- 18 Eylül 2009
- 5.669
- 5
Benim hiç bi bilgim yok . bilmiyorumkismile
İçinde 5 parça bebek seti var: ana kucağı, kanguru, portbebe, eşya taşıma çantası ve alt açma seti. Ama ne kadar kullanışlı onu bilemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç bi bilgim yok . bilmiyorumkismile
İçinde 5 parça bebek seti var: ana kucağı, kanguru, portbebe, eşya taşıma çantası ve alt açma seti. Ama ne kadar kullanışlı onu bilemiyorum.
kalçanızın ağrıma sebebi doğuma hazırlanmak kötü değil tam tersi iyi bence yavaş yavaş genişliyoruz:))
Merhabalar kızlar..iyi haftalar )
Herkes iyidir inşallah..
Bende genelde iyiyim ama benim tam kalçamın üstü yani kalçamdaki kemik çok ağrıyo.sol taraf.özellikle yürüyüşlerde..mesela dün biraz eşimle yürüdük.başlarda bişey yok ama sonraları hep aynı yerden ağrı oluyo.ve bütün akşam tv izlerken uzanırken bi taraftan bi tarafa dönerken bile ağrı yapıyo ( sizlerde böle bişey yaşayan varmıkii..neden olabilir acaba? çarşamba dr randevum var sorcam ama sizede bi sorayım dedim...
hoşgeldin cnm :) bizde bi sorun yok sende iyisindir umuyorum:)
p.tesi leri hiç çekilmez oluyorlar zaten
Hoş geldin canım, bende seni merak ettim , facete sormuştım seni. opuyorumnanaktan Biz iyiyiz sen nasılsın ?
Evet çok değişik bişey, içinde dönüyo falan,yeni yeni hissediyorum dönmeleri, tekmelerini önceden hissediyorum. Şu an bile hareket ediyo. Sabahta uyansam mı uyanmasam mı karar veremedim, birden 2 tekme geldi, " kalk anne kahvaltı edelim " der gibi . Kalktım bende o yüzden. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ya foto yükleyemiyorum evden ancak bilg. yükleyip iş yerine yollayıp eklemem lazım. Eşyaları uğursuzluk getirmesin diye eve getirmiyorum annemdeler alınca ondan hemen koyucam resimleri
Mobilyanın fotosu yok maskoda şeker bebeden buldum canım
Kız bak bi benim mesajı alıntı yapmamışsın, bende cevap yazmıştım sana, Hıhhhh, küstüm. :dilcikar: :dilcikar: :roflol:
sağol canımcım bende bildiğin gibiyim işte
ev aradık hafta sonu ama bulamadık onun yorgunluğu var üstümde
sıkıcı kapalı hava yoğun bi pzt
anlıyacağın çekilmez oldum bugünlerdee
ne hayırlı gelinsin :) ben hiç k.validemin yada annemin adı koymayı düşünmedim gerçi onlarda istemiyorlar ama yine de koymazdım
benimde öyle sadece sağ tarafım zaten adet olucağım zamanda ağrırdı bi yerde okumuştum genişliyormuşuz yani sonuçta o bebecikler nasıl çıkcak :))
benimde öyle sadece sağ tarafım zaten adet olucağım zamanda ağrırdı bi yerde okumuştum genişliyormuşuz yani sonuçta o bebecikler nasıl çıkcak :))
O kadar resim ekledim, bi kişi bile yorum yapmadı . Hıhhhhhhhh. :dilcikar: :dilcikar:
Hmmmm...
Toptan bir yorum yapmıştım ben. O senin bambili battaniyen var ya Taç'ın ürünü değil mi o? Onun mavisini çok aradım bulamadım maalesef gamyoncuiremsu
Eminönünden almıştım onu.Değil sanırım. Onları demiyorum ki hem, az önce yeni resim ekledim o resimlerin devamına. kaydirigubbakcemile3
Çok pis güldürürüm hiç acımam. Çalıştığım yerden gelmedi maalesef soru kaydirigubbakcemile3 . Şimdi mobilya malum ahşaptan. Doğal olarak ahşap kadar sabit tutmaz, yani sanmıyorum tutsun. Bir de o alt açma aparatı oraya sabit değil. Parçasını çıkarabiliyorsun istediğin zaman.
Park yatağın en iyi yanı, katlanıp kaldırılabilir olması. Kocaman yatağı, yarısından küçük bir pakette aldık. Montajı biraz sorun olmuş internetten alanlarda. Onun da püf noktası, yatağı kurarken önce yanlarını açacaksın, sonra ortasında yukarı bakan bir düğme var onu aşağı itince yatak yayla gibi açılıyor. Biz katlayıp kurdurtmuştuk satıcıya, oradan öğrendik.
Canım aynen kurban bayrmında kayınvalidem bacağından ameliyat olmuştu hem bizim katı hem aşağı katı hem de apartman merdivenlerini falan heryeri ben temizlemiştim hem de bilirsin bayram temizliği didik didik heryeri vallahi rabbimin koruduğuna bişeycik olmuyor sonra öğrendimki hamileymişim e tabi kanamalar falan da olunca ben yattım mecburen kayınvalidem kalktı o bana baktı bu sefer:))))
merhaba kıslarr
ben geldim nasılsınızz
yoğun bir pazartesi günü
Yoğurt severim ve tüketirim. Bir de her akşam maden suyu içiyorum, kalsiyum oranı sütten daha fazla, hem de yağ yok + mide yanmasına da birebir. Ayrıca yeşillerde de bol miktarda kalsiyum var, örneğin marul, kıvırcık, hem kalsiyum hem c vitamini deposu; barsaklara da iyi geliyor. Yani yerine koyacak şeyleri hiç eksik etmiyorum.
ben alcam o 5li setten eşimle gecen bı erd sorduk 5li sete 45 tl ddı..
Hangilerini yeni ekledin çıkaramadım ama, o davşanlı taca bayıldım. Benim kızım olacak, başında da öyle taç olacak, o uzun kulakları ısırır dururdum artık :asigim:
bende bayıldım taca canım takıp gezse sole ortalarda ayyyy:)
Yoğurt severim ve tüketirim. Bir de her akşam maden suyu içiyorum, kalsiyum oranı sütten daha fazla, hem de yağ yok + mide yanmasına da birebir. Ayrıca yeşillerde de bol miktarda kalsiyum var, örneğin marul, kıvırcık, hem kalsiyum hem c vitamini deposu; barsaklara da iyi geliyor. Yani yerine koyacak şeyleri hiç eksik etmiyorum.
O kadar resim ekledim, bi kişi bile yorum yapmadı . Hıhhhhhhhh. :dilcikar: :dilcikar:
slm herkese..iş yerindeyin bu ara işler durgun bende bu siteye göz atmak istedim ve yeni aranıza katıldım.foruma ağustos anneleri yazdım ve karşıma 296 sayfalık bu forum çıktı :) ee bende ağustosta kısmet olursa anne olacak biri olarak merak ediyorum tabi diğer anne adaylarının neler yaptığını..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.doktora her gidişimde ilk aklıma gelen sağlıklı olup olmadığı valla...herkese mutlu günler mutlu hamilelikler....
Hangilerini yeni ekledin çıkaramadım ama, o davşanlı taca bayıldım. Benim kızım olacak, başında da öyle taç olacak, o uzun kulakları ısırır dururdum artık :asigim:
Bende cok begendİm de nazar deĞmesİn dİye yorum yapmak İstemedİm hepsİ cok cİrkİn seyler canım :)
nerdeee ben hemen bakiiiym