- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabalar arkadaslar bende agustosta inşallah anne olucam .19 haftalık hamıleyım...cok guzel bır duygu,
yanlız 3 lü tarama testım bıraz rısklı cıktı 300/1 ihtimall dr.um amniyosenteze gerek olmadıgını soyledı ,,...ayrıntılı ultrasona gırıcem nısan 15 gıbı insallah bebegım saglıklıdır ...
sağol cnm hoşbulduk
walla bilmem cnm bahardanmı yoksa bebişlerdenmi gerçi bu sabah bebişim benden önce uyanmış onun tekmelerine uyandım bende yeter anne kalk karnım acıktı der gibi kaydirigubbakcemile3
ahh cnm hiç sorma ders konusunu walla 3 derse hiç ama hiç çalışmadım zaten bıraktım onlarıda artık umarım inş. güzel sonuçlar alırız :Saruboceq: biraz stres yapıyorum sanki
merabalar arkadaslar bende agustosta inşallah anne olucam .19 haftalık hamıleyım...cok guzel bır duygu,
yanlız 3 lü tarama testım bıraz rısklı cıktı 300/1 ihtimall dr.um amniyosenteze gerek olmadıgını soyledı ,,...ayrıntılı ultrasona gırıcem nısan 15 gıbı insallah bebegım saglıklıdır ...
Günaydın arkadaşımm hoşgeldiinn :))) amiiinn amiinnn
canım benım ınsallah gonlune gore alırsın puanını... bıtsın okullarınız ıns... evlendıkten sonrades calısmak ne kadar zormus ama
teşekkürler canım..
sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum..
evet cano evlenmeden öncede zor gelirdi ama en azından vaktim olurdu artık o da yok... eve git kocayı bekle yemek hazırla sofra kur topla derken saat zaten 9 oluyor ondan sonra bebeğimmm in dediği gibi ne zaman dinlenicem ben :S:S
Arkadaşlar günaydınn herkeze..!sınava girecek tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun iş ve ders birarada hakkaten çok zor.Bebişim bu günlerde hareketli buna çok seviniyorum.Normalde gün içinde sürekli masa başında çalışmamdanmı bilmiyorum ama fazla hareket etmiyordu,ne zaman ki eve gidip uzansam o zaman başlıyordu tepiklemeye!bu günlerde sürekli hareket etmesi beni çok sevindiriyor kızlar
Arkadaşlar günaydınn herkeze..!sınava girecek tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun iş ve ders birarada hakkaten çok zor.Bebişim bu günlerde hareketli buna çok seviniyorum.Normalde gün içinde sürekli masa başında çalışmamdanmı bilmiyorum ama fazla hareket etmiyordu,ne zaman ki eve gidip uzansam o zaman başlıyordu tepiklemeye!bu günlerde sürekli hareket etmesi beni çok sevindiriyor kızlar
benim bebişte çok hareketli maşallah diyelim cnm.eskiden seninde dediğin gb sadee ewe gidip uzandığımda tekmeliyordu ama artık otrsam da yürüsemde hareketlerini hissediyorum.sewindiriyor buda beni :)
yrnde doktor randevumuz var :) bakalım bebişimi görebileceğim nasipse :):))))
canlarım selamlar herkesler iyidri umarım biz biraz yine sıkıntı yaşadık perşembe hastaneye yattım pazartesi çıktım şimdi allaha şükürler olsun iyiyim hafif pembe akıntı oldu korktuk hemen gittik takip altında olmak için yatırdı doktor ama 2 günde durdu sebebide tam olarak anlaşılmıoyor malesef sancı ve açılma olmadığı sürece sorun yok dediler allaha şükürler olsun şimdi iyiyim cumartesi kontrole gidicem artık her hafta takip olacağım biraz sıkıntılı gidyor ama allaha şükürler olsun ilerliyor rabbim bebeğimi bana bağaşlasın sağlıklı noksansız kusursuz zamanında kucağımda olmayı nasip etsin aynı dileklerim ve dualarım sizleer içinde geçerli hepimiz allaha emanetiz
canlarım selamlar herkesler iyidri umarım biz biraz yine sıkıntı yaşadık perşembe hastaneye yattım pazartesi çıktım şimdi allaha şükürler olsun iyiyim hafif pembe akıntı oldu korktuk hemen gittik takip altında olmak için yatırdı doktor ama 2 günde durdu sebebide tam olarak anlaşılmıoyor malesef sancı ve açılma olmadığı sürece sorun yok dediler allaha şükürler olsun şimdi iyiyim cumartesi kontrole gidicem artık her hafta takip olacağım biraz sıkıntılı gidyor ama allaha şükürler olsun ilerliyor rabbim bebeğimi bana bağaşlasın sağlıklı noksansız kusursuz zamanında kucağımda olmayı nasip etsin aynı dileklerim ve dualarım sizleer içinde geçerli hepimiz allaha emanetiz
arkadaşlar günaydın herkeze ben bişey sormak istiyorum ben 19 haftalık hamileyim ama bebeğim hiç oynamıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim herkeze sevgiler mutlu günler