ben 41 e kadar beklemek istemiyorummm ama yaaaaa. opuyorumnanaktan
ben de istemiyorum canım ama her ihtimale hazırlamalıyız kendimizi kaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 41 e kadar beklemek istemiyorummm ama yaaaaa. opuyorumnanaktan
kızlarrrr ben geldım hemen cıkcam ama.bende kızımda iiyiz.3000gr doğduk.dün zordu benım için gazdı sancıydı falan ama olsun bu gun bomba gibiyim.yarın cıkcaz hastaneeeden.gurbette doğurmus.gözü aydın doğuranların:))fırsat buldukca yazarım.eşim nette olur hep hast.de kablosuz varmış şansınasempatiksalakcinni
öpüyorum hepinizi..
tiksiniyor musun?? nassı yanibenımkınınde gelecegı yok pelın ya... bebek hala yukarıda ınmedı... pazartesı doktora gıdıcez bakalım ne dıcek... doktorumdanda tıksınıyorum ama bu saatten sonra degıstıremem kı ya
Evet liste başını ben çekiyorum galiba en büyük hamile ben mi kaldım şimdi topikte kaydirigubbakcemile3Hello kızlarrr tekrardann. opuyorumnanaktan Bence artık doğuramayanlar listesi yapıp adımızı yazalım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay bugün doğursam ne güzel olur .opuyorumnanaktan
Off ben karar veremedim bi geliyolar 41 ide geçircem diyorum sonra canım skılınca,çok sıcaklayınca yok yok en son 8 i geçince 10 unda giderim diyorum.Ama şeyi anlamadım bu çocuk kanala girmediyse suni sancı verilince nası hemen kanala giricekte normal olucak CADIARZUben 41 e kadar beklemek istemiyorummm ama yaaaaa. opuyorumnanaktan
Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün...kızlarrrr ben geldım hemen cıkcam ama.bende kızımda iiyiz.3000gr doğduk.dün zordu benım için gazdı sancıydı falan ama olsun bu gun bomba gibiyim.yarın cıkcaz hastaneeeden.gurbette doğurmus.gözü aydın doğuranların:))fırsat buldukca yazarım.eşim nette olur hep hast.de kablosuz varmış şansınasempatiksalakcinni
öpüyorum hepinizi..
kızlarrrr ben geldım hemen cıkcam ama.bende kızımda iiyiz.3000gr doğduk.dün zordu benım için gazdı sancıydı falan ama olsun bu gun bomba gibiyim.yarın cıkcaz hastaneeeden.gurbette doğurmus.gözü aydın doğuranların:))fırsat buldukca yazarım.eşim nette olur hep hast.de kablosuz varmış şansınasempatiksalakcinni
öpüyorum hepinizi..
tiksiniyor musun?? nassı yani
Evet liste başını ben çekiyorum galiba en büyük hamile ben mi kaldım şimdi topikte kaydirigubbakcemile3
Off ben karar veremedim bi geliyolar 41 ide geçircem diyorum sonra canım skılınca,çok sıcaklayınca yok yok en son 8 i geçince 10 unda giderim diyorum.Ama şeyi anlamadım bu çocuk kanala girmediyse suni sancı verilince nası hemen kanala giricekte normal olucak CADIARZU
tiksiniyor musun?? nassı yani
Evet liste başını ben çekiyorum galiba en büyük hamile ben mi kaldım şimdi topikte kaydirigubbakcemile3
Off ben karar veremedim bi geliyolar 41 ide geçircem diyorum sonra canım skılınca,çok sıcaklayınca yok yok en son 8 i geçince 10 unda giderim diyorum.Ama şeyi anlamadım bu çocuk kanala girmediyse suni sancı verilince nası hemen kanala giricekte normal olucak CADIARZU
Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün...
Ayy banada aynı şeyi yapmıştı hiç sebepsiz yere çok kızmıştım geçen aydı sanırım sonra mecbur gittim surat felan yaptım sonra adam şimdi melek gibin kaydirigubbakcemile3 ne zamn ne yapcakları belli deil bunların.he ya benı bı azarladı doktorum hemıde haksız yere korkuyom kadından ya sevmıyorum... ya benım bebek kanala gırmedı senınkı gırmıs mı pelın???
Evet yaa 2 sinde gittk dr a sanki geçen ay gitmişiz gibi kaydirigubbakcemile3 .9 ayı bekledik ama son günleri beklemek zor geliyooo. kaydirigubbakcemile3 Havalarda sıcak ya, dışarı pek çıkılmıyo.evde oturunca da sıkılıyo insan, bebişler doğsa ,onlarla vakit geçirirdik .opuyorumnanaktan
Ayy banada aynı şeyi yapmıştı hiç sebepsiz yere çok kızmıştım geçen aydı sanırım sonra mecbur gittim surat felan yaptım sonra adam şimdi melek gibin kaydirigubbakcemile3 ne zamn ne yapcakları belli deil bunların.
Ne biliyim girmedi heralde hiç öle bişi demedi gerçi en son 2 sinde gittik ama çok aşaıda sanki iyice göbeğim düştü gibi çokta aşaıda oynuyo sanki kasık kemiklerimin içinde gibi ama bakalım inşallah girmeye çalışıyodur... :Saruboceq:
bende erıyorum ya bıde ısın garıp yanı totom cok terlıyo benım:):)):
canım hayırlısı olsunn yaaaaa takma kafana.bu arada benim yavru bişiler çiğniyordu tosunn az deli etmedi beni gece ama rahatı iyi
çenesi oynayıp duruyordu kaydirigubbakcemile3
dualarımız seninle edacık sağlıkla gelsin inşmerhabalar geçmişi okuyamadım çok sıcak şarıl şarkıl terliyorum
haberler nasıl ?
annem geldi biz de yemek falan yapıyoruz, eşim kaynanamları karşılamaya gitti
yarın saat 10'da operasyon var dün son kontrolümüze gittik herşey yolunda.
Benim için dua edin çok heyecanlıyım. Bugün bavulumu toplayacam , memeleri strelize yapacam.
Hepinizi öptüm , bebişimin resmini hastanenin sitesinden görebilirsiniz.
canımcım geldim anca gitmişsinnopuyorumnanaktanay ben çıkıyorum kızlar canım sıkıldı bu arada fahriye nerelrde yaa..
h.sonu giriyor araya h.sonu girmiyorum yazmıyorum ben malum oyalanacak
bişi oluyor haftasonları eşimle dışarı falan çıkıyoruz...
neyse belki bugün gelirim akşama kadar yine şimdilik byyyy
sen 32 ağustosda doğrucannnkafamçokkarıştıHello kızlarrr tekrardann. opuyorumnanaktan Bence artık doğuramayanlar listesi yapıp adımızı yazalım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay bugün doğursam ne güzel olur .opuyorumnanaktan
hadi gözün aydın 2 çocuklu oldun artıkkkkkkızlarrrr ben geldım hemen cıkcam ama.bende kızımda iiyiz.3000gr doğduk.dün zordu benım için gazdı sancıydı falan ama olsun bu gun bomba gibiyim.yarın cıkcaz hastaneeeden.gurbette doğurmus.gözü aydın doğuranların:))fırsat buldukca yazarım.eşim nette olur hep hast.de kablosuz varmış şansınasempatiksalakcinni
öpüyorum hepinizi..
geldimm canımmm yaa senle çisem olmasa beni kimse merak etmiyoooobenneyaptımkiFahriyeeee nerdesin kızzzz ?
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Ay bende oturduğum yerde su gibi oluyorum, sonra bakıyorum altım ıslanmış terden. sempatiksalakcinni Sümeyra face te bebişin resmini eklemiş. Ayy bütün bebişlerimiz harikaaa. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 benim alt takım pişti sıcaklar arttıkça akıntı felanda azıyor evde nerdeyse günde 1 tuvalet kağıdı bitiyo ve kağıthavlu yarıya iniyor sonunda isyan etti babamız.oğlundan önce annesinin totosuna çalışıyor :roflol:bende erıyorum ya bıde ısın garıp yanı totom cok terlıyo benım:):)):