- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
oyyyy canım istedi yavvv şimdi yapıcam bitane kendime arada bir bitaneden bişi olmaz demi ama....
canın istediyse iç ama hepsini bitirme yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyyy canım istedi yavvv şimdi yapıcam bitane kendime arada bir bitaneden bişi olmaz demi ama....
bende sadece tekme değil sanki dönme gibi hissediyorum ama bazen göbek deliğimin sağında mesela dün bi şeyler olup durdu bayada uzun sürdü yani bi oluyo duruyo sonra tekrar ama çözemedim. bunu direk hissetmek gerekmez mi yani benim ki bi garip
Günaydın, hoşgeldin. Olsun canım ne kusuru, arkadaşız şurada. Çok teşekkür ederim tatlım. Düz mavisi yoktu ne yazık ki. Lacivertini aldık. Onunda baş ve ayak ucunda hayvancıklar vardı, biraz tereddüt ettik ama siyah-krem renginden iyidir sonuçta.
canın istediyse iç ama hepsini bitirme yinede
merhaba kıslarr
ben geldim nasılsınızz
yoğun bir pazartesi günü
merhaba kıslarr
ben geldim nasılsınızz
yoğun bir pazartesi günü
saol canım gercekten cok guzel almıssınız benımde hafta sonu acıkogretımden sınavım var ıstemedende olsa strese gırıyorum gıdıp calıscam ama calısırkende uykum gelıyor napcam bılmıyorum kendıne ıyı bak canım hoscakal
merhaba kıslarr
ben geldim nasılsınızz
yoğun bir pazartesi günü
bende de oluyor cnm o dönme gb sürtünme gibi.bunun tarifi çok zor ya insan yaşamadan bilemez heralde :S
Hoşgldin Burcucum bis iyiyiz oğluşumla siz nasılsınız?
Merhaba, hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın?
Kolay gelsin tatlım. Sen de kendine iyi bak.
hoşgeldin cnm aynen dediğin gibi yoğun ve sıkıcı bir p.tesi
oyyy canım benim haklısın yaaa yazdıklarını okudum şeker.Çok güzel olsa alışveriş yapmak ben yapamıyorum ya şimdi kıskançlığımdan yazmadım heralde:kedi:kaydirigubbakcemile3fırfırlı donlar bandanalar falan valla kız çocuklarına çook güzel şeyler var e fotolarını çek koy da görelim ona göre yorum yapalım bari kuşşş
mobilya olayına gelince biz de bakıcaz ama erken daha galiba kayınvalidem de demiş eşime çok erken diye ama ben doğmadan odasını hazırlamak istiyorum bir de beğendim mobilyanın fotosu falan yok demi canım?
Hiiiiiii, vallahi görmedim tatlım ya, çok özür dilerim bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile , küsme ne olur...[/Q
Ay özür dilemeyin canlarım öylesine naz yaptım biraz
wildcat yazıcam yazııcam yazamadım bir türlü parkyatak güzelmiş hakikaten rengi de çok hoş erkek çocuğuna gidebilicek gibi bir renk.Fiyatı ne adar şeker?Bir de başka renkleride var mı?
merhaba kıslarr
ben geldim nasılsınızz
yoğun bir pazartesi günü
Mobilyanın fotosu yok maskoda şeker bebeden buldum canım
Hiiiiiii, vallahi görmedim tatlım ya, çok özür dilerim bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile , küsme ne olur...[/Q
olumunekankayizsmile a.s.
Merhabalar kızlar..iyi haftalar )
Herkes iyidir inşallah..
Bende genelde iyiyim ama benim tam kalçamın üstü yani kalçamdaki kemik çok ağrıyo.sol taraf.özellikle yürüyüşlerde..mesela dün biraz eşimle yürüdük.başlarda bişey yok ama sonraları hep aynı yerden ağrı oluyo.ve bütün akşam tv izlerken uzanırken bi taraftan bi tarafa dönerken bile ağrı yapıyo ( sizlerde böle bişey yaşayan varmıkii..neden olabilir acaba? çarşamba dr randevum var sorcam ama sizede bi sorayım dedim...
merhaba kıslarr
ben geldim nasılsınızz
yoğun bir pazartesi günü
bence de bunun tarifi çookk zor daha önce yaşadığın hiçbirşeye benzemiyor hele şu dönme sürtünme hareketi yok mu resmen içimde canlı birşey ve hacimli bir hareket çok ilginç elimi koyuyorum dönme hareketine rastgelirsem eğer bütün elim hareket ediyor karnımın üstünde...çok ilginç bişi bu...
Ya foto yükleyemiyorum evden ancak bilg. yükleyip iş yerine yollayıp eklemem lazım. Eşyaları uğursuzluk getirmesin diye eve getirmiyorum annemdeler alınca ondan hemen koyucam resimleri
Mobilyanın fotosu yok maskoda şeker bebeden buldum canım
Kız bak bi benim mesajı alıntı yapmamışsın, bende cevap yazmıştım sana, Hıhhhh, küstüm. :dilcikar: :dilcikar: :roflol: