- 4 Ağustos 2009
- 1.058
- 0
Evet canım, sen nesin ? Boğa mısın yoksaaa ?sempatiksalakcinni
yok koç. ama hemen anlarım oğlaklarıı çünküü sanki çocukluk arkadaşım gibi oluyooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım, sen nesin ? Boğa mısın yoksaaa ?sempatiksalakcinni
yok koç. ama hemen anlarım oğlaklarıı çünküü sanki çocukluk arkadaşım gibi oluyooooo
çok yaklaştınnnnnnn alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Ben de boğalarla çok iyi anlaşırım, o yüzden boğa mısın dedim. Ama yine de yaklaşmışım . Nisanda doğmuşsun. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nese kızlr ben kacar karnım agrıyo yıne gorusuruz optum hepınızı koccaman...
nese kızlr ben kacar karnım agrıyo yıne gorusuruz optum hepınızı koccaman...
yaaa yemek yapmak lazımmm... gideyimde yapayım gelirim yineee.
off çok sıcak artık ter nerdemden çıkıcağını şaşırdı yaaa
bu arada bizim polemikler başladı birileri kapris yapıyor bugün hastaneye gittim 1 kere bile aramadı naptın nst nasıldı diye sormadı evlerinin önüne gittik arabayla hanfendi pencereden bile bakmadı ki normalde böyle bi durumda iki eli kanda olsa kapıda beklerdi tabi annem geldi ya bütün derdi onunla kadıncağız ne yapıyorsa ona bide utanmadan anneme bizde adettir kız annesi doğumda olmaz demiş terbiyesizliğe bak işine gelince ilk çocuğu kız herşeyini kız annesi yapar diyor bide kadını kovmuş resmen doğumda olmazmış kız annesi bu adetide ilk defa duydum hayatımda eşim gelsin akşam hepsini söyliyicem çok üzüldüm sinir etti beni
Öff bayıyo bunlar beni.Annemde burdaydı 2 gün sonra tekrar gelicek doumdad burda olucak,benim kayınvalidemde aynı şeyleri sölüyo yok sancı geri kaçarmış bilmem ne ne alakası var yaa.Ben diyorum doumda biri yanımda olsun sancı çekerken o diyo bazı şeyler tek olmalıymış.Annem de dedi "walla benim kayınvalidem olmasaydı ben douramazdım,her sancıda ona sarılırdım o benim can yoldaşımdı doumlarımda öyle yalnız olur mu" .Bazı şeyler yalnız olmak zorundaymış püffoff çok sıcak artık ter nerdemden çıkıcağını şaşırdı yaaa
bu arada bizim polemikler başladı birileri kapris yapıyor bugün hastaneye gittim 1 kere bile aramadı naptın nst nasıldı diye sormadı evlerinin önüne gittik arabayla hanfendi pencereden bile bakmadı ki normalde böyle bi durumda iki eli kanda olsa kapıda beklerdi tabi annem geldi ya bütün derdi onunla kadıncağız ne yapıyorsa ona bide utanmadan anneme bizde adettir kız annesi doğumda olmaz demiş terbiyesizliğe bak işine gelince ilk çocuğu kız herşeyini kız annesi yapar diyor bide kadını kovmuş resmen doğumda olmazmış kız annesi bu adetide ilk defa duydum hayatımda eşim gelsin akşam hepsini söyliyicem çok üzüldüm sinir etti beni
off çok sıcak artık ter nerdemden çıkıcağını şaşırdı yaaa
Biran önce kavuşursun inşallah bebeğine canım.Sev onu bol bol karnında son saatleri :))totosundan adet uyduruyor, allah yardımcın olsun arkadaşım ....
Sümeyra hayırlı olsun bebişin, hayatı da kendi gibi güzel olsun inşallah.
Ben de yarın 10.00'da operasyona giriyorum. 8'de hastaneye gideceğiz.
Çok heyecanlıyım, yatmadan bavulu hazırlıycam çok sıcak çok terliyorum.
hepinizi öptüm , bana dua edin.
Sevgiler
Yuuuh insanı daha çok korkutuyo bunlar kötüde görsen sölenir mibunların hepsi aynı dicem olmucak...valla ben sallamıyorum.annem yeni ameliyat oldu yetişebilirsem gelirim diyo ama gelemzsede ben kayınvalideyi istemiyorum yanım da eşime dicem ablan kalsın..annenin yanında rahat olamam dicem zaten şimdiye kadar torununa bi çorap bile almamış biri arayıp daha nasılsın bile demeyen biride istemiyodur sanırım doğumda falan yanımda olmak..sadece arayıp sinir bozar kendisi dün aramış diyoki seni rüyamda çok kötü gördüm hiç iyi rüya değildi...ne denirki buna
totosundan adet uyduruyor, allah yardımcın olsun arkadaşım ....
Sevgiler
totosundan adet uyduruyor, allah yardımcın olsun arkadaşım ....
Sevgiler
merhaba kızlar bugün misafirim vardı pek duramadım.şimdi de şöyle bi uğrıyım dedim.yarın bizim de kontrolümüz var.bakalım kızım kilo almış mı doğmaya niyeti var mı hala aşağılarda mı??
yarın haftasonu kimsecikler olmuyo ama sonuçları gelince paylaşırım inş. öpüyorum hepinizi