2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.kraftbaby.com/productDetails.asp?show=details&mainCategoryID=001005002&alter=001005

Linkte değişik renkleri var. Normalde 230 ile 245 arası değişiyor, aynı ürün başka mağazalarda. Biz peşin aldık herşeyini aynı mağazadan, o yüzden 209 liraya indirdiler. Mavisi tükanda yoktu, lacideki o hayvancıklar beni öldürüyor ama aldık işte. Rengine değil de kalitesine tav olduk 4'ümüz.

Bizde park yatak düşünüyoruz..güle güle kullanın :)
ben yalnız ebatı bulursam biraz daha büyük-geniş alıcam..renk larakta mavi-krem bi bulsam keşkemm..çünkü ben odayı bu renklerde düşünüyom..

http://www.kraftbaby.com/productDetails.asp?show=details&mainCategoryID=001005002&alter=001005

Linkte değişik renkleri var. Normalde 230 ile 245 arası değişiyor, aynı ürün başka mağazalarda. Biz peşin aldık herşeyini aynı mağazadan, o yüzden 209 liraya indirdiler. Mavisi tükanda yoktu, lacideki o hayvancıklar beni öldürüyor ama aldık işte. Rengine değil de kalitesine tav olduk 4'ümüz.

mavi-gri ve kırmızı-gri si de güzelmiş ama laciivert te çok hoş yalnız anlamadım ayıcıklara niye taktın sen ne güzel işte bebiş eğlenecek onlarla kıpır kıpır:emir_bebek:

Enee benim de sağ tarafım ağrıyor, ama sürekli ağrıyor. Gece yatmadan, sabah uyanınca, gezerken, otururken... yataktan oluyor sanıyordum, belki de çok ağırlık veriyorum ondandır.

Sendedemi oluyo..:KK43:( ya böle benim belimde filan değil.tam kalça kemiği..yürürken çok zorlanıyorummm bazenn..inşallah önemli bişey değildir..

Hoş geldin canım, bende seni merak ettim , facete sormuştım seni. opuyorumnanaktan Biz iyiyiz sen nasılsın ?

Evet çok değişik bişey, içinde dönüyo falan,yeni yeni hissediyorum dönmeleri, tekmelerini önceden hissediyorum. Şu an bile hareket ediyo. Sabahta uyansam mı uyanmasam mı karar veremedim, birden 2 tekme geldi, " kalk anne kahvaltı edelim " der gibi . Kalktım bende o yüzden. kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ya foto yükleyemiyorum evden ancak bilg. yükleyip iş yerine yollayıp eklemem lazım. Eşyaları uğursuzluk getirmesin diye eve getirmiyorum annemdeler alınca ondan hemen koyucam resimleri

Mobilyanın fotosu yok maskoda şeker bebeden buldum canım

Kız bak bi benim mesajı alıntı yapmamışsın, bende cevap yazmıştım sana, Hıhhhh, küstüm. :dilcikar: :dilcikar: :roflol:

Ya özür dilerimmmmm:asigim:

Ya foto yükleyemiyorum evden ancak bilg. yükleyip iş yerine yollayıp eklemem lazım. Eşyaları uğursuzluk getirmesin diye eve getirmiyorum annemdeler alınca ondan hemen koyucam resimleri

Hiiiiiii, vallahi görmedim tatlım ya, çok özür dilerim bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile , küsme ne olur...
[/Q

Ay özür dilemeyin canlarım öylesine naz yaptım biraz

ekleyince görürüz artık benim erkekimin hiiiçbirşeyi yok daha bir tane tulum 2 de çorap başka birşeyi yok heee bir de babannemin ördüğü hırka ve yelek var hepsi de evde valla amaaan inanmamak lazım le şeylere hem artık 6.aya giriyoruz uğursuzluğu felan kalmamıştır.
Ben de bu haftayı hayırlısıyla bir atlatayım haftasonu dooooğru maskoya sonra kıyafette alıcam oğluşuma yeter ki sonuçlarımız iyi gelsin baakalım ben bu hafta oğlumu 2 kez görücem çarşamba kedi doktoruma randevum var perşembe de detaylı usg ye....

Son düzenleme:
Sendedemi oluyo..:KK43:( ya böle benim belimde filan değil.tam kalça kemiği..yürürken çok zorlanıyorummm bazenn..inşallah önemli bişey değildir..

Belimde değil gıı, popişim ağrıyor. Sanmam yaw ne olabilir ki? Benim randevuma daha 15 günden fazla var. Sen öğrenince bana da söyler misin?

Ya özür dilerimmmmm:asigim:[/QUOTE]

:roflol::roflol: Şaka yapmıştım canım, ne özürü. opuyorumnanaktan Bende bluetoothla atamadım resimleri, sonradan aklıma geldi, benim telin hafıza kartının bi parçası vardı,onunla attım bilgisayara , birazdan ekliycem. bakalım beğenicek misiniz kızımın cicişlerini.Telle çekiyorum, biraz soluk çıkıyo ama olsun. kaydirigubbakcemile3

Belimde değil gıı, popişim ağrıyor. Sanmam yaw ne olabilir ki? Benim randevuma daha 15 günden fazla var. Sen öğrenince bana da söyler misin?

Tabi canım sölerim..gündede koca koca iki bardak süt içiyom..dengeli beslenmeye çalışıyorum..kalsiyum eksikliği filan değildir dimi..ayy neyse çarşamba sorarız artık..

olsun bulunmayacak birşey mi?Ben de yaptım içiyorum şu an:lepi:

Sizin yüzünüzden ben de içiyorum :kahve:

Bizde park yatak düşünüyoruz..güle güle kullanın :)
ben yalnız ebatı bulursam biraz daha büyük-geniş alıcam..renk larakta mavi-krem bi bulsam keşkemm..çünkü ben odayı bu renklerde düşünüyom..

İnşallah bulursun, biz de sipariş verdik boyayı, mavi olacak oğluşumun odası. Marsall'ın çiğ damlası rengini istiyoruz. Hafta sonu boyayacak kocişimle k.pederim.

mavi-gri ve kırmızı-gri si de güzelmiş ama laciivert te çok hoş yalnız anlamadım ayıcıklara niye taktın sen ne güzel işte bebiş eğlenecek onlarla kıpır kıpır:emir_bebek:

O ayıcıklara değil, lacivert yatağın başında ve ayak ucunda desenler var, ayıcıklı filcikli, pazen gibi duruyor. Benim kafama takılan o desenler. Hani bebek yatağı en nihayetinde ama aklım mavide kaldı ondan sanırım.

Tabi canım sölerim..gündede koca koca iki bardak süt içiyom..dengeli beslenmeye çalışıyorum..kalsiyum eksikliği filan değildir dimi..ayy neyse çarşamba sorarız artık..

Eksiklik popodan mı belli olacak? süt içemiyorum, yalnızca light süt iniyor boğazımdan aşağı. Kokuyor felaket burnuma. Çok sevinirim canım, şimdiden sağol.

Kızlar bebeğimin cicişlerine yenilerini ekledim. Bakın bakiim beğenicek misiniz. Bu arada resimlerin birinde kot elbise var, onu 1 tl ye aldım ayıptır söylemesi .:roflol: :roflol: Pazarda adamın biri satıyodu.Pantolonlarda vardı ama kadınlar kapmıştı 5'er tane. Bana bi tek elbise kaldı. :roflol:

ekleyince görürüz artık benim erkekimin hiiiçbirşeyi yok daha bir tane tulum 2 de çorap başka birşeyi yok heee bir de babannemin ördüğü hırka ve yelek var hepsi de evde valla amaaan inanmamak lazım le şeylere hem artık 6.aya giriyoruz uğursuzluğu felan kalmamıştır.
Ben de bu haftayı hayırlısıyla bir atlatayım haftasonu dooooğru maskoya sonra kıyafette alıcam oğluşuma yeter ki sonuçlarımız iyi gelsin baakalım ben bu hafta oğlumu 2 kez görücem çarşamba kedi doktoruma randevum var perşembe de detaylı usg ye....

Ben de odayı açmadan koymak istemiyorum eşyalarını. Zaten istesem de koyamam, hepsi kutusunda. Haftasonu kurdurup foto çekerim. Tek bi battaniyesi var k.validemler almış, açıkta duruyor, o da tek diye koymuyorum. Biriksin azıcık.
5'li setlerle ilgili birşeyler sormuştum. Bilgisi olan var mı?

Ben de odayı açmadan koymak istemiyorum eşyalarını. Zaten istesem de koyamam, hepsi kutusunda. Haftasonu kurdurup foto çekerim. Tek bi battaniyesi var k.validemler almış, açıkta duruyor, o da tek diye koymuyorum. Biriksin azıcık.
5'li setlerle ilgili birşeyler sormuştum. Bilgisi olan var mı?

Benim hiç bi bilgim yok . bilmiyorumkismile

Süt içemiyosan yoğurt ye canım, sütten daha yararlı olduğunu duymuştum. boshayallersmile

Yoğurt severim ve tüketirim. Bir de her akşam maden suyu içiyorum, kalsiyum oranı sütten daha fazla, hem de yağ yok + mide yanmasına da birebir. Ayrıca yeşillerde de bol miktarda kalsiyum var, örneğin marul, kıvırcık, hem kalsiyum hem c vitamini deposu; barsaklara da iyi geliyor. Yani yerine koyacak şeyleri hiç eksik etmiyorum.

X