- 5 Ağustos 2008
- 3.283
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kız ben dourma sancı mancı anını geçtim artık yeterki normal olsun ve gelsin
Iyyy sakın sakın kıscene söle 13 te felan gelmesin,her sene her sene çekilir mi her sene taşınırsın kaynananlara kutlamak için
Çok sıcak eridim hele bugün.Ben bekliyorum walla daha ne yapayım 12 aylık olana kadar mı beklicem zaten sezeryan olcaı varsa 42 yide beklesem olur çok sıcak daha dayanamıcam en geç 10 unda kuzum yanımda.Ona 10 una kadar mühlet verdim dinlesin annesiniben de öle düşünüyorum yeter ki gelsin ve normal olsun...
ayy sorma her sene aynı şey sırf inş. kızım öyle bişey yapmaz :)) pazartesi doktora gittiğimde artık doğumu başlatmasını isticem ben dr dan karar verdim Pelin... ben sonuna kadar normal için savaşayımda varsın olmasın...
Ayy midem karnım çok kötüyüm ben yaa neden böle çok kafaya taktım acaba ondan mı bide yrn yazarmışım kızlar ben douruyom die ayy inanamıyorum sanki hiç olmıcakmış gibi kaydirigubbakcemile3
saatte 12 yi geçti olduk 39+6 kaldı 1 gün bayılcam akannehir
ayy heyecandan uyumak gelmiyor içimden..... akşam kızkardeşim çocuklar anneler büyükbaba yemek yedik, çok güzel oldu bahçeye masaları açtık panayır havasında.... çaylar dondurmalar derken gittiler... içten içe o kadar sıkıyorum ki kendimi biraz önce durduramadım gözyaşlarımı çok gerilmişim çaktırmıyorum ama.... yarın bizim için yeni bir gün olacak, hiç ameliyat olmadım inşallah herşey yolunda gider. Bavulumu hazırladık kocişle biraz önce meme biberon süt sağmayı strelize ettik sabah koyacam. Ojelerimi sildim küpelerimi çıkarttım , sabah da annemler kahvaltı yaparken duşumu alırım. Allahım bana yardım et inşallah kolayca hepsi bitsin gitsin kuzumuza kavuşalım. Şimdi yatacam inşallah uyuyabilirim. Hakkınızı helal edin kader arkadaşlarım , hepinizi öptümmmmmmmm
iyi geceler kızlar
ya yatmıştım ama aklıma takılan bişey var bi sorayım dedim son iki seferdir idrarım daha kızıl, çok su içtiğimde berrak açık sarı, az içtiğimdede mat koyu sarı olurdu bu farklı, az su içmekten mi anlamadım bolca su içip tekrar deniycem ama endişeliyim bilgisi olan var mı
ayy heyecandan uyumak gelmiyor içimden..... akşam kızkardeşim çocuklar anneler büyükbaba yemek yedik, çok güzel oldu bahçeye masaları açtık panayır havasında.... çaylar dondurmalar derken gittiler... içten içe o kadar sıkıyorum ki kendimi biraz önce durduramadım gözyaşlarımı çok gerilmişim çaktırmıyorum ama.... yarın bizim için yeni bir gün olacak, hiç ameliyat olmadım inşallah herşey yolunda gider. Bavulumu hazırladık kocişle biraz önce meme biberon süt sağmayı strelize ettik sabah koyacam. Ojelerimi sildim küpelerimi çıkarttım , sabah da annemler kahvaltı yaparken duşumu alırım. Allahım bana yardım et inşallah kolayca hepsi bitsin gitsin kuzumuza kavuşalım. Şimdi yatacam inşallah uyuyabilirim. Hakkınızı helal edin kader arkadaşlarım , hepinizi öptümmmmmmmm
gunaydın sıbelcım...bende uyuyamadım erkenden kalktım..
bende 5 den beri ayaktayım duş falan aldım azcık kendime geldim anneciğim kahvaltımı hazırlıyor yarın gidicek yemeklerimi yapıyor o kadar çok üzülüyorum ki valla kendimi acaip kastım onlar arabaya binip gider gitmez böğüre böğüre ağlıyıcam içimde kaldı duşta ağladım az önce o olmadı yinede sessizdim