2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esen canım seninde yeni yılın kutlu olsun sevdiklerinle ailenle nice mutlu yıllara canım.

evet canımya en güzel yanıda o tatilin.ama ben hafta cumartesi diş buğdayı yapıcam o yüzden temizlik ti oydu buydu derken geçicek zaman:KK43:(

AYYY ıŞ ÇIKTI YıNE GıREMEDıM AYY mafoldumben

DIŞARI ÇIKANLARA ıı EĞLENCELER...

BıZDE ÇIKALIM DEDıM EŞıME AMA EŞıM ÇOCUK VAR OLMAZ DEDı ANNEMGıLE BIRAKMADIK ZATEN HEP ORDA.

O YÜZDEN EVDE GEÇıRECEĞıZ. KIZ KARDEŞıMGıL GELCEKLERRRRR BıZE BERABERıZ

özlem canım ya ev daha iyi aslında bizde zaten fazla kalmayoz dışarda kuzucumla fazla ayrı kalmayalım.canım ıhlamur elma kabuğu falan kaynatıp içsene
ıhlamur yapmıştım cnm dün kahvaltıda dahil olmak üzre içtik tüm gün elma kabuğu koymak aklmıa gelmedi sağol cnm,az sonra tekrar yapıcam içe kolayayım sağol cnmopuyorumnanaktan
çok sağol cnm,bende neler planlıyordum,bu ay hapla korunmaya başlayacaktım adet olmayı bekliyordum,okulumun bitmesine 2 hafta var,bitince dişlerimi yaptıracaktım,beyazlatacaktım,sonra diyetişsyene gidecektim doğumdan önce de aldığım kilolar vardı onları vereyim diye,çok planlarım vardı ama hepsi suya düştü,umarım hakkımızda hayırlısı olur

hayat bazen planladığmız gibi gitmiyor canım. her işte bir hayır vardır diyeceksin.
ben de hap kullanıyorum. ama yine de ödüm patlıyor valla. çünkü biz kinciyi asla düşünmüyoruz.
doktoruma sezaryan olmuşken kordonlarımı da bağla dedim. asla yapmam dedi. daha gençsin ve ilerde ne olacağı belli olmaz. tek çocukla kordon bağlandığı nerde görülmüş dedi, yapmadı. bağlasaydı şimdi korunma derdi de kalmayacaktı :çok üzgünüm:
bencede iyi yapmış cn dr.un bak hayat bu bende 2.çocuk istiyordum ama 2-3 sene sonra hiç bir şey planladığımız gibi olmuyor sende söylüyorsun cnm,ileride düşünürsünüz belki 2.yi,senin elinde olsun imkanların yapıp ypmammak sana bağlı olsun cnm kaza olmazsayerimseniben
ayşecim ya evet ilerde düşünürsünüz belki.ben aslında 2.istiyorum eşimde kararsız bir istiyor bir istemiyor ama tabi ona fikrini soran yok allah kısmet ederse birr kaza olmassa seneye ekimde tekrar düşünücem hamöile kalmayı
inş cnm istediğin gibi olur
ceylinim nasılsın tatlım

özlemcim kolay gelsin

tülayım sen nasılsın
sağol cnm
özlemcim nice mutlu senelere tatlım doğum günü kutlu olsun

az sonra okula gidicem sanırım bugün bir daha giremem
yeni yılda hepiniz çok mutlu olun inşallahh
çok teşekkürler esencim,sanada iyi seneler
iyi derslerŞeniz
evet canımya en güzel yanıda o tatilin.ama ben hafta cumartesi diş buğdayı yapıcam o yüzden temizlik ti oydu buydu derken geçicek zaman:KK43:(

oyy ne güzel,umarım pınarın ki gibi güzel olur cnm partiniz,benimkiistediğim gibi olmamıştı sağolsun görümcem

zeynebi uyuttum mutfağı toplama işine devam edeyim,yemeklerimi koyuyorum şimdiden sonra eşim arar diye ama aramadı hala yoğunlar sanırım,sonrada zeyneple oynarız artık keyfini yapayım biraz kuzumun

oh mutfak işi de bitti,yemeği koydum,çorbayı koydum akşama bi pilav yeter azcık dinleneyim bide toz alayım hemen

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Dün tüm gün annemdeydim. Akşam geç geldim bakamadım size. Bugünde annem burda yine. Gerçi 1 saat sonra gidicek. Defdef'i yıkadık şimdi onu uyutuyor annem.

Bu akşam Defdef, eşim ve ben evdeyiz. Normalde her sene dışarıda olurduk ama bu kızımla ilk yılbaşımız ve onsuz geçirmek istemedik. Bi çift arkadaşımız bize gelmek istedi. Onlara da doğum günümden dolayı sinirliyim. Başbaşa olmak istiyoruz dedim. Velhasıl ailecek evimizde geçireceğiz yılbaşımızı a.s.

Umarım 2010 hepimize sağlık, sıhhat, mutluluk ve uzun ömürler verir. Tüm kuzularımı ve bacılarımı öpüyorum kocaman a.s.

Tülay'cım diş buğdayınız çok güzel geçer inşallah resimleri bekliyoruz a.s.

Özlem'cim doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşında eşinle, ailenle ve kuzularınla mutlu geçir inşallah a.s.

Hatis canım kuzun hastaymış geçmiş olsun a.s.

BENCEDE YORMA AMA NASIL YORMAYACANKı HEM HAMıLESıN HEM 8 AYLIK BEBEK .. zemuszemus

ALLAH GÜC KUVVET VERıR CANIMMMM

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Dün tüm gün annemdeydim. Akşam geç geldim bakamadım size. Bugünde annem burda yine. Gerçi 1 saat sonra gidicek. Defdef'i yıkadık şimdi onu uyutuyor annem.

Bu akşam Defdef, eşim ve ben evdeyiz. Normalde her sene dışarıda olurduk ama bu kızımla ilk yılbaşımız ve onsuz geçirmek istemedik. Bi çift arkadaşımız bize gelmek istedi. Onlara da doğum günümden dolayı sinirliyim. Başbaşa olmak istiyoruz dedim. Velhasıl ailecek evimizde geçireceğiz yılbaşımızı a.s.

Umarım 2010 hepimize sağlık, sıhhat, mutluluk ve uzun ömürler verir. Tüm kuzularımı ve bacılarımı öpüyorum kocaman a.s.

Tülay'cım diş buğdayınız çok güzel geçer inşallah resimleri bekliyoruz a.s.

Özlem'cim doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşında eşinle, ailenle ve kuzularınla mutlu geçir inşallah a.s.

Hatis canım kuzun hastaymış geçmiş olsun a.s.
ohh anne keyfi yapmışssın pınar ne güzel,yılbaşını evde geçirecekmişssiniz bu sefre değişiklik olsun işte size,doğum gününde ne oldu ki arkadaşlarına sinirlisin,iyi demişssin ailecek olmak istiyoruz diye,madem seni kızdırdılar,,inş bu yıl herkese sağlık ve huzur getirir dediğin gibihihoyyyt
BENCEDE YORMA AMA NASIL YORMAYACANKİ HEM HAMİLESİN HEM 8 AYLIK BEBEK .. zemuszemus

ALLAH GÜC KUVVET VERİR CANIMMMM

cnm ya hamileliği anlamıyorum şimdi yokmuş gibi,ne bulantım var ne de başka bişeyim hiç bi belirti yok,biraz kasıkalrım ağrıyor adet olacakmşısım gibi o kadar,şu nezle bitirdi beni başımı öne eğemiyorum yaw
çeşme mübarekkaydirigubbakcemile3

pınar canım hoşgeldin. nasılsın? sapol canım umarım güzel geçer.mutlaka resimleri eklicem.

ohh anne keyfi yapmışssın pınar ne güzel,yılbaşını evde geçirecekmişssiniz bu sefre değişiklik olsun işte size,doğum gününde ne oldu ki arkadaşlarına sinirlisin,iyi demişssin ailecek olmak istiyoruz diye,madem seni kızdırdılar,,inş bu yıl herkese sağlık ve huzur getirir dediğin gibihihoyyyt

cnm ya hamileliği anlamıyorum şimdi yokmuş gibi,ne bulantım var ne de başka bişeyim hiç bi belirti yok,biraz kasıkalrım ağrıyor adet olacakmşısım gibi o kadar,şu nezle bitirdi beni başımı öne eğemiyorum yaw
çeşme mübarekkaydirigubbakcemile3

Her zaman takıldığımız bi arkadaş grubumuz var canım. Doğum günümü de yine dışarıda hep birlikte kutlayacaktık. Ama bu çift abuk sabuk bi bahane uydurup gelemeyeceklerini söylediler. Bende çok bozuldum. Çünkü 2 hafta önce ben onların doğum günü için Defdef'i kayınvalideme bırakıp karşı yakaya geçmiştim. Hep ben fedakarlık yapıyorum onlara gelince yok. Bizde sinirlendik eşimle başbaşa kutladık doğum günümü. Şimdide gece kalmaya yer arıyorlar tabi. Yılbaşı bahane. Bende istemedim :eek:klava:

Ya pınar bıŞey sorucam Şu baŞından buĞday atma ıŞlemını sız nasıl yaptınız?ya bana farklı farklı Şeyler dedıler kafam karıŞtı

Ya pınar bİŞey sorucam Şu baŞından buĞday atma İŞlemİnİ sİz nasıl yaptınız?ya bana farklı farklı Şeyler dedİler kafam karıŞtı

Valla özel bişey yapmadım canım. Allah ömrünü bu buğdaylar gibi bereketli kılsın dedim döktüm başından opuyorumnanaktan

Her zaman takıldığımız bi arkadaş grubumuz var canım. Doğum günümü de yine dışarıda hep birlikte kutlayacaktık. Ama bu çift abuk sabuk bi bahane uydurup gelemeyeceklerini söylediler. Bende çok bozuldum. Çünkü 2 hafta önce ben onların doğum günü için Defdef'i kayınvalideme bırakıp karşı yakaya geçmiştim. Hep ben fedakarlık yapıyorum onlara gelince yok. Bizde sinirlendik eşimle başbaşa kutladık doğum günümü. Şimdide gece kalmaya yer arıyorlar tabi. Yılbaşı bahane. Bende istemedim :eek:klava:

iyi yapmışssın cnm o zaman,hep bana hep bana olmaz tabi arkadaşların da bunu öğrenemeişler hala:mymeka:

Merhabalar Canlarım,

Bende yoğunluk full öğleden sonra artık rahata kavuşucam şu 15 gündür canım çıktı resmen.

Bende sanırım tekrar giremem.Bizde Pınar'lar gibi evdeyiz oğlum ve kocişle.

Herkese mutlu huzurlu geçireceği bir yıl diliyorum.

Özlemcim doğumgünün kutlu olsun.Yeni bebeğinin rızkını verecektir rabbim hiç endişelenme.

Haticecim çok geçmiş olsun bebişin hastaymış en kısa zamanda düzelir inşallah.

Tülaycım diş buğdayı partinin resimlerini bekliyoruz.Allah kolaylık versin sana.

Hepinizi kocaman öpüyorum.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X