Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen akşam oturuyoruz tabi ben gaffur modunda artık atletle dolanıyorum utanmıyorum kimseden banane zaten nefes almak zor alt kattayım görümcem geldi ve yien tabi karnıma bakıyoruz yavrum ne hevesle bekliyor karnıma dokundu felan bizim oğlan bi sivrildiki sormayın sonra bizim yiğen demez mi "Ahh Pelin yengem aynı kutup ayısına benzedi,aynı fil gibi kocaman oldu" die delikafadulden gülsem mi ağlasam mı bilemedim 4,5 yaşındaki kızanlara maskara olduk :roflol: kutup ayısı da oldum yaa ölsemde gam yemem artıkın :roflol:
ya neydi bak merak ettim şimdiayy kızlar o canımın istediği şeyin benzerini buldum kilerde kocişim sağolsun.
ama ne kadar çok cnm istemiş yaaa anlatamam hamileliğim boyunca bi e...k
istemişti böyle a-seyma bilir.şimdi bi de bunu ama deli gibi elim ayağım titredi
böyle bulamasaydım kilerde gidip alıcaktm allahtan çok benzerini buldum da
köpüre köpüre yedim e iyi yedim yedim de 1.si yetmedi 2.sini de yedim şimdide
midem bulanıyoooohaoldumsmileohaoldumsmilebilmiyorumkismile
ben de önceden yalnızdım şimdi daha iyiceyim arkadaşım yok pek ama kendi anneme yakınım hiç olmazsa.hoş sıcaklardan oraya giyinip gitmek bile zor geliyor evde pinekliyorum tek başıma..
ayy kızlar o canımın istediği şeyin benzerini buldum kilerde kocişim sağolsun.
istemişti böyle a-seyma bilir.şimdi bi de bunu ama deli gibi elim ayağım titredi
ayy kızlar o canımın istediği şeyin benzerini buldum kilerde kocişim sağolsun.
ya neydi bak merak ettim şimdi
opuyorumnanaktan
ya ama şimdi nası söyliym ceyda ama yaa.
dur baş harflerini yazayım belki nlarsın..
be.. ç... istemişti cnm
b... g.... buldum kilerdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız şeyma benim annem yakın olacak koşa koşa giderim bee ya da gidemiosam
onu çağırırım veya kardeşim burada olacak ya da teyzem ya da 1 tanecik arkadaşım olsun
o da yeter ama yokkk.k.validem var bitek aşağıda onla da pek muhabbet olmuyor...ohaoldumsmile
hahahah çok obur gördüm seni. afiyet bal şeker olsun cicim. ye ye ama oğluşunu bu kadar iyi ağırlarsan çıkmaz tabi kaydirigubbakcemile3
çiğdemcim hiçbirşey anlamadım fisfisfis safmıyım neyim :dance:
aklını çalıştır ceydaaa ilk kelimeyi söyliym beyaz...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok tatlım ya face adresim.malesef olsa iyi olurdu siz ordan da görüşüyosunuz sanırımceyda senin face adresin yok muydu?