2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sanada valla çok hamaratsınız banucum..
akşam olsada gitsek dimi
hatta yarın bu saatler olsaydı keşke de 3 gün tatil yapsaydıkkkkk kuzularımızla

maşallah sanada valla çok hamaratsınız banucum..
akşam olsada gitsek dimi
hatta yarın bu saatler olsaydı keşke de 3 gün tatil yapsaydıkkkkk kuzularımızla

aynen tatlım sizde cuma günü izinlisiniz demi ohh doya doya üç gün geçiririz kuzularımızla

akşamdan beri oğlumla uğraşıyorum ateş ateş akşam acildeydik sat 4 kadar bugün dok. gitik iğne verdi kıyamam oğlum akşamdan beri ağlıyor çok yorğunum işe gidemedim

Canım walla menü güzelmiş afiyet olsuncokacimcoook

Ne güzel misafir falan eğlenceli geçer inşallah akşamınızza.s.

ohhhhhh menüye bakk afiyet bal şeker olsun ayşecim hihoyyyt
sağol canım benim:))

kıss ayşe ben geliyorum yılbaşında size:))))))) menüye bak ya:))
gel kısss:)) ne güzel olurdu:))

senin menü de güzelmiş tatlım. değişik pilavları bende severim. perde pilavı şu hamurun içine konan demi?? hiç yemedim. o meze tarzı şeyleri ana yemekten daha çok severim ben. ama çok vakit alıyolar. kolay gelsin canım sanada.

ayşeee bu arada kazı nasıl pişirceksin bulabildinmi başka tarfiler
canım yaa,parçalamak zorunda kaldım güzelim hayvanı. önce haşlayığ sonra fırına atıcam.

akşamdan beri oğlumla uğraşıyorum ateş ateş akşam acildeydik sat 4 kadar bugün dok. gitik iğne verdi kıyamam oğlum akşamdan beri ağlıyor çok yorğunum işe gidemedim

geçmiş olsun canım.

ben çıkıyorum kızlar. gezmeye gidiyoz. öpüldünüz!! :))opuyorumnanaktan

iyi akşamlar herkese nasılsınız
hatis senin miniğin hastaymış geçmiş olsun güzelim hastalık çok zor yaa atlatırsınız inşallah en kısa zamanda

mrb kızlar nasılsınız hatis bebişin hastaymış geçmiş olsun canım.kızlar tülayın yılbaşı yemeğine bayıldım ben hiç şakşuka ve haydari yapmadım netten biraz baktımda hersitede farklı tarifler var beğenip yaptığınız tarif varsa verirseniz sevinirim.bende bugün sonunda istediğim mercimek köftemi yaptımcokacimcoook.bugün hava güzeldi pazara falanda gittim ev ihtiyaçlarını aldım.oğluma annem baktı bizden bu kadar haa buarada yılbaşına özel tatlı tarifiniz varmıopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlarrr
belki yarın olamam şimdiden iyi yıllar mutlu seneler olsun rabbim hepimize bol kazanç versin

biz kocamla 7 senedir hep evimizde akrabalarımızla kutluyoruz yeni yılı
bu sene ilkkez dışarıda olacağız.....şimdiden çok öptüm sizleri

selaaaamm canlar annemdeyim bi kaçgündür...

ayyy özleme çok şaşırdıgımı söyleyemeyecegim çünki hep diyodu dikkatsiz davranıyoz diye.. çok sevindim amaaaan yeni bebek, yeni hayat,yeni soluk,yeni aşkkkk:asigim:
hayırlı olsun özlemcim allah analı banalı büyütmek nasip etsin, allah yardımcın olsun.. agustos annesimi oluyon sen bakim??? artık bizizm topigide ugramazsın hekaydirigubbakcemile3

bizim bugün kontrol vardı kızım iyi maş. ama boyu yine 1santim gitmiş 67idi 68olmuş 8200idi 8650 olmuş ona sıkıldım tam basamıyo ve basınca popo geride kalıyo ayrlayamıyo kendini:ecrin_bebek: güzelce muayene etti görünürde bişi yok ama bi kemik ölçümü yapalım dedi tam idrar ve kan sayımına bakalım dedi eger gelişimde bişi varsa ilave bişiler veririz dedi kaslarıda gevşek olabilirmiş böyle olursa diger çocuklardan daha geç ataklar yapar dedi yani her çocuk 1yaşında yürüyosa defne 1,5 yaşında yürür dedi ama tüm bunları sonuçları görünce degerlendirecegiz dedi ona kafayı taktım üzüldüm eşimde kızdı saglıklı çok şükür tup gibi benim kızım anası gibi kısa olcak diyoo:mymeka: bissürü test oldu pazartesi yaptıracagız..

sizleri çok öptümmm

artık seneye ugrarım:roflol: :roflol:

cnm eşim korunuyordu son zamanlarda artık iyice sıkıya almıştık,bir kez kaçamak oldu böyle oldu
aaaaaaaaaaaaaa şok oldum canım yaaaakannehir çok da sevindim,bence çok güzel bi haber bu:sm_cool::sm_cool: benim de canım çekti şimdi yaaaaaaa:kedi: hayırlı uğurlu olur inşallahopuyorumnanaktan

Allah gönlüne göre versin cnm
günaydın herkese nasılsınız kızlar acayip başım ağrıyor birazda boğazım
geçmiş olsun cnm
günaydınlarr hepinize güzel mayıs annişleri:teytey: umarım herkes iyidir.özlemin hamilelik haberini okuyunca sanki kendim hamileymişim gibi mutlu oldumkaydirigubbakcemile2

tebrik ederim çok mutlu bi haber keşke bende böyle bi haber alsam bence mutlu olmalısın zor olucak ama yinede çok güzel opuyorumnanaktan

geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah ya
sağolun kızlar
inş cnm istiyorsan en kısa zamnada verirsin inş Allah
özlemcim tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallahhhh
benim için bir problem olurmu derken neyi kasteddin canım bir sağlık sorunun filan mı varki? :uhm:
peki kim bakcak çocuğa canım benim :1no2: yaaa
cnm sezeryan oldum ben,genelde 2 sene yasak sezeryan olanalara bebek,daha tam dikişler falan rahim herşey kendini toparlamamış oluyor o yüzden dedim
annem yakın sayılır cnm 1 saat var arada o gelir arada ben bakıcam artık nasıl olacaklsa
bende öyle olacağını sanıyordum ama görünce şok oldum

kıs bu özlem nerelerde acaba çok merak ettim ne yapıyorsa bi göründü bir kayboldu
geldim geldim eşim evdeydi,pc bana kalmadı bu arada tekrar test aldım yaptım yine pozitif
oyladım cnm
geçmiş olsun hatis

sanada mutlu yıllar cnm
ne gzel dışarda kutlayacaksınız demek
iyi eğlenceler şimdiden
iyi dileklerin için sağol cnm,geçen ay öyle olmamıştı valla,en beklemediğim ay bu aydı bebek,hatta bu ay hastalanmayı bekliyordum hap kullanmaya başlayacaktım zeynep geçen ay emmeyi bıraktı
neyse öyleböyle hamileyim işte bakalım sonrası ne olacak
sonumuz hayır olsun inş
bu arada defne iyi cnm kilosu boyu takma sende,bizimkide parmak ucuna basıyor dert etme o kadar düzelir elbet
herkese günaydınlar mutlu,sağlıklı ve huzurlu günlerrrrkaydirigubbakcemile2

günaydın cnm

Mehaba kızlar,sonunda geldim zeynebi uyuttum kalkar birazdan
hasta olan bebişilere şifa diliyorum en kısa zamanda toparlarlar inş kendilerini
bizde durum aynı işte bildiğiniz gibi
eşimle konuştuk,aldırmayı düşünmüyor asla,ben düşündüm ne yalan söyleyeyim
ama onu suçu günahı ne vazgeçtim sonra
o akşam bir test daha aldım yaptım sonuç pozitif yine
bakalım eşim bugün dr.umla konuşacak
ona göre test yaptırmsya gidicem bende
daha kanda bhcg baktırmadık hiç
belkide dış gebelik bugün aklıma geldi o da biraz fazla ağrım var kasıklarımda
yada her gebelikte farklı oluyor ne bileyim
kafam karmakarışık
herşey bugün netleşir belki
eşimle 2 gündür pek konuşmuyoruz bu konuyu ben istedim bi dr.a gidip gelene kadar yokmuş sayalım dedim tmtm dedi
ama zeynebe abla mı olucan sen şimdi diyip gülüyo ya çok sevindi adam
bugün güzel şeyler düşünmek istiyorum
çünkü bu gün benimmm doğum günümmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
herkse mutlu yıllar diliyorum

günaydın herkese nasılsınız

hatişcim bebişine geçmiş olsun tatlım umarım bugün daha iyidir

ayşecim yakın olsak gelir giderdik:))) ne güzel

esincim şimalcim nurtencim özlemcim sizler nasılsınız kızlar

kızlar akşama annemler gelecekler birlikte vakit geçireceğiz

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..HERKESE Mutlu Yıllar!!

mehaba cnm iyim sağol sen naıslsın cnm?
ne güzel annenler gelecekmiş beraber gireceksiniz yeni yıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…