2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım sormadım ben daha önce orada calıstım ilk acıldıgı zaman onun için fiyatları asagı yukarı biliyorum bütün doktorlarıda tanıyorum onun için sorun değil hem temizliğine eminim sen ne zamn gideceksin belki denk geliriz

9 nisanda gidicem, eşim cuma günleri izinli olduğu için hep cuma günleri gidiyorum. Bizimde bi kaç tanıdık var hastanede çalışan. Daha doğurmadan gittim gördüm doğum odalarını. Güzeldi. Kilitliydi de açtılar, iki oda doluydu sadece.Odaların olduğu bölüm çok sessiz .kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese uzun zamandır takip etmeme rağmen siteye yeni uye olabıldım. Bende ınsallah bır aksılık olmazsa 23 ağustosta bebeğimi kucağıma alacağım bu temennimi buradaki tüm anneler içinde yineliyorum inşallah kazasız belasız ve sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

aaa aynı gün doğuruyoruz kısmetse

canlarım allah razı olsun hepinizden inşallah allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlayacak onları sağ salim kucağımıza alacağımız günler gelecek benim iiçin biraz sıkıntılı oldu ama bundan sonrası rahat olsun inşallah
birde ben hastanede yatrken yemekleri çok kötü olduğu için yiyemedim çok iyi beslenemedim bir gün hiç bebeğim hareket etmedi korktum gece hemen ultrasona soktular bebek öyle yatıyor doktor salladı anca elini kaldırdı yemediğim için oda halsiz düşmüüş kıpırdayamadı doktor çok kızdı serum bağladlar bol bol su içeceksin hemen eve telefon ettim gece yemek getirtdim yedim bebeğim kendinde geldi yani zorlada olsa yemek lazım yoksa gelişmiyorlarmış

Cok gecmıs olsun tatlımmmAllah bıdaha gvostermesın... aynen dedıgıne katılıyorum canım beslenmek cok onemlı... ben ılk 3 ay meyve yıyebıldım oda zar zor... dusun agzıam tek lokma bıey koyamıyodum... devamlı yatıyodum... ve bebgım 1 hafat gerılemıstı... gelısımı ben 11 haftalıkken 10 haftalık gsoterıyodu cok uzuluyodum yıyemıyodum da... şimdi 2 aydır toparlandık normal satıma dondu bebegımın gelısımı... yanı beslenme cok onemlı

Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan Bu arada benimde aynı senin gibi sabah mide bulantılarım devam ediyo. Çoook gıcık bişey.İlk başlarda çok fenaydı, sonradan sadece sabahları kaldı. Ama her sabah muhakkak. :sinifsinif: :kızgın:

aynen canım herzamn degılde en az haftada 1 kez bulantılarla uyanıyorum ve o gun hıcbısey yıyemıyorum...ve cok bulanırsa karnım kasıklarım yırtılanana kadar kusuyorum berbat bısey ya.. ve ınsanı cok yıpratıyo... ınsallah gecer artık

9 nisanda gidicem, eşim cuma günleri izinli olduğu için hep cuma günleri gidiyorum. Bizimde bi kaç tanıdık var hastanede çalışan. Daha doğurmadan gittim gördüm doğum odalarını. Güzeldi. Kilitliydi de açtılar, iki oda doluydu sadece.odaların olduğu bölüm çok sessiz .kaydirigubbakcemile3

bende 17 nisanda c.tesi gidicem evet cok sessiz ve temiz

Kızlar bana şimdi doktorum detaylıya girmek istiyorsan 2 hafta sonra gir dedi ya ben de aptal gibi sormadım neden 2 hafta sonra detaylı usg nin zamanı geçmiyor mu diye?

Şimdi ben 2 hafta sonra gidersem detaylıya geç kalmış olmaz mıyım?14 nisanda neredeyse 23.haftam bitmiş oluyor:uhm:.

Berrakcım gÖrÜŞelım bır gÜn
eŞın nerde calısıyo ? Belkı muhtemelen eŞlerımız tanıŞıyor olabılır ?

merhaba herkese uzun zamandır takip etmeme rağmen siteye yeni uye olabıldım. bende ınsallah bır aksılık olmazsa 23 ağustosta bebeğimi kucağıma alacağım bu temennimi buradaki tüm anneler içinde yineliyorum inşallah kazasız belasız ve sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

MErhaba , hoş geldin. Sat 16 kasım mıydı senin. Benim kide normalde 23 ağustostu, ama önde gittiğim için 20 ağustos gibi dedi doktorum.

Kızlar bana şimdi doktorum detaylıya girmek istiyorsan 2 hafta sonra gir dedi ya ben de aptal gibi sormadım neden 2 hafta sonra detaylı usg nin zamanı geçmiyor mu diye?

Şimdi ben 2 hafta sonra gidersem detaylıya geç kalmış olmaz mıyım?14 nisanda neredeyse 23.haftam bitmiş oluyor:uhm:.

tatlım doktorun demişşe vardır herhalde bı bıldıgı... CADIARZU

Berrakcım gÖrÜŞelİm bİr gÜn
eŞİn nerde calısıyo ? Belkİ muhtemelen eŞlerİmİz tanıŞıyor olabİlİr ?

Olur canım, görüşelim, ben çalışmadığım için her gün uygunum. Sen çalışıyosun sanırım . Eşim ganyan bayii de çalışıyo. Çarşının içinde. Ben tam bilmiyorum buraları ama. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

olur canım, görüşelim, ben çalışmadığım için her gün uygunum. Sen çalışıyosun sanırım . Eşim ganyan bayii de çalışıyo. çarşının içinde. Ben tam bilmiyorum buraları ama. Kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

evet ben çalışıyorum canım eşin silivrili sanırım o yüzden benimkini kesin tanıyordur

çiğdemmmm detaylı usg 22-24 haftalar arası yapılıyor.... son hafta gitmiş olcan geç değil yani...

evet ben çalışıyorum canım eşin silivrili sanırım o yüzden benimkini kesin tanıyordur

Evet canım, Silivrili. Seninle de herşeyimiz neredeyse aynıymış.Aynı gün hamile kalmışız, ikimizinde kızı olucak,başlangıç kilolarımız da neredeyse aynıymış . Yakın oturuyoruz bi de. Sanki planlı gibi . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben Beyoğlundan geldim buraya gelin olarak. kaydirigubbakcemile3

çiğdem bende pazartesi detaylı usg yaptırdım ama çok tatmin olmadığımdan doktoruma bir kez daha yaptırmak istediğimi söyledim,o da 2 hafta sonra o zaman dedi,bunun nedeni üstüste ultrasona girmenin bebeğe bir zararının olabileceğini düşünmeleri,24.haftaya kadar da yapılabiliyor zatenn.

kızlarfbebk ansı emzırılır ne kadar sureyle emzırmek gerekır yenı dagn bebgı hıc arastırdınız mı??

çiğdemmmm detaylı usg 22-24 haftalar arası yapılıyor.... son hafta gitmiş olcan geç değil yani...

--------------------------------------------------------------------------------

çiğdem bende pazartesi detaylı usg yaptırdım ama çok tatmin olmadığımdan doktoruma bir kez daha yaptırmak istediğimi söyledim,o da 2 hafta sonra o zaman dedi,bunun nedeni üstüste ultrasona girmenin bebeğe bir zararının olabileceğini düşünmeleri,24.haftaya kadar da yapılabiliyor zatenn.

şeymacım bebek ilk doğduğunda anneden süt yerine bebeği besleyen şefaf bir su gelir o bebeğin gelişimi için çok önemliymiş ilk emzirmede 7,5 dak. bir göğüsten 7,5 dakika diğer gögüsten emzirmek gerekiyormuş sonrada 2 saatte bir diye biliyorum ben bilginize :)

şeymacım bebek ilk doğduğunda anneden süt yerine bebeği besleyen şefaf bir su gelir o bebeğin gelişimi için çok önemliymiş ilk emzirmede 7,5 dak. bir göğüsten 7,5 dakika diğer gögüsten emzirmek gerekiyormuş sonrada 2 saatte bir diye biliyorum ben bilginize :)

hımmm 15 dka emcek yanı zaten cnesı cabuk yorulomus... annemde şey dedı agzının pamukcuk olmasnı ıstemıyosan dedı her emzırdıkten sonra yarım çay kasıgı su ver ozman hıc pamukcuk olmuyo dedi.. bızlere oyle yapmıs olmamısız yanı...

ayyy emzırmek falan dusununce hercanlandım şimdi ben:):)

Evet canım, Silivrili. Seninle de herşeyimiz neredeyse aynıymış.Aynı gün hamile kalmışız, ikimizinde kızı olucak,başlangıç kilolarımız da neredeyse aynıymış . Yakın oturuyoruz bi de. Sanki planlı gibi . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben Beyoğlundan geldim buraya gelin olarak. kaydirigubbakcemile3

ben de buralıyım yani ben oldugum yere gelin geldim :)

X