2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar......nasılsınız...hepinize hayırlı cumalar gece çok sancı çektım uykumdan fırladım sol kasığımm öyle acıdıkı donemedım bıle rahat yatamadım yanı sonra nefes egzersızı yaptım gecti ama bende doğuruyorum dıye cok korktum ya......
 
Günaydınlarrr , ben de yine yatak işkencesinden sağ salim kalktım :)) Karnım deli gibi aç kociş kahvaltıyı hazırlamaya başladı ben de şimdi ona yardıma gideceğim.

Sonra da dişçi randevumuz var , sol arka alt üst azı dişlerim birbirine çarpıyor sanki ağzımı kapatırken , yerken baskı oluyor enteresan bakalım.

Hepinize çok güzel ve kolay bir gün diliyorum.
 
kızlar günaydın.
bende dün hastanedeydim hafif kasılmalar vardı ve lekelenme tarzında kanama oldu. erken doğum riskim var zaten diye korktum bayağı. ama muayenede açılma felan yoktu ultrasyondada bişey çıkmadı. bebek iri ondan baskı yapıyor kanama ondan olmuş olabilir dedi doktor..
Tabiki benim sonradan aklıma geldi dün sabah işe gelirken arabanın koltuğunu ayarlamak için bayağı zorlanmıştım kocaman göbekle..... inatla hala araba kullanacam derken bu zorlamadan kanama olmuş olabilir diyede bugün düşündüm.
Aksilikler başlayıncada bitmiyor ama gece karın ağrısı tuttu kalktım ayıptır söylemesi su gibi ishal olmuşum neden oldu bilmiyom. midem bi yandan karın ağrısı bi yandan ishal bi yandan ne yapacağımı şaşırdım kaldım. şimdi bu şikayetler içinde bugün dr. gitsem dr. beni kapıdan kovacak en sonunda.
Hayırlısıyla bi doğursaydık sağlıkla başka bişey istemiyom..Allah herkese kolaylık versin:Saruboceq:
 
herkese günaydın,
biz de çarşamba günü korktuk biraz.
öğleden sonra midemde başlayan şişkinlik, akşama doğru kasıklarıma doğru indi ve sağ kasığımda toplandı kaldı. napsam şaşırdım. sonra doktorumu aradım, barsak enfeksiyonu falan da olabilir ama öncelikle doğum sancısı olmadığından emin olmak lazım dedi. hastaneye gitmeye karar verdik nst için.
hastanedeki doktor sağ kasıkta olması sebebiyle apandisitten şüphelendi. bebeğe ultrasonda baktı, sıkıntı görmedi, tahlil de istedi, sonuçlar çıkana kadar da nst ye gönderdi beni.
tahlil sonucunda da enfeksiyon çıkınca apandisit şüphesi iyice kuvvetlendi. hastanenin genel cerrahına da danıştı, acil bir durum olursa göndereceğini söyledi.
enfeksiyon çıkınca acaba idrar yollarında bir sıkıntı olabilir mi diye sordum. o da olabilir dedi. bir de idrar tahlili yaptırdık. orda da enfeksiyon çıktı. antibiyotik verdi, yine de sen temkinli ol, acil bir urum olursa gelirsin, dinlenmeye devam et dedi.
dün işe gelmedim, bugün de son günüm zaten. Allahtan dün öğleden sonra geçti sancım. göz göre göre ameliyata gidiyorduk şaka maka...
 




ay kızlar ne oldunuz yaa çok geçmişşş olsunn hepinizeee. dikkat edin valla son demlerde oluyor herhalde böyle şeylerrr opuyorumnanaktan
 
gunaydın kızlar nasılsınız..bugun randevumuz var erken kalktık kahvaltı edıp dus falan alıp fonumuzu makyajımızı yapıp gıdıcez oğlusuma guzel gorınım değilmi ama :)))))
bakalım bızımkı nasıl kılosu boyu posu ona gore doğum seklımız konusulur herhalde yoksa kendı kendıme evde doğurcam :))))))))))
artık catı muayenesıde yapr herhalde nstye falan baglar ??????????
 
kımseler konusmuyor yıne yaww...
annecıkler ac ılamamıs daha az kaldı kızlar sımsek gıbı olacaksınız...
ben yavas yavas hazırlanıyım barı 12 de doktor teyzemızle bulusucaz :))))))))
 

hülyacımmm güzelll haberlerlee gel inşş evde doğurursan her anı yazarsın bizeeekaydirigubbakcemile3
 

canım çook geçmiş olsun yaa ayyy dokotarada sinir oldum.neyse hayırlısı olsun.senin bebiş bu gidişle seni çok bekletmez ama..
 
günaydın fıstıklar,herkesin cuma günü mübarek olsun,rabbim sağ salim bebişlerimize kavuştursun..

hepimizde sıkıntılar son noktada,geçmiş olsun arkadaşlar,bende her sancı ve ağrıda doktora gitmek istiyorum,tedirgin oluyorum,bebğim oynuyor mu diye sürekli göbeğimi açıp izliyorum..:)))


şeymacım,ay nasıl doktor o yaa..ben bi laf etmeden çıksam çatlardım o doktora lmaz:..
 
14 kişi var herkes geçmişde sanırım .
neyse bende fazla geç olmadan çıkayım dışarda işlerim varrr. hafta sonu çok sıcak olacakmışş. çisemden haber gelirse gelince yazarımm belkide o benden önce gelirr
 
merhaba güzel anneler,
Herkese hayırlı cumalar. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah. Cümlemiz sağ sağlim bebeklerimize kavuşalım inşallah. Allahım onların canlarına sağlık versin inşallah.
Nasılsınız? Ben bütün gece çok zor uyudum yaa patlayacağım artık dayanması çok zor karnım acıyor artık ya etlerim acıyor resmen itmesinden tekmelerinden. Allahım sabırversin inşallahh...
 
günaydin kizlar caglamin fotosunu söz vermistim...avatar dan bakabilirsiniz

Ay canımçok tatlı bir kızın var maşallah. Allahım adı ile yaşatsın inşallah. Sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin rabbim. Bahtını da kendi gibi güzel eylesin canım maşallah :asigim:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…