2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem'cim sakın üzülme. onun bu dünyada yiyip içeceği varsa ne yaparsan yap, istediğin kadar korun yine de oluyor.
benim yengem bebeği 6 aylıkken hem de spiral taktırdığı halde hamile kaldı. şimdi ikisi de büyüdü öyle rahat etti ki. iyiki olmuş diyor.
stres yapıp bebişini de üzme. sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:

iyi yolculuklar dilerim cnm ,umarım çok güzel vakit geçiririsiniz
gülşah cım iyi yolculuklar iyi vakit geçirmeniz dileğimle.bizde akşama annemdeyiz ben erken çıkıp geri kalan yemeklerimi tamamlıcam. yemekten sonrada eşim ben kardeşim ve eşi dışarı çıkıcaz.

çok güzel bir akşam olucak desene,ço eğlenirsiniz umarım
bizde kızçeyle evde oturucaz
aneme gidip gelirken biraz üşütmüşüz
hem zeynebin hemde benim burnum çeşme gibi akıyo tahriş oldu,bi de sürekli hapşırık var,inş hasta olmayız,zeynep öksürmeye de başladı,iacı vardı evde başladım dün gece inş çabuk atlatır
bizde riske atamak için evdeyiz

iyi yolculuklar tatlım size a.s.

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.

kuzularımızla daha nice seneler görmek dileğiyle....

özlem'cim senin de hem doğum günün hem de yeni yılın kutlu olsun canım.

çok sağol cnm,bende neler planlıyordum,bu ay hapla korunmaya başlayacaktım adet olmayı bekliyordum,okulumun bitmesine 2 hafta var,bitince dişlerimi yaptıracaktım,beyazlatacaktım,sonra diyetişsyene gidecektim doğumdan önce de aldığım kilolar vardı onları vereyim diye,çok planlarım vardı ama hepsi suya düştü,umarım hakkımızda hayırlısı olur
kızlar bende saçıma maşa yaptırdım birazda makyaj arkadaşlarım çok beğendi bugün:)) akşama bizde eşim ben kardeşim belki yemekten sonra dışarı çıkacağız :)

güzele ne yakışmaz tabi,eminim çok yakışmıştır,bukleleri çok severim bendeşimdiden iyi eğlenceler cnm

özlem canım ya ev daha iyi aslında bizde zaten fazla kalmayoz dışarda kuzucumla fazla ayrı kalmayalım.canım ıhlamur elma kabuğu falan kaynatıp içsene

ayşecim ya evet ilerde düşünürsünüz belki.ben aslında 2.istiyorum eşimde kararsız bir istiyor bir istemiyor ama tabi ona fikrini soran yok allah kısmet ederse birr kaza olmassa seneye ekimde tekrar düşünücem hamöile kalmayı

banucum güzel olmuştur bencede saçların bende bugün dalgalı fön çektirdim ama akşama bişey kalmaz:))

herşey dilediğin gibi olur inşallah tülay'cım. büyük konuşmak gibi olmasın ama biz kesin kararlıyız bir taneyle kalmaya.

ceylinim nasılsın tatlım

özlemcim kolay gelsin

tülaycım sen nasılsın

iyiyim canım. sen nasılsın. hazırlıklar yapılmış. çok eğlenceli bir yılbaşı geçirirsiniz umarım.
biz evdeyiz bu akşam da. ceylin'i bırakacak kimsem yok maalesef. televizyon izleyip çekirdek çıtlıycaz kaydirigubbakcemile3

az sonra okula gidicem sanırım bugün bir daha giremem
yeni yılda hepiniz çok mutlu olun inşallahh

çalışan anneler 3 gün tatil sizi bekliyor. kuzularınızla bol bol hasret giderirsiniz ne güzel zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…