2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok pis güldürürüm hiç acımam. Çalıştığım yerden gelmedi maalesef soru kaydirigubbakcemile3 . Şimdi mobilya malum ahşaptan. Doğal olarak ahşap kadar sabit tutmaz, yani sanmıyorum tutsun. Bir de o alt açma aparatı oraya sabit değil. Parçasını çıkarabiliyorsun istediğin zaman.
Park yatağın en iyi yanı, katlanıp kaldırılabilir olması. Kocaman yatağı, yarısından küçük bir pakette aldık. Montajı biraz sorun olmuş internetten alanlarda. Onun da püf noktası, yatağı kurarken önce yanlarını açacaksın, sonra ortasında yukarı bakan bir düğme var onu aşağı itince yatak yayla gibi açılıyor. Biz katlayıp kurdurtmuştuk satıcıya, oradan öğrendik.

canım ya bu park yatak kaç yaşa kullanılıyoo?nette bende onlara bakıyodum ama kararsız kalmıştım..

Ben de YKM'de çok cici pembe simli kız bebek ayakkabısı görmüştüm. Nasıl da özenmiştim. Kız bebekler için bir sürü şey var, erkeklerde hep alışılmış ürünler...
Bizim eşyalar yerleşsin, ilk işim fotolarını koymak olacak siteye. K.validemle dışarı çıktığımızda (bu her hafta çarşambaya denk gelir genelde), hastane çıkışı, battaniyeler falan bakmaya gideriz sanıyorum ki. Taç'ın bir battaniyesi vardı: 29liraya satılıyordu, büyük boy bebek winnieli. Küçüklerden tavsiye etmedi satıcı kız, 3-4 aylıkken kullanamazsınız demişti, eh bebek büyüyor ne de olsa. Bir de şu 5'li setler var ya; içinde ana kucağı, kanguru, altaçma vs var. Hakkında bilgisi olan var mı??

canım biz de e-bebekte erkek bebek için sanırım 1 yaşında falan giyilebilecek çok tatlı spor bir mont gördük ama bayyyıılldımm tabi eşimde bayıldı kayınvalidem yamımızdaydı 99 tl falandı eğer kayınvalidem yanımızda olmasaydı kesin aldırırdım eşime onu çokkk güzeldii çünkü bir erkek bebek için gördüğüm en güzel şey diyebilirim giydirince çok tatlı durur eminim ama aklıma düşüyor ne yapıp edip aldırıcam eşime o montu 100 tl nerelere gitmiyor ki içimde kaldı vallahi ki eşim de bayıldı çokk beğendi..

hoşbulduk cnm anıslsın?

iyi sayılırım canım bu hafta biraz heyecanlıyım endişeliyim sabırsızım.çünkü bu hafta benim için çok önemli amniyosentez olalı tam 15 gün oldu 3.hafta içinde heran arayabilirler sonuç için bakalım beklemedeyim.Bir de perşembe detaylı usg var bakalım bu haftayı hayırlısyla güzel haberlerle atlatırsam doğuma kadar kafam rahat olacak yani benim için bu hafta bir dönüm noktası diyebilirim.İnşallah allah kötüşeylerle karşılaştırmaz beni çünkü hiç ama hiç hazırlıklı değilimmafoldumben

arkadaşlar bebek hareketlerini karnın neresinde hissediyorsunuz? benimki çoğu zaman kasıklarda (bazen de karnımda oluyor) ama bildiğim kdrıyla bebek bu haftalarda böbek deliğine doğru yukarı çıkıyor.benimki bebek hareketi değil mi yoksa:S

iyi sayılırım canım bu hafta biraz heyecanlıyım endişeliyim sabırsızım.çünkü bu hafta benim için çok önemli amniyosentez olalı tam 15 gün oldu 3.hafta içinde heran arayabilirler sonuç için bakalım beklemedeyim.Bir de perşembe detaylı usg var bakalım bu haftayı hayırlısyla güzel haberlerle atlatırsam doğuma kadar kafam rahat olacak yani benim için bu hafta bir dönüm noktası diyebilirim.İnşallah allah kötüşeylerle karşılaştırmaz beni çünkü hiç ama hiç hazırlıklı değilimmafoldumben

içini ferah tutu cnm ben eminim güzel sonuçlar çıkacak
ne güzel bi akç gün sonra meleğini göreceksin demek süper valla ben daha çok var off
tadını çıkar cnm

kötü bi sonuç çıkmayacak..sakın canını sıkma böyle bişey düşünme bile..allahın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz canım benimolumunekankayizsmile

Canım gormedım ınan kı neyse gel ayrıntılı konusalım ac kalma sımdı tamam mı anlat bıze...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cok guldurdun tatlım benı ya... bende hıc tahmın etmıyodum ınan haıle olabılcegımı hatta kurban bayramıydı ya bır temızlık yaptım kı varya... halılar perdeler hepsını kendı basıma... Rabbımın korudugu gıbı kımse korumuyo ınan kı ya...normalde benım o hareketıme gore bebegın dusmesı lazımdı...

bide park yatak konusunda bızde dusunmeye basladık park yatakta sana sorayım takılanları kafama... şimdi canım bebgın alt degıstırme yerı varya oraya bebegı koyunca onu havaya kalkmıyomus normal ahsap mobılya gıbı sabıt duruyomu yoksa???

Canım aynen kurban bayrmında kayınvalidem bacağından ameliyat olmuştu hem bizim katı hem aşağı katı hem de apartman merdivenlerini falan heryeri ben temizlemiştim hem de bilirsin bayram temizliği didik didik heryeri vallahi rabbimin koruduğuna bişeycik olmuyor sonra öğrendimki hamileymişim e tabi kanamalar falan da olunca ben yattım mecburen kayınvalidem kalktı o bana baktı bu sefer:))))

valla keşke yardımcı olabilsem benimde bi yerlerimde bi şeyler oluyor ama bebeğim mi başka bi şey mi çözemedim

canım ya bu park yatak kaç yaşa kullanılıyoo?nette bende onlara bakıyodum ama kararsız kalmıştım..

0'dan 4 yaşa kadar kullanılıyormuş. 4'e kalmaz, yatak alırım ben oğluşuma, onu da sadece park olarak kullanırız artık.

kötü bi sonuç çıkmayacak..sakın canını sıkma böyle bişey düşünme bile..allahın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz canım benimolumunekankayizsmile

aaaah aaahh inşallah bu güne kadar hiç kötü düşünmüyordum ama bu günlerde içime öyle bir korku düşü işte çok korkuyorum allahım yardım etsin:Saruboceq:

ne güzel bi akç gün sonra meleğini göreceksin demek süper valla ben daha çok var off
tadını çıkar cnm

ooofff benimde daha çoook var..ayın 20si gelmezde şimdi ya poffff...bende eski fotolarına bakıp duruom walla..anca ööle hasret giseriom bebişimle..neyse allahtan ayon 20 sinde ayrıntılım war..bir görcem pir görcem inşallahalkisalkisalkis

Aklına kötü şeyler getirme. Herşey çok güzel olacak.

arkadaşlar bebek hareketlerini karnın neresinde hissediyorsunuz? benimki çoğu zaman kasıklarda (bazen de karnımda oluyor) ama bildiğim kdrıyla bebek bu haftalarda böbek deliğine doğru yukarı çıkıyor.benimki bebek hareketi değil mi yoksa:S

Canım benimki normalde düz otururken karnımın alt sağında hissediyorum tekmeleri ama sola yattım diyelim direk solda hissediyorum bazen göbek deliğime yakın hissettiğimde oluyor son zamanlarda ise bütün karnımın içinde tekmelediği zaman değil ama bu başka bir hareket dönme sürtünme gibi bişi karnımın tamamında büyük bir hareket hissediyorum:emir_bebek:

bende sadece tekme değil sanki dönme gibi hissediyorum ama bazen göbek deliğimin sağında mesela dün bi şeyler olup durdu bayada uzun sürdü yani bi oluyo duruyo sonra tekrar ama çözemedim. bunu direk hissetmek gerekmez mi yani benim ki bi garip

Ay canım eşin iyi ki doğmuş, sen de üzülme bence. Zira sen ona hediyelerin en güzelini verdin.
Odanız hayırlı olsun canım benim. Bizim evimiz kendimize ait ama oda meselesi meşakkatli. Çünkü gömme dolap yapılacak. O yapılana kadar şifonyer ve park yatak kullanmayı uygun bulduk, beşiği hiçbir yere kaldıramayız. Kraft markası aldık parkyatağı. Linkten nasıl olduğuna bakabilirsin. Fiyatı 209liraydı. Laciverdini aldık biz.

oyunata504l.jpg

canım gunaydın kusura bakma dun gece cıktım cok uykum vardı cok guzel park yatagı bebısının gorduklerım ııcnde en ıyısı bence hayırlı ugurlu yatmayı nasıp etsın allah :dance:

tadını çıkar cnm

inşallah canımcım yaaa buraya yazmasanızda içinizden dua edin benim için:Saruboceq:keşke sonuçlar iyi gelse de bebeğimi doğana kadar hiç görmesem:gitme:

hayırlısıyla hepimiz bebekleri sağlıklı kötü düşünmezsek kötü olmaz kızlar ama bak biz üzülürsek bebeklerde üzülür

slm kıslaaar biz geldikkk....yemeğimizi yedik karnımızı doyurduuuuk..yemeğin üstüne bi türk kayfesi çok ii giderdi ama çarpıntı yapıyoo şimdi riske atmayalım kendimizi..

oyyyy canım istedi yavvv şimdi yapıcam bitane kendime arada bir bitaneden bişi olmaz demi ama....

canım gunaydın kusura bakma dun gece cıktım cok uykum vardı cok guzel park yatagı bebısının gorduklerım ııcnde en ıyısı bence hayırlı ugurlu yatmayı nasıp etsın allah :dance:

Günaydın, hoşgeldin. Olsun canım ne kusuru, arkadaşız şurada. Çok teşekkür ederim tatlım. Düz mavisi yoktu ne yazık ki. Lacivertini aldık. Onunda baş ve ayak ucunda hayvancıklar vardı, biraz tereddüt ettik ama siyah-krem renginden iyidir sonuçta.

X