2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öffff sabah sabah amn.sent.sonucuyla bozdum kafayı
bir günaydın bile demediiim
GÜNAYDIIIIIIIN HERKESEhihoyyyt

Ben oğlumda 3,5 hafta erken doğum yaptım. bu da 15 ağustosa kadar beklemez diye düşünüyorum. inşallah bekler ama. zor oluyor erken doğan bebek

3,5 hafta çok erken değil ama canım ne gibi zorluklar oluyor anlat da biraz bilgi sahibi olalım biz çok tecrübesiziz

Günaydın kızlar, nasılsını? Ben çoook hastayım, acayip öksürüyorum. Doktora gittik dün, ilaç yazmadı. Tehlikeli olurmuş. "Çok ateşin çıkarsa, minoset içersin" dedi.
Bir yığın da iş yaptım sabahın köründen beri....
Neyse aramıza yeni anne adayları gelmiş, hoşgelmişler, sefalar getirmişler.
Kızlar aklıma ne geldi; Milupa'dan kargosu gelen var mı, yoksa ilk kargo bana mı geldi??

Canım ben mail attım iş adresimi yazdım bana da yollar mısınız diye ama gelmedi?sana gelenlerde neler var içinde. Sen hangi yolla istemiştin

ayyyy sen benden 4 gün önce yaptırdın dün
aramışlar seni beni de cumaya kadar ararlar mı acaba:uhm:
Gerçi eşimin arkadaşının eşi de yaptırdı 4 hafta oldu onların
daha aramamışlar....

Günaydın canımcım panik yapma bak herşey yolunda oğluşunun da sonuçları iyi çıkıcak sonra hadi alışverişe

Günaydın kızlar, nasılsını? Ben çoook hastayım, acayip öksürüyorum. Doktora gittik dün, ilaç yazmadı. Tehlikeli olurmuş. "Çok ateşin çıkarsa, minoset içersin" dedi.
Kızlar aklıma ne geldi; Milupa'dan kargosu gelen var mı, yoksa ilk kargo bana mı geldi??

günaydın Çiğdemciiim geçmiş olsuuun kuşum ne işi yaa
bırak hasta hasta ni ye yapıyorsun alla alla:eek:klava:
Bu arada benim geldi paketim daha senle aynı gün üye olmuştuk galiba...

ayyyy geldi yazmışımm gelmedi yazacağımaa sabah
sabah uykumu açamadım daha eee kalkar kalkmaz buraya
oturursam şimdi gideyim bi kahvaltı edeyim sonra gelir size
yetişirim

Didemciiiiim inşallah yaaaa çok stresli beklemeeek.
Valla sonucumu öğreneyim hemen alışverişe koşucammmm..

hoşgeldinnn...
benim satımda 8 kasım:)

11 kasım ama erkenden gidiyo benim bebiş bakalım o zamana ne göstericek sağlıcaklan gelsinlerde tatlım

işşşştteeee budur yaaaa çokk şükürrrr allahıma çok çok çok sevindim arkadaşımmŞenizİnşaallah mr da çıkan sorununda bir önemi yoktur inşallah canımm ama bak ne güzel kromozomal bir rahatsızlığı yokmuş bebişinin diğer sorunuda halledilebilir biirşeydir umarım canımm belki doğana kadar düzelebilir ama sen hiiiçç korkma bu bebişte dünyaya gelicek :emir_bebek:
yaaa canım benim çok çok sağol inşallah mr da da rahatlıycaz iyice darısı sana canım inşallah sende vericeksin çok güzel haberlerrrrrr opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine
milupadan banada 3 hafta önce geldi kargoo

ayyyy sen benden 4 gün önce yaptırdın dün
aramışlar seni beni de cumaya kadar ararlar mı acaba:uhm:
Gerçi eşimin arkadaşının eşi de yaptırdı 4 hafta oldu onların
daha aramamışlar....
beklle tatlım beklee benim tam 3. haftada geldi sunucum yania radıla rakşam saati seninde en geç pazartesiye ulaşmış olurrr hayırlısı olsunda tatlımm biliyorum beklemek işkenceee

3,5 hafta erken değildi bizm içinde ege 3,5 kilo 50 cm doğdu. ama uyanamıyodu ve erken doğan bebeklerde kolik daha çok oluyor. 3 ay ağladı sonra. nedeni yok. öylesine ağlıyodu nerdeyse 24 saat. sadece emreken susyodu tabi bu da bana göğüs ucu yarası olarak geri döndü. 4 saat tv karşısında emizrdiğim günler oldu. geçti hepsi ama 3 ay çok zordu.

Canım ben mail attım iş adresimi yazdım bana da yollar mısınız diye ama gelmedi?sana gelenlerde neler var içinde. Sen hangi yolla istemiştin

http://www.milupa.com.tr/Inside.aspx?Page=Uyelik

Buradan üye olunca, bir süre sonra gönderiyorlar.

DVD çıkacaktı çıkmadı benimkinin içinden. Kitapçık çıktı, Nivea'in şampuan, pişik kremi vs numuneleri çıktı, sılak mendil falan var içinde. 6 tane de nivea ve 1 milupa çayı için %25 indirim kuponu çıktı. Mayıs 31'e kadar geçerliymiş.

Sağol kuşum ya :1hug: . Ayakta durabiliyorum şükürler olsun. Akşam daha da fenaydım. Kocam kaç kez gece kalkıp ateşime baktı :asigim: adam korktu tabi. Şimdi düne göre iyiyim. Sadece öksürünce ciğerlerim söküyor sanki benneyaptımki

Günaydın kızlar nasılsınız.Kızlar ya ben dün ve bugün bebeişimin hareketlerini hissetmiyorum sanki salı günü çok hareketliydi sizdede bu şekilde bir durum oldumu merak içindeyim herhangi bir sıkıntım yok ama onu hissetmek istiyorum.

3,5 hafta erken değildi bizm içinde ege 3,5 kilo 50 cm doğdu. ama uyanamıyodu ve erken doğan bebeklerde kolik daha çok oluyor. 3 ay ağladı sonra. nedeni yok. öylesine ağlıyodu nerdeyse 24 saat. sadece emreken susyodu tabi bu da bana göğüs ucu yarası olarak geri döndü. 4 saat tv karşısında emizrdiğim günler oldu. geçti hepsi ama 3 ay çok zordu.

Ya umarım çok huysuz olmaz hiçbiri ama yine de sağlıklı olsunlar da gerisi boş de mi?

Bu arada Didem, adaşız seninle :)

Memnun oldum canım zaten nickinden tahmin etmiştim de bir şey demiyim belki açıklamak istemezsin demiştim...Benim de kızım olacak Allah kısmet ederse ismi de Masal

Herkeze günaydın bizz geldikkkk

Hoşgeldiniz canım

Günaydın kızlar nasılsınız.Kızlar ya ben dün ve bugün bebeişimin hareketlerini hissetmiyorum sanki salı günü çok hareketliydi sizdede bu şekilde bir durum oldumu merak içindeyim herhangi bir sıkıntım yok ama onu hissetmek istiyorum.

Sen de sırt üstü yat tatlım koy elini karnına tatlı da ye bak nasıl oynıycak görürsün. Ama günü günlerini tutmuyor bazen çok hareketli oluyorla bazen zor kımıldıyorlar. Çok normalmiş bu haftalar aslında onlar oyunuyormuş da biz hissetmiyormuşuz

Didemcim, sen nasılsın, nasıl oldun, daha iyiysindir inşallah??

Kesinlikle sağlıklı olmaları en önemlisi. Zaten 3 ay bi şekilde geçiyor. insan unutuyor da. şimdi geliyor bana "anne seni kıtıy kıtıy yeyim" diyo offf diyorum bundan büyük mutluluk yok.

Hosbulduk bıdenenm gecmıs olsun nasılsın sımdı??

Öksürmeyi saymazsak, bir şeyim yok fazla. Yarın toparlanırım büyük ihtimalle.
Dün gece kuzum kıprış kıprıştı :emir_bebek: , bu sabah pek bir uslu; hayırdır inşallah?
Sen de iyisin değil mi??

Kesinlikle sağlıklı olmaları en önemlisi. Zaten 3 ay bi şekilde geçiyor. insan unutuyor da. şimdi geliyor bana "anne seni kıtıy kıtıy yeyim" diyo offf diyorum bundan büyük mutluluk yok.

:asigim: :asigim: :asigim:

Benimki bana aynı cümleyi kursun, görür bakalım kim kimi "kıtıy kıtıy yiyooo".

X