2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O ilk bakılan açlık kan şekeri. Bu 24. haftadaki yükleme testi. Açlık kan şekerin oynayınca canın tatlı ister. Diğer türlü şeker alırsan Allah muhafaza komaya girersin. 24 haftadan önce yapmazlar yüklemeyi. Ben radevu ile gidiyorum ondan sordum.

Doğum için hediye istiyorsunuz kızlar ?
Hem konu değişsin hemde biraz söyle bi silkelenelim yavv

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım bilgisayarda yada internetimde problem var fazla giremiyorum bu ara inşallah iyisinizdir kocaman öpüldünüz

Merhaba canım!benide aranıza aldığınız için çok teşekkürler.Çok güzel paylaşımlarda bulunacağımızdan eminim.
kilo:48
son adet tarihi:1 kasım 2009
bebişin cinsiyeti:erkek
bebişin adı:ayberk
3'lü test yapıldı
görüşmek üzere canım

tatlım dur ben bunu doktoruma bı sorayım... canım ınan hamılelık cok garıp bıseymıs ya... vucudun tamamen degısıyo... herseyın degısıyo... Rabbım kotu seyler gostermsın ıns...

Doğum için hediye istiyorsunuz kızlar ?
Hem konu değişsin hemde biraz söyle bi silkelenelim yavv

Parayla satın alınabilecek herşeye sahibim çok şükür. Sadece ve sadece kocacığımın geceleri kalkıp aradabir bebeği pişpişlemesini istiyorum, hepsi bu.

Ben de ablamın sezeryanlı halini görünce hiç sezeryan olasım yok .Birde doğuma giderken kameraya çekiyoduk.Daha evdeyiz , sabahın körü, ablam saçlarını düzleştiriyo, bizde öyle ,süsleniyoruz, makyajımızı yapıyoruz. Ablamı çekiyoruz kameraya, diyoruz bugün karnındaki bebek çıkıcak falan. Sanki düğüne gidiyo gibi hazırlandık bi de, tam komediydi. Birde bebek doğdu, ben annem ikiz kardeşim ablama refakatçi olduk, oda genişti Allah'tan, tekli 2 koltuk vardı, açılıp yatak oluyodu.Onlarda yattık.Bİrde odanın kapısını kilitledik mi ne olur ne olmaz, ilk yeğenimdi, bebeği çalarlar falan. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Meğer gece hemşire gelip bebeği kontrol ediyomuş, mama falan veriyomuş, çünkü annesini emmedi hiç. kaydirigubbakcemile3

ben aslında hem trabzon set istiyordum ama biraz pahalı olucak diye bileziğe cevirdim ama tabi bundan kocamın haberi yok :)

Hİç aklıma bişey istemek gelmemişti . kaydirigubbakcemile3 Dün de bi konu okumuştum, yüz görümlüğü diye, akşama kocama dedim , kocacımmm sen bana yüz görümlüğü vermedinnn, O'da geçti artık dedi. kaydirigubbakcemile3 Doğum hediyesini istemeye şimdiden başlıyim. kaydirigubbakcemile3

canım ama bıde benım soyle bıseyım var.. sabah gec kalkıyorum 12de eşim geıyo kahvaltı yapıyoruz akşam yemegıde 6:30 7 gıbı yıyoruz arada acıkıyorum tabı aclıga dayanamıyorum hamıle olunca herhalde 4 4:30 gıbı tekrar acıkıyorum... yemegıncede elım ayagım tıtrıyo... şimdi aklıma geldı bunlarr

Benimde hep bişeyler yiyesim var. Hiç boş durmuyorum. kaydirigubbakcemile3

akşam yattık ta kocişim kendiliğinden dedi vallahi tektaş alıcakmış canım benim ilk evlenme teklifi ettiği gün almıştı birtane bu da 2.si olucak inşallah allah sağlık sıhhat versin de bize onlar olmasa da olur:))))

bende düğünde aynı hatayı yaptım kaynanamlardan bişiy istemedik oda dopal olarak yapmadı isteseydiniz filan muhabbeti oldu bende simdiden başladım kaynanama
hem kızıma hem kendime bilezik istiyorum dedim ama alırmı bilmiyorum

3 hafta sonra testte çıkar nasılsa neyin var, neyin yoksa. Hayırlısıyla birşeyin yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…