Kızlar ben en iyisi igdip iş yapayım süpürüp siliym ortalığı banyoyu
tuvaleti falan yıkayayım böyle zamanlarda en iyi şey birşeylerle
meşgul olmak galiba.Zaten yarın aşımı vurulucam yarın bir şey yapamam
c.teside Tekirdağa evi temiz bırakıp gideyim demi ama....
üzüldüm gerçi daha ben doktora gidene kadar yine alırım geçen ayda almıştım zaten
ama artık bu aylardan sonra normal heralde her ay kilo almamız
Ya sen Tekirdağa gidiyordun dii miii mafoldumben :gitme: mafoldumben :gitme: . Çok yorulma olmaz mı??
Tatlışım şöyle söyleyeyim, 20. haftadan sonra her hafta karnımız 1cm büyür. Hatta göbekten ölçerler kaç haftalık olduğunu. Pubikten itibaren, elinle bebeğin olduğu yere kadar, yaklaşık ölçü verir. 20 haftalık, göbek deliğinin 1 parmak üstüne kadar olur.
Artık sen buna "bebek büyüyor" de, "suyu artmış" de, "kilo alıyorum" de. Olması gereken odur.
neyse kızlar sayfa açık ben arada dinlenirim size de bakarım o arada....
yaaa evet canımm biraz kafa dağıtayım yaaa.
Hamile kaldığımdan beri hiç gitmedim((özledim de
oraları.Ama girerim arada yazarım merak ettirtmem kendimi
:1hug:
Kıııııs sen acayipp bilgilisin yaaaa:dilcikar:
bu sabah birazda canım sıkıldı tartıldım 1 kilo almışım bu ay yaa :sinifsinif: umarım
bu ay 1 kiloyla kapatırım doktora gittiğimizde bakalım ne diycek doktorumuz
yaaa evet canımm biraz kafa dağıtayım yaaa.
Hamile kaldığımdan beri hiç gitmedim((özledim de
oraları.Ama girerim arada yazarım merak ettirtmem kendimi
:1hug:
neyse kızlar sayfa açık ben arada dinlenirim size de bakarım o arada....
sağol çiğdemcim yaa moralim bozulmuştu
gerçi neden bozulduysa sanki hiç kilo almadan biticek bu hamilelik
sanırım eşimin dediği gibi benim hormonlar bugün saçmaladı heralde kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 asıl sorun almayanlarda zaten. Bazen satıcılar ya da akrabalar soruyorlar "kaç aylık oldu?" diye. "5 bitti, 6'nın içindeyim" deyince, "hiç belli olmuyor, için geniş senin (için geniş!!!!) herhalde" diyorlar. Belki senin karnın normal görünüyordur da sen gözünde büyütüyorsundur. Ayrıca o hormonlar bende de delirmiş durumda. Sürekli bir şeyler kuruyorum kendi kafamdan. Kafamı meşgul etmem gerekiyor paso.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 asıl sorun almayanlarda zaten. Bazen satıcılar ya da akrabalar soruyorlar "kaç aylık oldu?" diye. "5 bitti, 6'nın içindeyim" deyince, "hiç belli olmuyor, için geniş senin (için geniş!!!!) herhalde" diyorlar. Belki senin karnın normal görünüyordur da sen gözünde büyütüyorsundur. Ayrıca o hormonlar bende de delirmiş durumda. Sürekli bir şeyler kuruyorum kendi kafamdan. Kafamı meşgul etmem gerekiyor paso.
özelden mesaj atayım linki yasak olabilir...
cnm bu aşı tetonoz aşısı bizlerin yaptırmamız gerekiyokızlar bahsettiğiniz aşı ne aşısı benim doktorum hiç aşıdan falan bahsetmedi.
Kızlar biz kızımla yemeğe gidiyoruz yarım saate geliriz öptük
o hormonlar yokmu zaten tavan tavan resmen bilmiyorumkismile
bende 7 kilo almısım toplam 72 oldum eyvahedigeldismile
evet cnm kesinlikle haklısın bende ayımı söylediğimde hiç o kadar göstermiyosun diyolar
ama ben kendimi biliyorum yaa bende kuruyorum
ahhh ahhh bu hormonlar kaydirigubbakcemile3
kızlar bende çıkıyorum biraz dolaşalım bakalım
daha sonra görüşürüz yine opuyorumnanaktan