2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dediğim gibi ben zaten çok kilo alıp verdim denge tutturamam hiç.ondan benim göbek deriside esnemeye musaitti herhal. birde sadece 3 kilo aldımj hamilelikte.oda etkenmi bilmem

ay canım ya 3 kilomu bebişin kaç kilo zayıf değilmi ben 6 kilo aldım bebek zayıf olacak diye korku sardı beni
 
ben 17kilo aldım kızlar.bebeğimde geçen hafta 3200 dü.allahtan çok zayıftım hamile kalırken ve boyum uzun o yüzden top gibi göbişim var sadece :ecrin_bebek:
 
Kızlar geri geldim :)) yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum
bazı erkeklerde tramvaya nedne oluyormuş özellikle normal doğumsa yada biraz zor olduysa doğum.bunlara ben mi sebep oldum hissi uyanıoyormuş.eşinden boşananlar bile varmış bu yüzden.



Bende hayatta normal doğumda eşimi istemem yanımda beni öle görmesini istemem.ama epidural sezeryan olursa onda olabilir zaten önümüzde perde olcak o da başucumda olup elimi tutsa yeter bana..


şerbetin yanında başka ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz kızlar ne ikram edilebilir



Cnm ben doğum ziyaretine gelenlere lohusa şerbeti ve çikolata ikrem etmek istiyorum.çikolatanın bir kısmını hastaneyede götürürüm..oraya gelen olursa veririz.

:):) beğendiğini giydirirsin evde falan nasılsa kusacak kaka çıkacak çok yıkanacak.beğenmediğinide sende hediye verirsin.ben eli yüzü düzgün az da olsa aldım büyüdükçe alırım dedim.

Bende öle çok çok fazla almadım.genelde evde giyeceği kıyafetler var..bende büyüdükçe bedenine göre alayım diyorum..erkek te lunca bebiş erkekler çabuk büyüolar deniyo çok şey almayın kalmasın deniyo diye bebişin durumuna göre alcaz artık..
 
bende 76 ile hamile kaldım ama :))) drum normal bu kadar kilo alman diyip duruyor boyun uzun diyor ama bilmiyorum bakalım.
cnm ben marmaristeyim
 
ayy defne ii dir inş.zaten kanaması vardı onun.doğurtacaklar zorla kızı.bende sancılanıyom arada sanki adet ağrısı gibi.
 
evet büyüdükçe alınabir komşunun bebeği var 5 aylık -9-12 ay giyiyor bedenler çok deyişiyor galiba

Bende öyle düşünüyorum 0 3 aylık aldım bir kaç tane 6 9 aylık var büyük kıyafet çok almadım .sağlıkla gelsinde allahın izniyle ihtiyacına göre alırız kaçmıyor ya yani...
 
3-4 çizik mi ahh ne güzel ben kabus gibiyim cidden çook çirkin felaket dolu karnım

canım çatlakları sorma,bi de neye yanıyorum,o kadar özen gösterdim karnım çatlamasın diye,bebe yağı,en pahalı çatlak kremi,her gün sürdüm,yok 7 . aya gelince başladı çatlamaya,tamamen genetik canım,benim zaten diğer bölgelerde vardı,istedim ki karnımda olmasın doktor da falan da rahat rahat açayım göbişi ama yapacak bişey yok fena çatladı harita gibi,doktor da yapacak bişey yok diyo,bi de kaşınıyo ölüyorum cnm,doktor merhem yazdı kaşıntı için ama bana mısın demiyo,nasıl tatlı kaşınıyo,çatlamayanlar çok şanslı.
 
evet cidden çatlamayanlar şanslı benimde sürmediğim şey kalmadı en pahalısını gittim aldım banamısın demedi en son vazelin sürdüm oda isilik gibi yaptı göbüşümü drda hiç söylememişti dün annemizi çatlattı kızımız dedi (
 

kesinlikle kaşımamalısın kaşıyınca çoğalıyor ben hiç krem sürmedi çatlamadı bi ara tatlı tatlı kaşınıyordu ama kaşımadım
 
ben 17kilo aldım kızlar.bebeğimde geçen hafta 3200 dü.allahtan çok zayıftım hamile kalırken ve boyum uzun o yüzden top gibi göbişim var sadece :ecrin_bebek:


Bende sendenim cnm yani 17 kilo :))) bende zayıftım allahtan o yüzden çaktırmıyorum ama göbüşümün maşallahı var hihihihiih...


Bende öle boya badana ypıldıktan sonra temizlik yaptırdım sanki işleri ben yapmışlım gibi geberdimm ortalıkta dolanmak bile yetiyoooo valla..

Ya bende doğum yapanları çok merak ediyorumm..bi haber alsaydık..
 
ya ben eşimin yanımda olmasını çok istiyorum,biri yanımda olunca hayatım boyunca öyle olmuştur kendimi çok güçlü hissederim,orda kendini çok yalnız hissediyormuşsun zaten.hem baba için de iyi aslında ,dışarda habersiz beklemek çok daha zor,hem kamera da aldık bebişin çıkış anını ağlayışını kucaklayışımızı heyecandan unutmazsak çekmek istiyoruz.ameliyat olan sezeryanda bile bebek için babanın yanında olması çok önemliymiş,bebek babanın sesini duyup tanırmış,anneyi de hemen göremediği için güven duyarmış,aslında bilim adamları dayanabilen babaların girmesini istiyor.bakalım inş doktorum sorun çıkarmaz,bu gidişte soracam,ameliyatta istemiyorum da ben zaten uyuyo olcam,bi de bir arkadaşım anlatmıştı onun eşi sadece normal doğumun sancılarında yanında olmasıba rağmen bana davranışları çok değişti diyodu,saygısı artttı.
 

Benim göbeğin alt kısımlarında bir tırtıl yemiş gibi bir yer oldu. Ama ben çatlamasın diye her gün akşam duştan sonra bebek yapı ya da kakao yağı sürdüm. Özel bir çatlak kremi kullanmadım. Gerçi bu tamamen bünye ile ilgili, çatlamaya müsait bir derin varsa yapacak hiç bir şey yok. Benim 20li yaşlarda üniversitede öğrencilerim var, gencecik kızlar bile belleri, bacakları çatlak içinde. Doğumdan sonra çatlamış bpşversene :)) Senin bahanen var



Haklısın. Benim eşim de normal doğumda dayanamaz sanırım. Sadece spinal sezaryen olursam yanımda olsun istiyorum :/


Henüz hiç bir hediye gelmedi bize :/ Hatta her şeyini ben tek başıma aldım, zaten büyüklerimizden bir tek benim annem sağ, o da hamileliğim süresince kemoterapi ve radyoterapiyle boğuştu kadıncağız, şükredin yine eşiniz dostunuz var sizi düşünen :/



İşin ilginç yanı benim uzayan tek yerim göbek tüylerim ki onlar da hamilelikten önce yoktu :/ Ne yüzüm ne de bacaklarımı 7 aydır almadım. Çıkmıyorlar. Genital bölge de vaktiyle lazer epilasyondan dolayı temiz kaydirigubbakcemile2
 

Çatlayan çatlıyor ne yaparsan ya kalıtsal bişey .Annemin de karnı hep çatlaktı hep korktum benimkide mi çatlayacak diye ve çatladı..:1hug:
 
kaşıntı öyle böyle kaşıntı değil ki kızlar dayanıp kaşımayayım,benim cilt çok hassastır zaten,sıcak da var,öldürüyo beni.
 
annemde yok hiç çatlak yada ne biliyim belki bu çatlaklar sonradan az çok normale dönüyor gerçi eşimde bile var çatlak bende olmuş nolcek :))
 

ya en zor yer temizmiş senin ayol göbek tüyleri ne gelince onlarlada başım dertte doğumdan sonra dökülür diyorlar o yüzden almamak mı lazım acaba göbek tüylerini.
 
merhaba güzel anneler umarım herkes iyidir geçmişi okuyup geliyorummm :)


Hoşgeldin nurcan cımm..nasılsın sancı ağrın varmı..oku da gel cnm bekliyoruz..



Benim anemde bi tane bile çatlak yok (hoş selülitide yok nası löle anlamıyom) eğer ona çekersem süper..şimdilik bu kadar karna bendede yok çatlak ama son haftalarda bile çatlayanlar oluyomuş o yüzden beklemedeyim..bende zeytinyağı,fındık yağı ve kakao yağı sürdüm hep 5.aydan itibaren..ama kesinlikle en başta genetik bişey bu çatlaklar.yani ciltle alakalı bişey.ama hafifletmek mümkün..aman kzlar yaa olursa olsn napalım normalde gencecik kılzarda bile var o kadar takılmayalımm..Bazen eşime söylüyom ayy y aaçatlarsam diyee o daa hiiçç takılmıyoo aman olursa olsun boşver diyo..bizimki kıla tüyede takılmaz hiç ilginçtir..ben uzadıklarında rahatsız olurum o hiiiççççççççç farketmez bilee...hihihihi..ne güzel..o yönden şanslıyım bennnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…