2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm bende Öyle yapayım barı. Kımı sÜreklı namaz kılan bırı yapcak dedı kımı dıŞlerı saĞlam bırı aĞzında ÇıĞneyıp atsın dedı kı ben bunu asla ıstemem o yÜzden kafam karıŞtıda saĞol canım

Kızlar kağanın facedeki yen yıl santasını eklemeye çalıştım ama linki kabul etmedi yavs, faceden bakarsınız artıkın

Sıbel cım hoŞgeldın canım.ayy sen gerÇekten Çok yoruldunya.bu 3 gÜnlÜk tatıl ıyı gelecek canım sana.tamam canım yapınca mutlaka eklıcem resımler,m,z,.

iyi yapmışssın cnm o zaman,hep bana hep bana olmaz tabi arkadaşların da bunu öğrenemeişler hala:mymeka:

Evet canım öğreticem artık klava:

Selam bacımmmmm a.s.

Ohhh sizde ailecek evdesiniz demek. Gece konuşuruz bacım öpüyorum seni a.s.

ben şu toz alma olayına girişeyim yoksa akşam oalcak pc başında oturukenzemuszemus

Kolay gelsin canım a.s.

Günaydınlaaaaarr yeni yılınız kutlu olsun :))))

Günadın canım sanada iyi yıllar a.s.

Ay boşver ya neye niyet edersen öyle olur. Yap kendin a.s.

Kızlar kağanın facedeki yen yıl santasını eklemeye çalıştım ama linki kabul etmedi yavs, faceden bakarsınız artıkın

Tamam canım a.s.

burcu nerlerdesin sen bende seni arıcaktımm hiç göremeyince:)

Cnmmm sağolasın, kağanla gezmelerdeyiz bu ara pek aktif olamadım, beni düşündüğün iççin mutlu oldum cnm :)))) birazdan gezmeye gidicez ailecek mutlu yıllar cnmmm

ŞenizŞeniz

Cnmmm sağolasın, kağanla gezmelerdeyiz bu ara pek aktif olamadım, beni düşündüğün iççin mutlu oldum cnm :)))) birazdan gezmeye gidicez ailecek mutlu yıllar cnmmm

ŞenizŞeniz

Ay yerim ben onu bayıldım kız dur bende yapayım Defdef'ime a.s.

Hoşbuldum Ceren'cim a.s.

Kız Burcu Profile nasıl ekliyoruz anam seçtim ama olmadı galiba :uhm:

burcu canım saolasın.sanada mutlu yıllar canım herşey gönlünce olsun iyi gezmeler

Ceren bu arada dÜn eve gıdınce arapaŞını yaptım gerÇekten Çok lezzetlı bıŞeymıŞ.

Herkese mutlu huzurlu geçireceği bir yıl diliyorum.

Özlemcim doğumgünün kutlu olsun.Yeni bebeğinin rızkını verecektir rabbim hiç endişelenme.

sağol cnm nş,sanada mutlu yıllar cnm,kolay gelsin
Günaydınlaaaaarr yeni yılınız kutlu olsun :))))
günaydın cnm hoşgeldin
Evet canım öğreticem artık klava:
Kolay gelsin canım a.s.
.
sağol cnm,aldım tozlarımı bitti,şöyle üstten göstermelik yaptım vallazemuszemus

:lepi:süper olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…