yok tatlımşekerm en son kan tahlıllerınde yanı yoktu... 24. haftada yapcak canım postprandial glikoz ıcın... ama olmadı bu cumartesı yaptırayım yanı ole dusunuyorum... ama canım seker olsa bole olmam yanı canım oyle tatlı bısey ıstemıyo... hatta hamılelıgımden berı normalde 2 kasık seker kullanırken bunu yarıma dusurdum... fazla gelmeye basladı yanı... şeker cıksa devamllı şeker isterım herhalde... ama aclık hıssedıyorum
gecmıs olsun datlım masa bası olunca yoruluyosundur farkında olmadan... benımde yedıgım gobusume gıddıyo ınan gobusum benden 2 metre onde gıdıyooo:)
[/COLOR]
iyiyim canım bildiğin gibi hep aynı:)))
O ilk bakılan açlık kan şekeri. Bu 24. haftadaki yükleme testi. Açlık kan şekerin oynayınca canın tatlı ister. Diğer türlü şeker alırsan Allah muhafaza komaya girersin. 24 haftadan önce yapmazlar yüklemeyi. Ben radevu ile gidiyorum ondan sordum.
Doğum için hediye istiyorsunuz kızlar ?
Hem konu değişsin hemde biraz söyle bi silkelenelim yavv
merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım bilgisayarda yada internetimde problem var fazla giremiyorum bu ara inşallah iyisinizdir kocaman öpüldünüz
Canım ben korkutmuyorum gerçekler bunlar kaçkişiden birkişi çıkıpta benim doğumum kolay oldu diyebiliyor ben hayatımda 1 kişiden duydum yaa korktuğum kadar değilmiş dediğini e bunu da söyleyebilirim ama çok yakın bir arkadaşımda çok kötü anlatıyor ben ona hamleyim haberini veriyorum kız bana hiii nasıl doğuracaksın diyor gerçekleri de bilmek lazım bizi neler bekliyor bilmeliyiz korkmayan korkmaz gene ama kendimizi de kandıramayız ancak evet doğum sancısı çok kötü ve ben bu sancıyı çekebilirim diyebiliriz.
haklısın canım doğum konusunu hiç düşünmemek lazım hepimiz geriliyoruz...
Ben de kocişe ne aldırsam diye düşünüyorum sen ne istiyorsun?
ben aslında hem trabzon set istiyordum ama biraz pahalı olucak diye bileziğe cevirdim ama tabi bundan kocamın haberi yok :)
ben aslında hem trabzon set istiyordum ama biraz pahalı olucak diye bileziğe cevirdim ama tabi bundan kocamın haberi yok :)
O ilk bakılan açlık kan şekeri. Bu 24. haftadaki yükleme testi. Açlık kan şekerin oynayınca canın tatlı ister. Diğer türlü şeker alırsan Allah muhafaza komaya girersin. 24 haftadan önce yapmazlar yüklemeyi. Ben radevu ile gidiyorum ondan sordum.
canım ama bıde benım soyle bıseyım var.. sabah gec kalkıyorum 12de eşim geıyo kahvaltı yapıyoruz akşam yemegıde 6:30 7 gıbı yıyoruz arada acıkıyorum tabı aclıga dayanamıyorum hamıle olunca herhalde 4 4:30 gıbı tekrar acıkıyorum... yemegıncede elım ayagım tıtrıyo... şimdi aklıma geldı bunlarr
Hİç aklıma bişey istemek gelmemişti . kaydirigubbakcemile3 Dün de bi konu okumuştum, yüz görümlüğü diye, akşama kocama dedim , kocacımmm sen bana yüz görümlüğü vermedinnn, O'da geçti artık dedi. kaydirigubbakcemile3 Doğum hediyesini istemeye şimdiden başlıyim. kaydirigubbakcemile3
Bu kadar olur kızım ya bende çok istiyorum ondan ama çok pahalı belki parça parça olarak aldırtabilirim..
canım ama bıde benım soyle bıseyım var.. sabah gec kalkıyorum 12de eşim geıyo kahvaltı yapıyoruz akşam yemegıde 6:30 7 gıbı yıyoruz arada acıkıyorum tabı aclıga dayanamıyorum hamıle olunca herhalde 4 4:30 gıbı tekrar acıkıyorum... yemegıncede elım ayagım tıtrıyo... şimdi aklıma geldı bunlarr