Bende geldim kızlarrr.. Konumuz sanırım normal mi epidural mi? Kesinlikle epidural sezeryan, yapamam ben öyle normal doğum ya...Çooook aıyomuş kızlaaar o kadar ağrıyı çekip de sezaryana dönmektense hemen karnımı kestirmeyi terih ediyoum.. En yakınım eltim geçen yazın doğum yaptı sonuna kadar normal istedi ama olmadı doktor daha fazla bekletemem seni dedi.. Meburen sezeryan oldu ama bizi de boşu boşuna 6 saat bekletti.. Sezaryena girirp çıkması çouğunu kuağına alması 1 saat sürdü sadece... Ne dersiniz bu fikrime katlınlanlar var mı?
tatlım belkı ozman 6-7 sattlık bı sancıdan kacıyosun ama hayatının bundan sonrasında hep karnında bı sancı olcak... bellı bı sure ayaga bıle kalkamıcaksın sonra en ufak bı ruzgarda bıle dıkıs yerlerın sızlıcak... isedıgın gıbı kosamıcaksın... egılıp dogrulamıyacaksın... bunları ıyı dusunmek lazım...
hoşbulduk canım
nasılsınn
Bende geldim kızlarrr.. Konumuz sanırım normal mi epidural mi? Kesinlikle epidural sezeryan, yapamam ben öyle normal doğum ya...Çooook aıyomuş kızlaaar o kadar ağrıyı çekip de sezaryana dönmektense hemen karnımı kestirmeyi terih ediyoum.. En yakınım eltim geçen yazın doğum yaptı sonuna kadar normal istedi ama olmadı doktor daha fazla bekletemem seni dedi.. Meburen sezeryan oldu ama bizi de boşu boşuna 6 saat bekletti.. Sezaryena girirp çıkması çouğunu kuağına alması 1 saat sürdü sadece... Ne dersiniz bu fikrime katlınlanlar var mı?
Hoşgeldiin şekerim...
Hamİlelİk trİplerİnİ bİrbİrmİze yapmayalım ya hepİmİz hassas dÖnemdeyİz
Epidural sezaryen yerine, epidural normal doğum daha kolay değil mi??
ıyıyım bıdenem.... yemegımızı yedık sımdı patlıcam... nerdeyse bı ekmek yedım akannehir sen nasılın bebiş kısımız nasıl??
tatlım belkı ozman 6-7 sattlık bı sancıdan kacıyosun ama hayatının bundan sonrasında hep karnında bı sancı olcak... bellı bı sure ayaga bıle kalkamıcaksın sonra en ufak bı ruzgarda bıle dıkıs yerlerın sızlıcak... isedıgın gıbı kosamıcaksın... egılıp dogrulamıyacaksın... bunları ıyı dusunmek lazım...
Hamİlelİk trİplerİnİ bİrbİrmİze yapmayalım ya hepİmİz hassas dÖnemdeyİz
hoşbulduk datlım
naber nasılsın
tabıkı tatlım ona dıcek bı lafım yok zaten bu bı trcıh meselesı sonucta ... sana sorsalar epidural normal dersın ben normal derım... ama sezeryan gercekten bebegın anenın hayatı tehlıkeye gırmedıgı surece yapılmaması lazım... hakıszmıyım canım?? am bızım doktorlarımzda daha kolay oldugu ıcın hep nedense sezeryan yapıyolar... ya cok yakından tanıdıgım bırı doguma gıttı doktorla tartısmaya basladılar kadın normal dogurcam dıyodu doktor hayır sezeryana alcam... kadında en sonunda hayır ben normal dogurcam baska hastaneye gıdıyorum degınce doktor oyle normale aldı dusunsene kadın ertesı gun ayakta dolasabılıyodu gayet rahat sezeryan olsaydı omur boyu onu cekcektii
ne yaptım ki ben onaa mirmirmirmir
iyiyim canım bende
sırt ağrıları ile uğraşıyorum
yemek yedim geldim ama midem fena oldu
sen nasılsın
ıyıyım bıdenem.... yemegımızı yedık sımdı patlıcam... nerdeyse bı ekmek yedım akannehir sen nasılın bebiş kısımız nasıl??
Yok canım ne tribi.. kime neden trip yapalım... benimki sadece merak....
O hikayelere bakınız: kaç kişi anlatırsa anlatsın hepsinin başı; "bir tanıdığımın tanıdığı/akrabası/arkadaşı/komşusu..."vs oluyor. Bir kişi de çıkıp "ahan da ben doğurdum başıma bunlar geldi" demiyor.
Bu konuda en iyisi şunu yapmak olur: Hastaneyi araştırın. Kaç doğuma girilmiş, kaçında başarılı, kaçı normal, kaçı epidural olmuş? Hiç ölen hastası olmuş mu vs vs. Bilgi alabilirsiniz. Hastanelerin soru şikayet bölümlerine mail atarak.
merhaba canım
hoşgeldinn
ben ameliyat olduğumdan dolayı %70 gibi sezeryan olucam ama epidüral hiç istemiyorum bayıltsınlar tamamen beni
normal doğum olursada nasıl olcağını bilmiyorum ama belimden iğne olmak istemiyorum hayırlısı hakkımızda
hoşbulduk datlım
naber nasılsın
Ay birbirimize nazımız geçmeyecek mi? Arkadaşız şurada...
İyiyim kuzum, ne olsun, yaşayıp gidiyoz. Nesle olmuşum biraz :sinifsinif: Durup dururken genzim dolmuş, öksürüp duruyorum. Ihlamurla halletmeye çalışıyorum. İlerlerse yarın doktora görüneyim diyorum. Sen nasılsın görüşmeyeli?
hoşbulduk canım
nasılsınn
canım ya bişey yapmasanda bazen öle oluyor
benimde verdiğim selamlar bi kişi tarafından alınmıyor ama nedenini bilmiyorum
ve ilgilnmiyorum ilk başta bozuluyodum ama artık umursamıyorum yaniii
görmezden geliyorum şakkıdı
Epidural sezaryen yerine, epidural normal doğum daha kolay değil mi??