2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya sen Tekirdağa gidiyordun dii miii mafoldumben :gitme: mafoldumben :gitme: . Çok yorulma olmaz mı??

üzüldüm gerçi daha ben doktora gidene kadar yine alırım geçen ayda almıştım zaten
ama artık bu aylardan sonra normal heralde her ay kilo almamız

Tatlışım şöyle söyleyeyim, 20. haftadan sonra her hafta karnımız 1cm büyür. Hatta göbekten ölçerler kaç haftalık olduğunu. Pubikten itibaren, elinle bebeğin olduğu yere kadar, yaklaşık ölçü verir. 20 haftalık, göbek deliğinin 1 parmak üstüne kadar olur.
Artık sen buna "bebek büyüyor" de, "suyu artmış" de, "kilo alıyorum" de. Olması gereken odur.

Ya sen Tekirdağa gidiyordun dii miii mafoldumben :gitme: mafoldumben :gitme: . Çok yorulma olmaz mı??

yaaa evet canımm biraz kafa dağıtayım yaaa.
Hamile kaldığımdan beri hiç gitmedim((özledim de
oraları.Ama girerim arada yazarım merak ettirtmem kendimi
:1hug:

Kıııııs sen acayipp bilgilisin yaaaa:dilcikar:

sağol çiğdemcim yaa moralim bozulmuştu
gerçi neden bozulduysa sanki hiç kilo almadan biticek bu hamilelik
sanırım eşimin dediği gibi benim hormonlar bugün saçmaladı heralde kaydirigubbakcemile3

mafoldumben mafoldumben mafoldumben Tabi gitmek en büyük hakkın. Hareketlerin kısıtlanmadan daha fazla, git gör memleketini. Bak bizi merakta bırakma tamam mı?? Ya ben artık çoraplarımı giyemiyorum, göbeğim için "belli olmuyor pek" diyorlar ama eğilemiyorum artık.

Kıııııs sen acayipp bilgilisin yaaaa:dilcikar:

Bilgili olarak görmüyorum kendimi, meraklıyım sadece. Sanırım annecim beni dünyaya getirirken kafamdaki tek düşünce "neden?" sorusuymuş kaydirigubbakcemile3

bu sabah birazda canım sıkıldı tartıldım 1 kilo almışım bu ay yaa :sinifsinif: umarım
bu ay 1 kiloyla kapatırım doktora gittiğimizde bakalım ne diycek doktorumuz

Ya 1 kilo dert mi ben toplamda 8 kilo aldım ama 2 haftadır almıyorum. Hedefim 25. haftaya 10 kilodan az girmek. Arkadaşlar haftada yarım kilo alıcaz artık unutmayın. Şimdi 25e 10 ile girersem 37ye 16 ile girer o haftada da doğururum(sezeryan) yani NORMALLLL

Ya bak sonucu alırsan kesin yaz yoksaklava:

sağol çiğdemcim yaa moralim bozulmuştu
gerçi neden bozulduysa sanki hiç kilo almadan biticek bu hamilelik
sanırım eşimin dediği gibi benim hormonlar bugün saçmaladı heralde kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 asıl sorun almayanlarda zaten. Bazen satıcılar ya da akrabalar soruyorlar "kaç aylık oldu?" diye. "5 bitti, 6'nın içindeyim" deyince, "hiç belli olmuyor, için geniş senin (için geniş!!!!) herhalde" diyorlar. Belki senin karnın normal görünüyordur da sen gözünde büyütüyorsundur. Ayrıca o hormonlar bende de delirmiş durumda. Sürekli bir şeyler kuruyorum kendi kafamdan. Kafamı meşgul etmem gerekiyor paso.

o hormonlar yokmu zaten tavan tavan resmen bilmiyorumkismile

bende 7 kilo almısım toplam 72 oldum eyvahedigeldismile

evet cnm kesinlikle haklısın bende ayımı söylediğimde hiç o kadar göstermiyosun diyolar
ama ben kendimi biliyorum yaa bende kuruyorum
ahhh ahhh bu hormonlar kaydirigubbakcemile3

kızlar bende çıkıyorum biraz dolaşalım bakalım
daha sonra görüşürüz yine opuyorumnanaktan

o hormonlar yokmu zaten tavan tavan resmen bilmiyorumkismile

bende 7 kilo almısım toplam 72 oldum eyvahedigeldismile

Anammm 48'den 52'ye 4 var ya? 4 Kilo almışım 5,5 ayda eyvahedigeldismile küçücük kalmasın bebeğim?

evet cnm kesinlikle haklısın bende ayımı söylediğimde hiç o kadar göstermiyosun diyolar
ama ben kendimi biliyorum yaa bende kuruyorum
ahhh ahhh bu hormonlar kaydirigubbakcemile3

Herşey gözümüzde büyüyor. Yazın da o şey gözümüzün önünde büyümeye başlayacak inşallah :asigim:

23. haftada detaylı ultrason varmış yaw. Hastane sitesinden çalışma tablosunu indirdim, Allah'tan doktorum o gün ameliyatta değil. Giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…