tatlım balkon yıkamak on dakikalık iş eşim ilgilenirken hemen yıkarım tertemiz olur bitanem yattığımda aklım işte kalmamalı çamaşır makinam gecede bitse kalkar sererim yağmurun büyük olmasının avantajıda var çizgi film aç seyreder:)) insan alışıyor tatlım
maşallah sanada valla çok hamaratsınız banucum..
akşam olsada gitsek dimi
hatta yarın bu saatler olsaydı keşke de 3 gün tatil yapsaydıkkkkk kuzularımızla
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum
kızlar merhaba nasılsınız
akşamdan beri oğlumla uğraşıyorum ateş ateş akşam acildeydik sat 4 kadar bugün dok. gitik iğne verdi kıyamam oğlum akşamdan beri ağlıyor çok yorğunum işe gidemedim
yarın akşama misafirim var yemeğe kızlar. ondan hazırlıkla uğraşıyorum giremedim pek.
yılbaşı menüme de gelince: domates çorbası, humus yemeği, yeşil mercimek salatası, fırında kaz ve iç pilav. tatlı olarakta burma yapıcam hazır baklava yufkasından.
sağol canım benim:))ohhhhhh menüye bakk afiyet bal şeker olsun ayşecim hihoyyyt
gel kısss:)) ne güzel olurdu:))kıss ayşe ben geliyorum yılbaşında size:))))))) menüye bak ya:))
senin menü de güzelmiş tatlım. değişik pilavları bende severim. perde pilavı şu hamurun içine konan demi?? hiç yemedim. o meze tarzı şeyleri ana yemekten daha çok severim ben. ama çok vakit alıyolar. kolay gelsin canım sanada.ayşecim afiyet olsun. bende yarın akşama f sebzeli fırında tavuk yapıcam.perde pilavı,mevsim salata,haydari ,şakşuka,patlıcan salata ama bunlar az az olucak meze gibi.bide mercimek çorbası yaparım tatlı olarakda annem bükme yapıcak yemekler benden tatlılar onlardan:)) ayşe humus yemeği neki bildiğimiz humusmu farklı bişimi
canım yaa,parçalamak zorunda kaldım güzelim hayvanı. önce haşlayığ sonra fırına atıcam.ayşeee bu arada kazı nasıl pişirceksin bulabildinmi başka tarfiler
akşamdan beri oğlumla uğraşıyorum ateş ateş akşam acildeydik sat 4 kadar bugün dok. gitik iğne verdi kıyamam oğlum akşamdan beri ağlıyor çok yorğunum işe gidemedim
Merhaba canıma.s.
Oyy kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah:Saruboceq:
cnm eşim korunuyordu son zamanlarda artık iyice sıkıya almıştık,bir kez kaçamak oldu böyle olduözlem'cim ben de şok oldum. allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
biliyorum çok zor olacak ama kızların dediği gibi ikisini beraber büyütür bir anda rahat edersin
korunmuyor muydunuz canım, yoksa korunduğunuz halde mi oldu?
aaaaaaaaaaaaaa şok oldum canım yaaaakannehir çok da sevindim,bence çok güzel bi haber bu:sm_cool::sm_cool: benim de canım çekti şimdi yaaaaaaa:kedi: hayırlı uğurlu olur inşallahopuyorumnanaktan
Allah gönlüne göre versin cnmbende istiyorum aslında ama eşimin askerliği var.inş. Allah'ım kısmet nasip ederse asker dönüşü istiyorum birtanedaha.benim oğlan geceleri çok geç uyuyo ama ben genede istiyorum bi gülüşleri ömre bedell.
geçmiş olsun cnmgünaydın herkese nasılsınız kızlar acayip başım ağrıyor birazda boğazım
günaydınlarr hepinize güzel mayıs annişleri:teytey: umarım herkes iyidir.özlemin hamilelik haberini okuyunca sanki kendim hamileymişim gibi mutlu oldumkaydirigubbakcemile2
sağolun kızlartebrik ederim çok mutlu bi haber keşke bende böyle bi haber alsam bence mutlu olmalısın zor olucak ama yinede çok güzel opuyorumnanaktan
geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah ya
inş cnm istiyorsan en kısa zamnada verirsin inş Allahgeçmişi pek okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla özlem hamile acayip sevindim yaaa bende çok istiyorum Allah biliyo yaa ama tekrar bir tüp bebek denemesi bu bünye kaldırmaz sanırım
hayırlısı artık ne diyeyim
cnm sezeryan oldum ben,genelde 2 sene yasak sezeryan olanalara bebek,daha tam dikişler falan rahim herşey kendini toparlamamış oluyor o yüzden dedimözlemcim tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallahhhh
benim için bir problem olurmu derken neyi kasteddin canım bir sağlık sorunun filan mı varki? :uhm:
peki kim bakcak çocuğa canım benim :1no2: yaaa
bende öyle olacağını sanıyordum ama görünce şok oldumkızlar merhaba nasılsınız. özlemcim hamileymiş çok sevindim.bende bu ay hayatım boyunca ilk kez gecikti ve şok yaşamıştım.eşim test aldı geldi ben testi yaptım daha sonuç çıkmadan hasta oldum:)) ayy ,nşallah sağsalim alır kucağına..
geldim geldim eşim evdeydi,pc bana kalmadı bu arada tekrar test aldım yaptım yine pozitif
kıs bu özlem nerelerde acaba çok merak ettim ne yapıyorsa bi göründü bir kayboldu
oyladım cnmmerhaba arkadaşlar isim anketime katılırmısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...37003-melegimin-ismini-beraber-koyalimmi.html
geçmiş olsun hatisakşamdan beri oğlumla uğraşıyorum ateş ateş akşam acildeydik sat 4 kadar bugün dok. gitik iğne verdi kıyamam oğlum akşamdan beri ağlıyor çok yorğunum işe gidemedim
iyi geceler kızlarrr
belki yarın olamam şimdiden iyi yıllar mutlu seneler olsun rabbim hepimize bol kazanç versin
biz kocamla 7 senedir hep evimizde akrabalarımızla kutluyoruz yeni yılı
bu sene ilkkez dışarıda olacağız.....şimdiden çok öptüm sizleri
iyi dileklerin için sağol cnm,geçen ay öyle olmamıştı valla,en beklemediğim ay bu aydı bebek,hatta bu ay hastalanmayı bekliyordum hap kullanmaya başlayacaktım zeynep geçen ay emmeyi bıraktıselaaaamm canlar annemdeyim bi kaçgündür...
ayyy özleme çok şaşırdıgımı söyleyemeyecegim çünki hep diyodu dikkatsiz davranıyoz diye.. çok sevindim amaaaan yeni bebek, yeni hayat,yeni soluk,yeni aşkkkk:asigim:
hayırlı olsun özlemcim allah analı banalı büyütmek nasip etsin, allah yardımcın olsun.. agustos annesimi oluyon sen bakim??? artık bizizm topigide ugramazsın hekaydirigubbakcemile3
bizim bugün kontrol vardı kızım iyi maş. ama boyu yine 1santim gitmiş 67idi 68olmuş 8200idi 8650 olmuş ona sıkıldım tam basamıyo ve basınca popo geride kalıyo ayrlayamıyo kendini:ecrin_bebek: güzelce muayene etti görünürde bişi yok ama bi kemik ölçümü yapalım dedi tam idrar ve kan sayımına bakalım dedi eger gelişimde bişi varsa ilave bişiler veririz dedi kaslarıda gevşek olabilirmiş böyle olursa diger çocuklardan daha geç ataklar yapar dedi yani her çocuk 1yaşında yürüyosa defne 1,5 yaşında yürür dedi ama tüm bunları sonuçları görünce degerlendirecegiz dedi ona kafayı taktım üzüldüm eşimde kızdı saglıklı çok şükür tup gibi benim kızım anası gibi kısa olcak diyoo:mymeka: bissürü test oldu pazartesi yaptıracagız..
sizleri çok öptümmm
artık seneye ugrarım:roflol: :roflol:
herkese günaydınlar mutlu,sağlıklı ve huzurlu günlerrrrkaydirigubbakcemile2
günaydın herkese nasılsınız
hatişcim bebişine geçmiş olsun tatlım umarım bugün daha iyidir
ayşecim yakın olsak gelir giderdik:))) ne güzel
esincim şimalcim nurtencim özlemcim sizler nasılsınız kızlar
kızlar akşama annemler gelecekler birlikte vakit geçireceğiz
Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..HERKESE Mutlu Yıllar!!