldim kuzumu emzirdim uyuyo şimdi. Siz napıyosunuz bakalım, umarım hersey yolundadır. (bağlantı berbat, umarım yazdıklarm gelır)
selam kızlar..ben de bugün doğurucam sandım ama geçti. Üst üste sancı geliyordu. Yine yürüyüşümü yaptım bugün. Yürüyüşten sonra aşağı doğru çok hareket oluyor. yerleşiyor heralde. Hazırlığımı tamamladım..saçlarımı da boyattım bugün. Malum bebişle hemen kısmet olmayacak. Bi de kızım güzel görsün beni di mii? Ya ebru'yu ben de çok merak ediyorum..bebeğin resmi de eklenmedi. İnşallah herşey yolundadır. :Saruboceq:
Ayy gelmişken sorayım sancı geldiinde bebek hareketli oluyor mu sancılar arasında ya da?? bi de tam olarak nası bişi.kızlar dualarim sizinle.. Sağlıkla kavuşursunuz kuzularıniza inşallah. Toplu duaya dahil olayım bende, 10 ağustos bakalım doğum olur mu.