Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
nasılsınız?
geçmişi okuyup geldim.
gece acayip sıcaktı uyuyamadım sabaha karşı dalmışım anca kalktım:kedi:
çisemcim doktoruna şaşırdım doğrusu.ne demek doktorlar ve eşleri normal doğumu tercih etmez falan??? bence sen sabırsızlık ediyorsun yazık özledin diye yavrunun kaderiyle oynama. bi gün bile çok öenmli.doğduğu dakika bile kişiliğini etkiliyor bence son ana kadar bekle.baştan beri normal istiyosun bi aksilik olmadıkça sezeryan olma derim ben.
merhaba kızlar
nasılsınız?
geçmişi okuyup geldim.
gece acayip sıcaktı uyuyamadım sabaha karşı dalmışım anca kalktım:kedi:
çisemcim doktoruna şaşırdım doğrusu.ne demek doktorlar ve eşleri normal doğumu tercih etmez falan??? bence sen sabırsızlık ediyorsun yazık özledin diye yavrunun kaderiyle oynama. bi gün bile çok öenmli.doğduğu dakika bile kişiliğini etkiliyor bence son ana kadar bekle.baştan beri normal istiyosun bi aksilik olmadıkça sezeryan olma derim ben.
çiğdemcim hiç sıkma hayatım canını hakikaten eğer zamanı gelince bebişler ne yaparsan yap durmuyorlar zaten birde bu sıcakta ne kadar durursa o kadar iyi valla sonra sucuk oluyorlar valla bizimki emerken ne terliyor yavrucum
evet nurcancım haklısın ben klimaya yapısık yaşıyorum nerdeyse bu aralar...
gelince klimada açamıycaz dursun az daha..kaydirigubbakcemile2
benim doktorum dedi ki sıcaklarda doğumlar erken olur genelde 40 ı geçiren
olmaz dedi.ama benimki istisnaymışkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan, ben de uyuyamadım gece, sağa,sola döndüm durdum. Sonra kalktım evde dolandım.Saat 4 olmuştu. Balkona falan çıktım. Sonra tekrar yatağa döndüm. Önceden hiç bu kadar rahatsız olmamıştım.
Hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan, ben de uyuyamadım gece, sağa,sola döndüm durdum. Sonra kalktım evde dolandım.Saat 4 olmuştu. Balkona falan çıktım. Sonra tekrar yatağa döndüm. Önceden hiç bu kadar rahatsız olmamıştım.
şeymacım bu gerçekten doğru canım bak aynesasyanın doktoruda demiş.
ben heryerde de duyuyorum okuyorum dr.lar neden sez.tercih ediyorlar bilmiyorum
ama büyük bir kısmı bunu tercih ediyor...
sabırsızlık ta etmiyorum hatta cumaya yani tahm.doğum tarihimize kadar bekliycem
kararlıyım ama mantıklı düşünürse insan gerçekten zor bir doğum olacaksa niye
zorlayayım ki...
nasıl yanii benim 1cm açılmam vardı suni sancı verildi doğurdum nasıl açılma olmaz dedi senin doktorun çiğdemcim anlamadım valla
üff anneme kızdımmmm
bilmiyorumkismile
merhaba kızlar nasılsınız defne 25 sen nasılsın doruk seni bekletiyor .aslında gerçekten içerde kalmaları daha iyi ama işte bir an önce onlara kavuşmak istiyoruz napalım demi...Kızlar bu sıcakalrda bebeğini kucağına alan arkadaşlar ne giydiriyorsunuz.